Gdzie można nabyć The Michael Jackson Tapes ? Ile to ma stron?Można jakieś dokładniejsze informacje? Ktoś tu pisał, że posiada tą książkę.
Byłabym wdzięczna
Each morning I get up I die a little
Can barely stand on my feet
Take a look in the mirror and cry
Lord what you're doing to me
W empiku ukazała się nowa książka.
Autorem jest Sławomir Szyszka.
Król popu! Żywa legenda! Perfekcyjny artysta z zagubioną duszą. Kim był? Dewiacyjnym manipulantem czy wrażliwym człowiekiem? A może dowodem na to, że dzieciństwa nie da się oddzielić od reszty życia...? To niesamowita historia, która wyzwoli w każdym maksimum emocji.
Anet18 pisze:W empiku ukazała się nowa książka.
Autorem jest Sławomir Szyszka.
Król popu! Żywa legenda! Perfekcyjny artysta z zagubioną duszą. Kim był? Dewiacyjnym manipulantem czy wrażliwym człowiekiem? A może dowodem na to, że dzieciństwa nie da się oddzielić od reszty życia...? To niesamowita historia, która wyzwoli w każdym maksimum emocji.
baśka_MJ4ever pisze:Gdzie można nabyć The Michael Jackson Tapes ? Ile to ma stron?Można jakieś dokładniejsze informacje? Ktoś tu pisał, że posiada tą książkę.
Byłabym wdzięczna
baśka_MJ4ever pisze:Gdzie można nabyć The Michael Jackson Tapes ? Ile to ma stron?Można jakieś dokładniejsze informacje? Ktoś tu pisał, że posiada tą książkę.
Byłabym wdzięczna
można w Krainie Książek o tu, lub na Amazonie. Książka ma 299 str. Jeśli nie lubisz mieć książek na półce to wystarczy ta fanowska wersja, bo w tej oryginalnej komentarze Shmuleya rażą momentami niesamowicie.
kupilam dzisiaj ;)
Jest śliczna , dużo zdjęć- bardzo ciekawych.
Świetnie wydana ( twarda okładka). Przypomina mi album ,,Życie legendy"
Co do treści to na razie sie nie wypowiadam, bo jeszcze nie zdążyłam przeczytać. Nadrobię w weekend.
Z mojej strony polecam. )