no, i nareszcie pokazałaś coś naprawdę dobrego. nie wiem czy to przez sentyment do piosenki, czy świetne wykonanie, ale podobało mi się. poza kilkoma nieczystościami [niewyciąganie gór, trochę kwadratowy angielski w refrenie] to było bardzo dobrze. Podoba mi się, pięknie wystrofowany refren tylko śpiewaj trochę dalej od mikrofonu i puść muzykę głośniej. to ra ta ta ta ta ta w dalszej wersji też trochę razi, ale do przełknięcia. podoba mi się twój głos i sposób intonacji w tym utworze. tu dałaś serducho i ja to czuje początek był piękny aż do końca pierwszego refrenu.
kurna mimo, że wersji MJ nie przebijesz z wiadomych względów to zostawiam sobie na kompie i pozostawiam do przesłuchania na potem.
Ostatnio zmieniony śr, 21 paź 2009, 19:44 przez insomniaof, łącznie zmieniany 1 raz.
last.fm
"Cause Billie Jean is waiting there for you"
w końcu prawda jestem surowa, ale to było naprawdę dobre. postaraj się trochę poćwiczyć głos przed śpiewaniem 'dla publiki' to góry wyciągniesz bezproblemowo
last.fm
Dobra to zaczynam podsumowanie tego co usłyszałem :D :
Give in to me-zdecydowanie zabrakło powera a ta piosenka aż się prosi żeby zaśpiewać ją ostro i z charakterem.Tobie tego zabrakło.
Human nature-aż zaczełem śpiewać razem z tobą.Bardzo mi się spodobało i zaśpiewałas to z uczuciem.
You are not alone-jedno słowo:GENIALNIE.Najlepsza piosenka z tych trzech co wrzuciłaś.
Noi oczywiscie czekam na więcej
Annie Are You Ok
So, Annie Are You Ok
Are You Ok, Annie
Bardzo ładnie śpiewasz. Mnie osobiście z tych trzech najbardziej podoba się You are not alone w Twoim wykonaniu.
Czym nagrywasz swój wokal, masz do tego jakies specjalny sprzęt czy jak??
agusiaa_w mamy do pogadania na gg <mruzy oczy>
co do you are not alone znasz już moją opinię, popołudniu jak przesłucham IJCSLY powiem ci kilka słów o nim. [tak na marginesie też spróbowałam śpiewać YANA i nawet wyszło xD]
last.fm