Moim marzeniem było by aby to było to http://lisawallerrogers.files.wordpress ... -19951.jpg chyba jest to nie możliwe ale wyobraździe sobie takiego 10 metrowego Michaela przed pałacem kultury i nauki w Warszawie i pod tym napis '' Tu 20 września 1996 roku pisała się HIStoria Michaela Jacksona w której brało udział 120 tysięcy ludzi ''
o kuźwa...to nie o tą płytę chodzi:D tutaj piszemy o płycie CD a nie o tej co ma być w Wawie
ja się też dopisuję
(że też wcześniej o tym nie wiedziałam )
ponieważ YANA już zajęte, to proszę mi wpisać Rock With You, a ja się zabieram do dzieła :)))) postaram się przesłać, jak tylko mi się uda porządnie to nagrać :) bo mam już taką "wstępną" wersję, ale trzeba ją podciągnąć :)
jeśli chrisbern mógłby mi załatwić porządny podkład, byłabym wdzięczna, bo inaczej wezmę ten z YouTuba, który jest średnio fajny :/
Mam pytanie:
Czy będzie przeprowadzana selekcja naszych muzycznych dzieł czy też wszystkie znajdą się w albumie MJPT (wtedy byłoby to wydanie dwu- lub trzypłytowe)?
MJwroc pisze:Mam pytanie:
Czy będzie przeprowadzana selekcja naszych muzycznych dzieł czy też wszystkie znajdą się w albumie MJPT (wtedy byłoby to wydanie dwu- lub trzypłytowe)?
tak, już mówiłam, że BĘDZIE selekcja.
niestety nie możemy dac wszystkiego, bo nie wszystko się NADAJĘ.
niektórzy przeceniają swoje możliwości:)
Wiecie co, ja nie wiem czy Rock With You to dobry pomysł... bo próbowałam i nie jestem zadowolona :/ w każdym razie "zaklepuję" Rock With You albo Cry na chwilę obecną.
Oznacza to, iż ja przejełam od insomniaof to tajemnicze "coś" :) Chrisbern w takim razie ponownie muszę poprosić Cię o podkład. Zaraz napiszę jaką piosenkę wybrałam, tylko nie mogę się zdecydować Zaraz edytuje posta.
edit: Odpowiem wieczorem, bo się waham, a nie chcę dokonać złego wyboru. Chcę to nagrać jak najlepiej (i jak najszybciej, przy okazji :)). Wstępnie wpiszcie It's the falling in love, a jeśli się zmieni to wieczorem zedytuje.
życzę wszystkim powodzenia w tym projekcie , ale ja się na to nie piszę .patrząc na to jak śpiewa Michaelka111 , która ma 15 lat i taki , TAKI głos , taką barwę , że aż za serce człowieka łapie.
PS Ktoś z Was , tych bardziej uzdolnionych , nie próbował sił w takim programie jak np. Mam Talent.Fajnie by to wyszło stworzyć taką grupę taneczną bądź śpiewającą i się w telewizji pokazać .Myślę , że wielu tu z Was ma wielki , a to WIELKi talent , lecz jest on jeszcze nie oszlifowany, który nie możesz w Was tylko drżemać !!!Pokażcie na co was stać nagrajcie super płytę i wiem , że uda się Wam , bo macie potenciał
"Together we can heal the world and make it a better place."
"GO FOR YOUR DREAMS!"
Hej! Podobnie jak MacJack50 życzę Wam powodzenia. Ja niestety strasznie fałszuję,wiec nie mogę wziąć w tym udziału, ale trzymam za Was kciuki. Bardzo fajny pomysł. Powodzenia
In the promise of
Another tomorrow
I'll never let you part
For you're always in my heart.