The BAD Team & Friends Weekend(s) - Warszawa [+18]
Zarzucasz nam brak zainteresowania młodymi, nierzadko całkiem przyjemnymi dla oka przedstawicielami płci przeciwnej?Mental pisze:nie zauważyłem, żeby tutejsza płeć piękna interesowała się piłką nożną, a konkretnie piłkarzami;)

No naprawdę jak możesz

Noemi.best pisze:Tak czy siak na 95% bedziemy z Magda/Estrella szly w niedziele
No to wygląda na to, że pójdę 2 razy?akaagnes pisze:To ja jestem za 15:30 w sobote

Tylko ja proponuję jednak złote tarasy.. Bliżej i wygodniej.
Właśnie zobaczyłam :
,,W sobote 7.11.2009 o godzinie 14.00 (Reportaż z prawdziwego zdarzenia, 13') na TVP Info zostanie wyemitowany krotki reportaż o fanach, MJowisku i Michaelu, na ktory wszyscy z utesknieniem czekali od sierpnia. " - siadeh_ (inaczej zacytować się nie da)
Może zmienimy trochę plany jakoś??

But if you came to see
The truth, the purity
It's here inside a lonely heart
The truth, the purity
It's here inside a lonely heart
hehe.. nie no w to nie wątpięEstrella pisze:Zarzucasz nam brak zainteresowania młodymi, nierzadko całkiem przyjemnymi dla oka przedstawicielami płci przeciwnej?Mental pisze:nie zauważyłem, żeby tutejsza płeć piękna interesowała się piłką nożną, a konkretnie piłkarzami;)![]()
No naprawdę jak możeszPiłka nożna a piłkarze to co innego
![]()

A co do reportażu na tvp info - 7.07.2009, czyli podczas uroczystości pogrzebowych MJa w Staples Center transmisje z tej uroczystości oglądaliśmy własnie w Kinotece. Myślę, że osoby tam pracujące nie robiłyby problemów, żeby włączyć tvp info na te pół godzinki czy ile to tam będzie trwało. telewizorów naliczyłem przynajmniej z 5 (edit. co ja pisze - 3 były w jednej sali, więc w sumie przynajmniej z 10) . W Kinotece oprócz sal kinowych są takie mniejsze salki z telewizorami plazmowymi i właśnie te sale nam udostępniono 7.07.2009. Tam są chyba w ogóle jakieś bary/puby z telewizorami.
Pragnę poinformować, że zlot zakończył się dzisiaj o 19.20 
Jednocześnie chciałbym dodać, że jaram się jak pożary lasów w Kalifornii tym weekendem i faktem, że mogłem Was poznać osobiście. Zabawa była przednia, naprawdę jesteście zajebiste dziewczyny. Przypuszczałem, że będzie fajnie, ale nie sądziłem, że aż tak. Szczerze :)
To chyba tyle, dziękuję za uwagę ;D

Jednocześnie chciałbym dodać, że jaram się jak pożary lasów w Kalifornii tym weekendem i faktem, że mogłem Was poznać osobiście. Zabawa była przednia, naprawdę jesteście zajebiste dziewczyny. Przypuszczałem, że będzie fajnie, ale nie sądziłem, że aż tak. Szczerze :)
To chyba tyle, dziękuję za uwagę ;D
- SZEŚĆSETBANIEK
IIIIIIIIIIIIIHIIIIIIIIIIIIII
Również dziękuję wszystkim za super spędzony czas. akaagnes dzięki za zoorganizowanie imprezki. ghost_ola dzięki za udostępnienie nam swojego mieszkania na czas imprezy... I ogólnie wszystkim WIELKIE DZIĘKI raz jeszcze, że mogłam Was wszystkich poznać i spędzić cudowny czas. Pozdrawiam.
I LOVE YOU!!!

Również dziękuję wszystkim za super spędzony czas. akaagnes dzięki za zoorganizowanie imprezki. ghost_ola dzięki za udostępnienie nam swojego mieszkania na czas imprezy... I ogólnie wszystkim WIELKIE DZIĘKI raz jeszcze, że mogłam Was wszystkich poznać i spędzić cudowny czas. Pozdrawiam.
I LOVE YOU!!!

