Tylko musisz zarezerwować szybko bilety, bo już sporo miejsc jest zajętych- także trzeba się pospieszyć. No, bo chyba będziecie na TII a potem na spotkaniu ;>?
Wyrzec słowo, by stwierdzić, że głos
Jest krzykiem i nikogo to nie obchodzi
R.W.
My mamy miejsce 4 i 5 w rzędzie 6;) Więc chyba niedaleko Was. No i właśnie chciałybyśmy wpaść na spotkanie, jeśli nie macie nic przeciwko oczywiście...
I'll never let you part
For you're always in my heart.
ja dzisiaj też odpadam. właśnie załapałem nową pracę i muszę mnóstwo rzeczy zrobić i przygotować na jutro. także ubolewam szczerze, ale peniądz ważniejszy dla mnie od wszystkiego ;d
Erna Shorter pisze:Acha i w sobotę też mnie nie będzie
Dziękuję że zostałam miło przyjęta choć nie wiedziałam czego mam się spodziewać hehe Miło było oglądać po raz kolejny "This Is It" tym razem w gronie fanów.
P.S. Kazano mi się tu wreszcie odezwać to się odzywam
Ja też dzięki wielkie za wspólny wypad, było bardzo miło, też mi strasznie przykro, że musiałyśmy wyjść wcześniej ale niestety ta komunikacja miejska
No i do następne mam nadzieję, że już niedługo! bo dziś to ja nie mogę niestety
dzięki za spotkanie, było bardzo fajne :)
jest też jego owoc w postaci video, jak się domyślacie :D Na priva wysłałem linka do tych, których forumowe nicki znam. Jak ktoś został pominięty, a chce obejrzeć co się nagrało, to proszę pisać.
Jeśli nikt nie ma zastrzeżeń co do naruszenia swej prywatności, mogę udostępnić filmik publicznie. W każdym razie, wszelkie skargi i wnioski zostaną wzięte pod uwagę :)