Spotkania fanów w Poznaniu

Pomysły na spotkania fanów, imprezy MJówkowe, zloty, opisy przeżyć po nich, zaproszenia na imprezy itp.
Awatar użytkownika
Muszka

Post autor: Muszka »

Słuchajcie 10.11 to dobry pomysł - ja ide. to sa miejsca do zarezerwowania ( seans godz. 18.30 ) komu pasowałaby 18.30 10.11 TII Stary Browar? Odpiszcie szybko zeby zarezerwowac dobre miejsca
People say I'm not okay
Cause I love such elementary things ...
It's been my fate
To compensate
For the childhood I've never known...
Heve You seen my childhood ?
Awatar użytkownika
Agni

Post autor: Agni »

Sorry, ja odpadam. O 17:30 kończę spotkanie, raczej nie zdążę na 18:30 :P
Last

Minun sydämeni kuuluu Suomelle.
Obrazek
Awatar użytkownika
MJ_Angel

Post autor: MJ_Angel »

nie wiem jak reszta ale ja wole nasze Multikino 51 bo w browcu jest słabo :P
również chętnie się przejdę z Wami jeśli można ;-)
może godz tak 20 jak ostatnio? a potem jakieś balety xPP
a tak apropos może gdzieś wyskoczymy w sobotę? sorki że tak późno piszę. Może do Al Mirage?? co Wy na to MJówki?? ;-)
Obrazek
Awatar użytkownika
Muszka

jezeli chodzi o mnie ... to mi obojetnie w jakim kinie ... co to za róznica do jakieg kina sie idzie...tak samo widac i ten sam film leci:) i... ( jestem jeszcze małaxD) moi rodzice dali mi wymóg : jezeli ide do kina to mam wracac do 21.00 wiec jezeli macie do wyboru 18.30 a 20.00 to byłabym bardzo wdzieczna jezeli wybralibyscie 18.30 chyba ze naprawde wolicie 20.00 to zrozumiem :) Dziekuje z góry
People say I'm not okay
It's been my fate
To compensate
Awatar użytkownika
Agni

Jestem za godziną 20:00 ;) Powiedzcie potem jak z miejscami to w Waszej okolicy zarezerwuję...
Last

Obrazek
Awatar użytkownika
Mjabs

Post autor: Mjabs »

http://www.forum.mjpolishteam.pl/viewtopic.php?t=8545

Co o tym myślicie - akcja odwiedzania szpitali dziecięcych 20 list.? Włączamy się w to przedsięwzięcie? :)
ღ السرّ ღ

Rest in PEACE! MICHAEL JACKSON 1958 - 2009
[*]
Awatar użytkownika
Agni

Ja z wielką chęcią :) Tak wczoraj wieczorem nad tym myślałam... Trzeba bodajże gdzieś maila wysłać...
Last

Obrazek
Awatar użytkownika
Annie_17

Post autor: Annie_17 »

Mjabs pisze:http://www.forum.mjpolishteam.pl/viewtopic.php?t=8545

Co o tym myślicie - akcja odwiedzania szpitali dziecięcych 20 list.? Włączamy się w to przedsięwzięcie? :)
ja też się pod tym podpisuję!!

Fajnie by się było wybrać w ten wtorek na 20 :P
"When you're down and out
There seems no hope at all
But if you just believe
There's no way we can fall.."
Awatar użytkownika
Muszka