Mental, że robisz co?? :D
Super było Was wszystkich poznać - jesteście niesamowici!
Agnes - niezastąpiona organizatorka i towarzyszka łoża
Marie - wspaniała towarzyszka podróży na kucąco z Krakowa do Warszawy, dzieląca ze mną kocyk i wielką radość
Meda!! - uwielbiam Cię! i Twoje mieszkanko:)
Ewa - Ty wiesz... :*
Ola - żeby taką zgraję zaprosić do siebie... dziękuję :*
Wszystkim Bad-laskom i Mentalowi - dziękuję! To był wspaniały, majkeowy weekend i ogromnie się cieszę, że spędziłam go z Wami :*
no... to do zo na "Thrillerze":)
Super było Was wszystkich poznać - jesteście niesamowici!
Agnes - niezastąpiona organizatorka i towarzyszka łoża
Marie - wspaniała towarzyszka podróży na kucąco z Krakowa do Warszawy, dzieląca ze mną kocyk i wielką radość
Meda!! - uwielbiam Cię! i Twoje mieszkanko:)
Ewa - Ty wiesz... :*
Ola - żeby taką zgraję zaprosić do siebie... dziękuję :*
Wszystkim Bad-laskom i Mentalowi - dziękuję! To był wspaniały, majkeowy weekend i ogromnie się cieszę, że spędziłam go z Wami :*
no... to do zo na "Thrillerze":)
ja tez polecam - bylam tam w rocznice powstania - cos niesamowitego, zupelnie co innego sobie wyobrazalam ale na miejscu byl szok szok....grzechem jest tam nie isc....wychodzi sie na pewno troszke INNYM...Mental pisze:IMHO oprócz tradycyjnie wymienianych Łazienek czy starówki warto zobaczyć:
*Muzeum Powstania Warszawskiego
a i polecam kawe w kawiarni STARBUCKS na Nowym świecie - nie droga najlepsza kawa jaką piłam w życiu - ile razy jestem w Warszawie to tam zaglądam :) najbardziej uwielbiam LATTE z posypana czekolada mniam :)
mam natomiast pytanie ile kosztuje nocleg w tym Hotelu co był podawany link na początku ? bo jakoś nie mogę się doszukać tam cennika :)
Being crazy is a lonely road, but I've got only one life to live.
Moja relacja:
Przede wszystkim I love youuu! I really do!
Cały weekend spędziłam w najzajebistszym (jest takie słowo?) składzie jaki mogłam sobie wyobrazić. Bad seksy i Mental nasz Bad rodzyn
(świetnie, że wpadłeś, naprawdę:*) ;)
Wszyscy jesteście niesamowici!
Upijanie się zostawmy na boku, mój półlitrowy metalowy kubek też ;D
Karaoke, pogaduchy, taniec seksa z In the closet, kurczaki, Medowe mieszkanie w którym czuliśmy się jak u siebie:) Meda, następnym razem sprzątamy! ;D
Prawie 12 h spędzonych u Ghost Oli, oglądanie Michaela, słuchanie Michaela, nasze niesamowite zabawy (trza zamieścić, pośmiejemy się raz jeszcze ;D) lecąca ślina na widok Michaelowego tańca pantery i w ogóle nie wiem co napisać bo cholera tęskni mi się za wami wszystkimi.
Jesteście zajebistymi ludźmi z którymi spędziłam niesamowity mój pierwszy w życiu weekend w Wawie;)
Dzięki jeszcze raz wszystkim!
