Spotkania fanów w Poznaniu
Słuchajcie 10.11 to dobry pomysł - ja ide. to sa miejsca do zarezerwowania ( seans godz. 18.30 ) komu pasowałaby 18.30 10.11 TII Stary Browar? Odpiszcie szybko zeby zarezerwowac dobre miejsca
People say I'm not okay
Cause I love such elementary things ...
It's been my fate
To compensate
For the childhood I've never known...
Heve You seen my childhood ?
It's been my fate
To compensate
jezeli chodzi o mnie ... to mi obojetnie w jakim kinie ... co to za róznica do jakieg kina sie idzie...tak samo widac i ten sam film leci:) i... ( jestem jeszcze małaxD) moi rodzice dali mi wymóg : jezeli ide do kina to mam wracac do 21.00 wiec jezeli macie do wyboru 18.30 a 20.00 to byłabym bardzo wdzieczna jezeli wybralibyscie 18.30 chyba ze naprawde wolicie 20.00 to zrozumiem :) Dziekuje z góry
People say I'm not okay
It's been my fate
To compensate
It's been my fate
To compensate
http://www.forum.mjpolishteam.pl/viewtopic.php?t=8545
Co o tym myślicie - akcja odwiedzania szpitali dziecięcych 20 list.? Włączamy się w to przedsięwzięcie? :)
Co o tym myślicie - akcja odwiedzania szpitali dziecięcych 20 list.? Włączamy się w to przedsięwzięcie? :)
ღ السرّ ღ
Rest in PEACE! MICHAEL JACKSON 1958 - 2009
[*]
Rest in PEACE! MICHAEL JACKSON 1958 - 2009
[*]
ja też się pod tym podpisuję!!Mjabs pisze:http://www.forum.mjpolishteam.pl/viewtopic.php?t=8545
Fajnie by się było wybrać w ten wtorek na 20 :P
"When you're down and out
There seems no hope at all
But if you just believe
There's no way we can fall.."
There seems no hope at all
But if you just believe
There's no way we can fall.."
Z tym szpitalem ... to bardzo dobry pomysł podpisuje sie pod tym w 100%. A z tym kinem...widze ze idziecie jednak na tą 20.00 - rozumiem Was całkowicie :))
Nie wiem czy jest wielu nowych fanów z Poznania w moim wieku i nie wiem czy wypada posuwac sie takich odwaznych propozycji...ale moze spotkalibysmy sie na jakiejs Pizzy czy cos w tym rodzaju. Porozmawialibysmy o TII ogólnie o MJ ( bo widzicie, dla mnie kontakt z fanami MJ na zywo to raczey sporadyczna sprawa, dlatego MJ`ja ukrywam głeboko w sobie i gdy tylko spotykam kogos kto jest choć troszeczke Nim zainteresowany zagaduje go , wypowiadam sie i po pewnym czasie ta osoba ma juz mnie dosyc - dlaczego - bo jestem monotematyczna. Nie chce tego. CHce znac ludzi z którymi bede sie spotykac kilka razy w miesiacu i rozmawiac o MJ z osobami których on interesuje. W przeciwnym razie bede tracic znajomych).
Mam jescze dwa pytania:
Czy jezeli mam kolezanki które nie naleza do MJPT to czy moge zapraszac je na niektóre spotkania?
Czy jezeli jest nowa osoba... która chce chodzic na spotkania , zucac roznego rodzaju pomysły na forum to czy moge prosto z mostu czy...nie wiem musze spełnic jakies kryteria xD cos w tym rodzaju? Zmierzam do tego , czy "nowi" są mile widziani?