Z tym szpitalem ... to bardzo dobry pomysł podpisuje sie pod tym w 100%. A z tym kinem...widze ze idziecie jednak na tą 20.00 - rozumiem Was całkowicie :))
Nie wiem czy jest wielu nowych fanów z Poznania w moim wieku i nie wiem czy wypada posuwac sie takich odwaznych propozycji...ale moze spotkalibysmy sie na jakiejs Pizzy czy cos w tym rodzaju. Porozmawialibysmy o TII ogólnie o MJ ( bo widzicie, dla mnie kontakt z fanami MJ na zywo to raczey sporadyczna sprawa, dlatego MJ`ja ukrywam głeboko w sobie i gdy tylko spotykam kogos kto jest choć troszeczke Nim zainteresowany zagaduje go , wypowiadam sie i po pewnym czasie ta osoba ma juz mnie dosyc - dlaczego - bo jestem monotematyczna. Nie chce tego. CHce znac ludzi z którymi bede sie spotykac kilka razy w miesiacu i rozmawiac o MJ z osobami których on interesuje. W przeciwnym razie bede tracic znajomych).
Mam jescze dwa pytania:
Czy jezeli mam kolezanki które nie naleza do MJPT to czy moge zapraszac je na niektóre spotkania?
Czy jezeli jest nowa osoba... która chce chodzic na spotkania , zucac roznego rodzaju pomysły na forum to czy moge prosto z mostu czy...nie wiem musze spełnic jakies kryteria xD cos w tym rodzaju? Zmierzam do tego , czy "nowi" są mile widziani?
People say I'm not okay
It's been my fate
To compensate
wuZetka

Post autor: wuZetka »

:)) Cześć Mjówki, ostatnio nie mogłam przyjść więc przepraszam . Co do wtorku również chętnie się wybiorę jeszcze raz z Wami. Godzina lepiej późniejsza (zajęcia mam) ale jeśli Wam pasuje wcześniej to nie robię zamieszania. Impreza po ... hmm fajnie. Akcja odwiedzania szpitali - jak najbardziej za! Do rychłego zobaczenia ;) pozdro
"Czasy są ciężkie dla marzycieli. "
Awatar użytkownika
Annie_17

Post autor: Annie_17 »

a ja właśnie oglądam TII w internecie :))) po raz 1000 chyba :))
"When you're down and out
There seems no hope at all
But if you just believe
There's no way we can fall.."
Awatar użytkownika
martynafan

Post autor: martynafan »

Jeżeli chodzi o wyjście do kina 10.11 to niestety nie mogę... mam połowinki xD a ze szpitalem świetny pomysł, jestem za:)
'W świecie pełnym nienawiści ciągle musimy mieć nadzieję. W świecie pełnym zła, wciąż musimy być pełni otuchy. W świecie pełnym rozpaczy, nadal musimy mieć odwagę, by marzyć. W świecie zanurzonym w nieufności, my ciągle musimy mieć siłę, by wierzyć.'
Awatar użytkownika
MichaelsAngel

Post autor: MichaelsAngel »

No Wy to naprawde wiecie kiedy termin spotkania ustalić :P
Chętnie bym poszła z Wami do kina ale we wtorek wieczorem bede w drodze do domu... nawet nie mam co kombinowac bo i tak musze jechac...:(

Jeśli bedziecie ustalac termin jakiegos spotkania kolejnego takiego poza kinem na "TII" to ja tak cicho sugeruję nastepny weekend :P

A na TII ide 3 raz w sobote phyhy (a mowiłam ze bez sensu wydawac kase na to samo :P)
Awatar użytkownika
Agni

A do jakiego szpitala byśmy poszli? I zabawki trzeba by uzbierać.
Last

Obrazek
Awatar użytkownika
Jeanny100

Post autor: Jeanny100 »

Koleżanko o nicku Muszka-"nowi" są bardzo mile widziani w naszym gronie także nie pozostaje Ci nic innego jak śledzenie wątku i przybycie na któreś spotkanie.Co jakiś czas przybywają nowi użytkownicy naszych spotkań.Oczywiście każdy może coś zasugerować i wtedy ostatecznie ustalamy co ,gdzie,kiedy.Co do daty 10 listopada to ja byłam umówiona z Basią i Werą na pokaz TII ale one były wczoraj na seansie bezemnie :smutek: W związku z tym ja planuję dziesiątego wyskoczyć do kinepolis na film .Sam na sam z MJem :lal:
Po filmie mam wolny czas czyli możemy gdzieś wyskoczyć na brofka.
Co Wy na to?
Obrazek