Agnes, kłonię się w twoją stronę za organizacje i pomysł naszego weekendu ;*
Po prostu no.. I love youu!
i "Auuuu" bo "Ihaaa" to już 600 v sobie zajęła ;D
Niech moc seksa będzie z nami!
I byle do następnego spotkania ;*
Przede wszystkim I love youuu! I really do!
Cały weekend spędziłam w najzajebistszym (jest takie słowo?) składzie jaki mogłam sobie wyobrazić. Bad seksy i Mental nasz Bad rodzyn
(świetnie, że wpadłeś, naprawdę:*) ;)
Wszyscy jesteście niesamowici!
Upijanie się zostawmy na boku, mój półlitrowy metalowy kubek też ;D
Karaoke, pogaduchy, taniec seksa z In the closet, kurczaki, Medowe mieszkanie w którym czuliśmy się jak u siebie:) Meda, następnym razem sprzątamy! ;D
Prawie 12 h spędzonych u Ghost Oli, oglądanie Michaela, słuchanie Michaela, nasze niesamowite zabawy (trza zamieścić, pośmiejemy się raz jeszcze ;D) lecąca ślina na widok Michaelowego tańca pantery i w ogóle nie wiem co napisać bo cholera tęskni mi się za wami wszystkimi.
Jesteście zajebistymi ludźmi z którymi spędziłam niesamowity mój pierwszy w życiu weekend w Wawie;)
Dzięki jeszcze raz wszystkim!
Agnes, kłonię się w twoją stronę za organizacje i pomysł naszego weekendu ;*
Po prostu no.. I love youu!
i "Auuuu" bo "Ihaaa" to już 600 v sobie zajęła ;D
Niech moc seksa będzie z nami!
I byle do następnego spotkania ;*
to tera ja:D
Widzę , że będziemy się powtarzać, ale nie ma innego wyjścia:D
Weekend był intensywny i fantastyczny;) Dzięki Ci Michael , że poznałam tak fantastyczne osoby:D Agnes wielkie dzięki za organizacje i ostrego maila (Krk bałby się nie przyjechać:D), Meda za nocleg i uśmiech, Ola za super imprezkę , Marie i Anialim tu chyba nie trzeba słów:*, Noemi i Estrella cudna "para":D
Mental bardzo się cieszę ,że tak ładnie o Nas piszesz;-)
Bałyśmy się ,że po wczorajszym dziś do nas nie dołączysz:D Miło było ,że chociaż jeden mężczyzna był w towarzystwie:)
Ogólnie jeden wielki wypas; zamarzanie przy metrze w oczekiwaniu naaa....taką jedną:D, lidl, karaoke, sąsiad Medy
, kubki, wina, chińczyk no i wszech obecny Michael:D
Nie mogę doczekać się powtórki no i kocham Was:D:*
a i proszę szykować mi miejsce pod różowym kocykiem w Krakowie;p
Widzę , że będziemy się powtarzać, ale nie ma innego wyjścia:D
Weekend był intensywny i fantastyczny;) Dzięki Ci Michael , że poznałam tak fantastyczne osoby:D Agnes wielkie dzięki za organizacje i ostrego maila (Krk bałby się nie przyjechać:D), Meda za nocleg i uśmiech, Ola za super imprezkę , Marie i Anialim tu chyba nie trzeba słów:*, Noemi i Estrella cudna "para":D
Mental bardzo się cieszę ,że tak ładnie o Nas piszesz;-)
Bałyśmy się ,że po wczorajszym dziś do nas nie dołączysz:D Miło było ,że chociaż jeden mężczyzna był w towarzystwie:)