Nie wiem czy jest wielu nowych fanów z Poznania w moim wieku i nie wiem czy wypada posuwac sie takich odwaznych propozycji...ale moze spotkalibysmy sie na jakiejs Pizzy czy cos w tym rodzaju. Porozmawialibysmy o TII ogólnie o MJ ( bo widzicie, dla mnie kontakt z fanami MJ na zywo to raczey sporadyczna sprawa, dlatego MJ`ja ukrywam głeboko w sobie i gdy tylko spotykam kogos kto jest choć troszeczke Nim zainteresowany zagaduje go , wypowiadam sie i po pewnym czasie ta osoba ma juz mnie dosyc - dlaczego - bo jestem monotematyczna. Nie chce tego. CHce znac ludzi z którymi bede sie spotykac kilka razy w miesiacu i rozmawiac o MJ z osobami których on interesuje. W przeciwnym razie bede tracic znajomych).
Mam jescze dwa pytania:
Czy jezeli mam kolezanki które nie naleza do MJPT to czy moge zapraszac je na niektóre spotkania?
Czy jezeli jest nowa osoba... która chce chodzic na spotkania , zucac roznego rodzaju pomysły na forum to czy moge prosto z mostu czy...nie wiem musze spełnic jakies kryteria xD cos w tym rodzaju? Zmierzam do tego , czy "nowi" są mile widziani?
People say I'm not okay
It's been my fate
To compensate
It's been my fate
To compensate
:)) Cześć Mjówki, ostatnio nie mogłam przyjść więc przepraszam . Co do wtorku również chętnie się wybiorę jeszcze raz z Wami. Godzina lepiej późniejsza (zajęcia mam) ale jeśli Wam pasuje wcześniej to nie robię zamieszania. Impreza po ... hmm fajnie. Akcja odwiedzania szpitali - jak najbardziej za! Do rychłego zobaczenia ;) pozdro
"Czasy są ciężkie dla marzycieli. "
- martynafan
Jeżeli chodzi o wyjście do kina 10.11 to niestety nie mogę... mam połowinki xD a ze szpitalem świetny pomysł, jestem za:)
'W świecie pełnym nienawiści ciągle musimy mieć nadzieję. W świecie pełnym zła, wciąż musimy być pełni otuchy. W świecie pełnym rozpaczy, nadal musimy mieć odwagę, by marzyć. W świecie zanurzonym w nieufności, my ciągle musimy mieć siłę, by wierzyć.'
- MichaelsAngel
No Wy to naprawde wiecie kiedy termin spotkania ustalić :P
Chętnie bym poszła z Wami do kina ale we wtorek wieczorem bede w drodze do domu... nawet nie mam co kombinowac bo i tak musze jechac...:(
Jeśli bedziecie ustalac termin jakiegos spotkania kolejnego takiego poza kinem na "TII" to ja tak cicho sugeruję nastepny weekend :P
A na TII ide 3 raz w sobote phyhy (a mowiłam ze bez sensu wydawac kase na to samo :P)
Chętnie bym poszła z Wami do kina ale we wtorek wieczorem bede w drodze do domu... nawet nie mam co kombinowac bo i tak musze jechac...:(
Jeśli bedziecie ustalac termin jakiegos spotkania kolejnego takiego poza kinem na "TII" to ja tak cicho sugeruję nastepny weekend :P
A na TII ide 3 raz w sobote phyhy (a mowiłam ze bez sensu wydawac kase na to samo :P)
Koleżanko o nicku Muszka-"nowi" są bardzo mile widziani w naszym gronie także nie pozostaje Ci nic innego jak śledzenie wątku i przybycie na któreś spotkanie.Co jakiś czas przybywają nowi użytkownicy naszych spotkań.Oczywiście każdy może coś zasugerować i wtedy ostatecznie ustalamy co ,gdzie,kiedy.Co do daty 10 listopada to ja byłam umówiona z Basią i Werą na pokaz TII ale one były wczoraj na seansie bezemnie
W związku z tym ja planuję dziesiątego wyskoczyć do kinepolis na film .Sam na sam z MJem
Po filmie mam wolny czas czyli możemy gdzieś wyskoczyć na brofka.
Co Wy na to?

Po filmie mam wolny czas czyli możemy gdzieś wyskoczyć na brofka.
Co Wy na to?