Koleżanki musiały mnie prowadzić przez całą plaze dobrze że miałam kapelusz Michaelowy i mogłam oczy zasłonić tak ryczałam. Film jest wyje_bany w kosmos i ide drugi raz
Ja dziś też byłam w kinie.
Zakręciła się łezka w oku wiele razy. Od połowy filmu siedziałam jak wryta i nuciłam tylko pod nosem każdą piosenkę.
Świetny film, Michael w całej swojej muzycznej okazałości...prosto ze sceny.
akaagnes pisze:Mariurzka - no to kiedy się spotykamy? Ja cały czas namawiam na jakieś rendez-vous,ale chętnych brak.
Archiwum już działa, tam często puszczali MJ (jeszcze zanim nastał "sezon")
Więc może jakieś spotkanie w okolicach Halloween?
Dopiero co wróciłam ze stolicy i dopiero teraz przeczytałam Twojego posta. Coś z tym spotkaniem trzeba wykminić, to nie ulega wątpliwości. Zauważyłam, że byłaś jednak na filmie, pochłonęłam już twoją recenzję i doczytałam gdzieś że chyba planujesz jeszcze kolejne pójście na seans. Jeśli tak, to może jakieś spotkanie właśnie z seansem połączone? Co do Halloween to tutaj ja jednak muszę spasować, mam bardzo napięty ten weekend i niestety nie dam rady, żałuję. Już szybciej kolejny, co prawda też mam tam gęsto, ale być może wypad do Lublina dałoby się upchać:) Czekam więc na wieści!
Mariurzka, po Haloween spotykamy się z Luną i Megi1975 na piwie, Jakoś wtorek - środa. Kto chce jeszcze z nami iść, to piszcie, Warto by było spotkać się, pogadać o This Is It i nie tylko.
Słuchajcie, udało mi się zarezwerwować bilety i pójść na This is it. Coś nisamowitego. Nawet nie umiem tego opisać. Ostatnia scena, pożegnalna, była najpiękniejsza. Idę oczywiście drugi raz. Chętnych zapraszam ze mną
Szukam siebie poprzez nowe możliwości artystyczne.
Kochani, jeśli repertuar CC nie kłamie, to wynika z niego, że w ten czwartek kończą grać TII w Lublinie. Może więc jakiś wspólny ostatni seans? W środę po południu już miejsc brak, więc może w czwartek? Co wy na to?
złotko pisze:Film "This is it" z tego co wiem będzie grany do 3 grudnia :mj:
Złotko, na 100%? Pytam, bo na stronie CC nie ma na ten temat żadnych informacji. Mają w tej chwili repertuar podany do 20.11 i niestety TII już się w nim nie pojawia... :-/
akaagnes pisze:HeJ, możliwe, że jutro idę na 2012 - idzie ktoś ze mną do Plazy?
Jeśliby faktycznie grali, to kto wie, kto wie? Może by mi się udało. O ile grają faktycznie, bo na stronie CC w grafiku to o tej porze jest "Nigdy nie mów nigdy" :-/
A ja szukałam w repertuarze TII po dwudziestej. Nie ma to jak spostrzegawczość i umiejętność czytania ze zrozumieniem
Pomyślę, wszystko zależne jest od mojego khem, samopoczucia, bo z wirusem jakimś walczę i jak na razie to raczej on wygrywa...