Ogólnie jeden wielki wypas; zamarzanie przy metrze w oczekiwaniu naaa....taką jedną:D, lidl, karaoke, sąsiad Medy

Nie mogę doczekać się powtórki no i kocham Was:D:*

a i proszę szykować mi miejsce pod różowym kocykiem w Krakowie;p
Ostatnio zmieniony ndz, 08 lis 2009, 23:21 przez Eve_861, łącznie zmieniany 1 raz.
A więc wróciłam z weekendu jako ostatnia, wszyscy już w domu, a ja miałam jeszcze powrót z przygodami, ale ogólnie Eo! 
W skrócie (agnesowym- czyli będzie trochę dłużej niż normalnie;-)):
Dziękuję wszystkim!
~ MEDeah - za noclegi, za kota, za pizze i nagranie mojego kompromitującego "caaarryyy!!" i w ogóle nagrania i foto, za dialogi o świni, za BAD na ścianie w prześwicie, za to, że byłaś!
~ Marie - jesteś niesamowita, kobieto! Kaśka M.Dż.* ma się czego bać, stanowisz poważną konkurencję
, jesteś gwiazdą BAD Team, bez Ciebie nie ma teamu- pamiętaj o tym! Uwielbiam Twój akcent poza tym! 
~ Anialim - jesteś wspaniała, też dzięki za dzielenie łoża i w ogóle
~ Eve_861, Estrella, Noemi.best oraz SZEŚĆSETBANIEK - uwielbiam Twoje adhd, nakręcasz nas!
~ Mental - za to, że z nami wytrzymałeś (domyślam się, że dla faceta to było niezłe przeżycie, szczególnie dowiadywanie się o nas tych rzeczy podczas zabawy w pytania
~ ghost_ola - niezła ryzykantka z Ciebie, żeby taką ekipę do swojego domu wpuścić! Dziękuję Ci.........
, a! i za kapelusz!;-)
i wszystkim innym, którzy byli z nami!
Niedługo będą nasze tapes
,w sensie nagrania i foty, czekam na email od MEDeah.
Generalnie też jestem zdania, że weekend się udał.
Premierowy można zatytułować SUPERFLY SISTER.
Karaoke i śpiewanie Marie do butelki, Heal The Wold ("there are ...PEOPLE DYING!!!!... ), no i koncert :P
Taniec pantera Michaela, In The Closet, SZEŚĆSETBANIEK na TWYMMF,
Captain EO.... (coś mi przyszło do głowy;P),
no i te głupie zabawy, ale ile śmiechu
- napalony J.J. z Marie w żółtej lateksowej skarpetce
... - muszę kilka tych historyjek przytoczyć, ubaw po pachy
- jesteście debeściackie laski!!
ghost_ola - tylko wychodząc nie powiedziałyśmy Ci cześć, tylko biegłyśmy z tymi worami śmieci zostawiając je w 3 różnych pojemnikach ... i tak ledwo zdążyłyśmy na autobus! ale i tak wiesz, że jesteś super!
Nie wyszło wyjście do Rock n Rolla, wiem, że jedna koleżanka chciała się z nami tam spotkać, ale czas leciał zbyt szybko, a my nie mogłyśmy wyjść z super mieszkania Oli
Poszłyśmy w ogóle na kompromis, bo część z nas chciało iść, a część nie, w końcu zostałyśmy i w sumie też było gigant (inaczej nie byłoby dowodów zbrodni na papierze >a czasami wychodziły mega pedo tudzież pervo teksty!< ,no i bym se nie postrzelała do Michaela
spluwką Oli).
Stick around - następne spotkanie BAD Team + friends odbędzie się w dniach 10-12 grudnia (po Thriller Live),
więc ci, którzy nie dotarli teraz, będą mieć okazje za miesiąc.
Mam nadzieję, że podstawowy skład BAD Team wzbogaci się wówczas o nieobecne tym razem:
Nina Luna, Anetka cobytuby, Agusiaa_w, Saw, Ola giovanedonore (uważaj na schodach!!
), Endka, Aniona, AgnetaMJ,
... i inni (anonimowi BADoholicy).
Odpowiadając na pytanie moni - w Atosie jest to zwykle koszt rzędu 79-149 zł za pokój 2-osobowy/ doba hotelowa (17:00-14:00). Ostatnio my z Anetką, czy Olą płaciłyśmy 79 zł, a pokój z łazienką, tv, wygodne łóżka i te sprawy.
Info owo się przyda, bo gdy w grudniu będzie więcej chętnych na BAD weekend, to przecież MEDeah wszystkich u siebie nie zmieści
!
OK, na razie to tyle, jak zwykle się rozpisałam.
Jeszcze raz wielkie BAD dzięki dla wszystkich obecnych!
Jesteście MEGA!
Do następnego!
Tymczasem czekamy na foty, może z kilka (ocenzurowanych) tu wkleimy.
MJ-buziaki ,
Agnes.
edit: proszę wybaczyć, że tak chaotycznie i z błędami mi się napisało, ale od piątku spałyśmy około 5 godzin, cały czas na nogach, a ja niedawno dopiero dotarłam do domu
. również nadmiar emotek, no ale cóż - po BAD weekendzie jestem wycze(r)pana ;)))) *wydupcona*,heheh

W skrócie (agnesowym- czyli będzie trochę dłużej niż normalnie;-)):
Dziękuję wszystkim!
~ MEDeah - za noclegi, za kota, za pizze i nagranie mojego kompromitującego "caaarryyy!!" i w ogóle nagrania i foto, za dialogi o świni, za BAD na ścianie w prześwicie, za to, że byłaś!
~ Marie - jesteś niesamowita, kobieto! Kaśka M.Dż.* ma się czego bać, stanowisz poważną konkurencję

~ Anialim - jesteś wspaniała, też dzięki za dzielenie łoża i w ogóle
~ Eve_861, Estrella, Noemi.best oraz SZEŚĆSETBANIEK - uwielbiam Twoje adhd, nakręcasz nas!

~ Mental - za to, że z nami wytrzymałeś (domyślam się, że dla faceta to było niezłe przeżycie, szczególnie dowiadywanie się o nas tych rzeczy podczas zabawy w pytania

~ ghost_ola - niezła ryzykantka z Ciebie, żeby taką ekipę do swojego domu wpuścić! Dziękuję Ci.........

i wszystkim innym, którzy byli z nami!
Niedługo będą nasze tapes

Generalnie też jestem zdania, że weekend się udał.
Premierowy można zatytułować SUPERFLY SISTER.

Karaoke i śpiewanie Marie do butelki, Heal The Wold ("there are ...PEOPLE DYING!!!!... ), no i koncert :P
Taniec pantera Michaela, In The Closet, SZEŚĆSETBANIEK na TWYMMF,
Captain EO.... (coś mi przyszło do głowy;P),
no i te głupie zabawy, ale ile śmiechu

ghost_ola - tylko wychodząc nie powiedziałyśmy Ci cześć, tylko biegłyśmy z tymi worami śmieci zostawiając je w 3 różnych pojemnikach ... i tak ledwo zdążyłyśmy na autobus! ale i tak wiesz, że jesteś super!

Nie wyszło wyjście do Rock n Rolla, wiem, że jedna koleżanka chciała się z nami tam spotkać, ale czas leciał zbyt szybko, a my nie mogłyśmy wyjść z super mieszkania Oli

Stick around - następne spotkanie BAD Team + friends odbędzie się w dniach 10-12 grudnia (po Thriller Live),
więc ci, którzy nie dotarli teraz, będą mieć okazje za miesiąc.
Mam nadzieję, że podstawowy skład BAD Team wzbogaci się wówczas o nieobecne tym razem:
Nina Luna, Anetka cobytuby, Agusiaa_w, Saw, Ola giovanedonore (uważaj na schodach!!

... i inni (anonimowi BADoholicy).
Odpowiadając na pytanie moni - w Atosie jest to zwykle koszt rzędu 79-149 zł za pokój 2-osobowy/ doba hotelowa (17:00-14:00). Ostatnio my z Anetką, czy Olą płaciłyśmy 79 zł, a pokój z łazienką, tv, wygodne łóżka i te sprawy.
Info owo się przyda, bo gdy w grudniu będzie więcej chętnych na BAD weekend, to przecież MEDeah wszystkich u siebie nie zmieści

OK, na razie to tyle, jak zwykle się rozpisałam.
Jeszcze raz wielkie BAD dzięki dla wszystkich obecnych!
Jesteście MEGA!

Do następnego!
Tymczasem czekamy na foty, może z kilka (ocenzurowanych) tu wkleimy.

MJ-buziaki ,
Agnes.
edit: proszę wybaczyć, że tak chaotycznie i z błędami mi się napisało, ale od piątku spałyśmy około 5 godzin, cały czas na nogach, a ja niedawno dopiero dotarłam do domu

joł :P no ta, zajebiście było, żałuje tylko, ze w piątek więcej nie wypiłam, bo sobota to już na trzeźwo poszła:P
pokocham Was wszystkie później (teraz czasu nie mam), napisze tylko, że lada moment będę mogła dać Wam linki do rapida, do fotek, filmiki później, jak pokompresuję do divixów.

pokocham Was wszystkie później (teraz czasu nie mam), napisze tylko, że lada moment będę mogła dać Wam linki do rapida, do fotek, filmiki później, jak pokompresuję do divixów.

http://img263.imageshack.us/img263/5388/1bez200.gif
MED is not so bad as they say.
mad bad med
believer
mad bad med
believer
Przesyłam Wam linka do hostelu Okidoki. Nie wiem jak przedstawia się sytuacja wewnątrz bo tam nigdy nie byłam, ale jest tam taniej jeśli się wynajmie w kilka osób niż w Atosie i przede wszystkim macie "wszędzie" 5 min (Pałac Kultury, Nowy Świat), bo ten hostel jest 150-200 m od skrzyżowania ul. Świętokrzyskiej z Marszałkowską.
http://okidoki.pl/wp/lang/pl/
http://okidoki.pl/wp/lang/pl/
check it-
http://rapidshare.com/files/304257061/b ... 1.rar.html
http://rapidshare.com/files/304268268/b ... 2.rar.html
http://rapidshare.com/files/304257061/b ... 1.rar.html
http://rapidshare.com/files/304268268/b ... 2.rar.html
http://img263.imageshack.us/img263/5388/1bez200.gif
mad bad med
believer
mad bad med
believer
- Noemi.best
dobra, moja kolej.
Dzieki Agnes za pomysl, organizacje i w ogole za wszystko!
Meda i Ola za chate! u Medy chyba wiekszy balagan zrobilsimy [choc przyznam sie szczerze, ze nie pamietem
] za co sorrrrry! I pamietaj - co zlego to nie my!
Magda - jak zwykle za doborowe towarzystwo!
Ewa - za mile spedzony czas, i Twojemu chlopakowi za odwiezienie do domu
Marie, Ania - jestescie wspaniale! Ania - thx za przywiezienie karaoke, Marie - za darcie sie razem ze mna do piosenek MJ!
Mental - milo Cie bylo wreszcie poznac
dzieki za zaopiekowanie sie mna i Magda i odprowadzenie na nocny.
Ogolnie jeszcze raz dziekuje wszystkim za wspaniala zabawe, mimo ze ja kobieta pracujaca jestem i nie mogla spedzic z Wami calego weekendu. Szkoda, ze wczoraj nie udalo nam sie spotkac przed Waszym odjazdem - ale nastepnym razem nie zapomnijcie do nas zadzwonic jak wstaniecie i obierzecie jakis konkretny plan!!!!
Ogolnie to zdycham dzisiaj, wiec ide poszukac zapalek zebym mogla spac w pracy z otwartymi oczami
Dzieki Agnes za pomysl, organizacje i w ogole za wszystko!
Meda i Ola za chate! u Medy chyba wiekszy balagan zrobilsimy [choc przyznam sie szczerze, ze nie pamietem

Magda - jak zwykle za doborowe towarzystwo!
Ewa - za mile spedzony czas, i Twojemu chlopakowi za odwiezienie do domu

Marie, Ania - jestescie wspaniale! Ania - thx za przywiezienie karaoke, Marie - za darcie sie razem ze mna do piosenek MJ!

Mental - milo Cie bylo wreszcie poznac

Ogolnie jeszcze raz dziekuje wszystkim za wspaniala zabawe, mimo ze ja kobieta pracujaca jestem i nie mogla spedzic z Wami calego weekendu. Szkoda, ze wczoraj nie udalo nam sie spotkac przed Waszym odjazdem - ale nastepnym razem nie zapomnijcie do nas zadzwonic jak wstaniecie i obierzecie jakis konkretny plan!!!!

Ogolnie to zdycham dzisiaj, wiec ide poszukac zapalek zebym mogla spac w pracy z otwartymi oczami

(\__/)
(O.o )
(> < ) This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination!
(O.o )
(> < ) This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination!