The BAD Team & Friends Weekend(s) - Warszawa [+18]

Pomysły na spotkania fanów, imprezy MJówkowe, zloty, opisy przeżyć po nich, zaproszenia na imprezy itp.
Awatar użytkownika
akaagnes

Post autor: akaagnes »

ghost_ola - na poprzedniej stronie jest całe info. :)
Jeśli chcesz dołączyć w piątek do nas, skontaktuj się z MEDeah, bo idziemy do niej. Pozdrawiam :)
Awatar użytkownika
Estrella

Post autor: Estrella »

Mental pisze:nie zauważyłem, żeby tutejsza płeć piękna interesowała się piłką nożną, a konkretnie piłkarzami;)
Zarzucasz nam brak zainteresowania młodymi, nierzadko całkiem przyjemnymi dla oka przedstawicielami płci przeciwnej? :wariat:
No naprawdę jak możesz nenene Piłka nożna a piłkarze to co innego ;-)
Noemi.best pisze:Tak czy siak na 95% bedziemy z Magda/Estrella szly w niedziele
akaagnes pisze:To ja jestem za 15:30 w sobote
No to wygląda na to, że pójdę 2 razy? :knuje:
Tylko ja proponuję jednak złote tarasy.. Bliżej i wygodniej.

Właśnie zobaczyłam :
,,W sobote 7.11.2009 o godzinie 14.00 (Reportaż z prawdziwego zdarzenia, 13') na TVP Info zostanie wyemitowany krotki reportaż o fanach, MJowisku i Michaelu, na ktory wszyscy z utesknieniem czekali od sierpnia. " - siadeh_ (inaczej zacytować się nie da)

Może zmienimy trochę plany jakoś?? :knuje:
But if you came to see
The truth, the purity
It's here inside a lonely heart
Awatar użytkownika
Mental

Post autor: Mental »

Estrella pisze:
Mental pisze:nie zauważyłem, żeby tutejsza płeć piękna interesowała się piłką nożną, a konkretnie piłkarzami;)
Zarzucasz nam brak zainteresowania młodymi, nierzadko całkiem przyjemnymi dla oka przedstawicielami płci przeciwnej? :wariat:
No naprawdę jak możesz nenene Piłka nożna a piłkarze to co innego ;-)
hehe.. nie no w to nie wątpię ;-) ale i tak nie byłoby czasu.

A co do reportażu na tvp info - 7.07.2009, czyli podczas uroczystości pogrzebowych MJa w Staples Center transmisje z tej uroczystości oglądaliśmy własnie w Kinotece. Myślę, że osoby tam pracujące nie robiłyby problemów, żeby włączyć tvp info na te pół godzinki czy ile to tam będzie trwało. telewizorów naliczyłem przynajmniej z 5 (edit. co ja pisze - 3 były w jednej sali, więc w sumie przynajmniej z 10) . W Kinotece oprócz sal kinowych są takie mniejsze salki z telewizorami plazmowymi i właśnie te sale nam udostępniono 7.07.2009. Tam są chyba w ogóle jakieś bary/puby z telewizorami.
Awatar użytkownika
Mental

Post autor: Mental »

Pragnę poinformować, że zlot zakończył się dzisiaj o 19.20 ;-)

Jednocześnie chciałbym dodać, że jaram się jak pożary lasów w Kalifornii tym weekendem i faktem, że mogłem Was poznać osobiście. Zabawa była przednia, naprawdę jesteście zajebiste dziewczyny. Przypuszczałem, że będzie fajnie, ale nie sądziłem, że aż tak. Szczerze :)
To chyba tyle, dziękuję za uwagę ;D
Awatar użytkownika
SZEŚĆSETBANIEK

Post autor: SZEŚĆSETBANIEK »

IIIIIIIIIIIIIHIIIIIIIIIIIIII
Również dziękuję wszystkim za super spędzony czas. akaagnes dzięki za zoorganizowanie imprezki. ghost_ola dzięki za udostępnienie nam swojego mieszkania na czas imprezy... I ogólnie wszystkim WIELKIE DZIĘKI raz jeszcze, że mogłam Was wszystkich poznać i spędzić cudowny czas. Pozdrawiam.
I LOVE YOU!!!
:mj: :mj: :mj: :mj: :mj: :mj: :happy: :happy: :happy: :happy:
Obrazek Obrazek Obrazek
Awatar użytkownika
anialim

Post autor: anialim »

Mental, że robisz co?? :D
Super było Was wszystkich poznać - jesteście niesamowici!
Agnes - niezastąpiona organizatorka i towarzyszka łoża
Marie - wspaniała towarzyszka podróży na kucąco z Krakowa do Warszawy, dzieląca ze mną kocyk i wielką radość
Meda!! - uwielbiam Cię! i Twoje mieszkanko:)
Ewa - Ty wiesz... :*
Ola - żeby taką zgraję zaprosić do siebie... dziękuję :*
Wszystkim Bad-laskom i Mentalowi - dziękuję! To był wspaniały, majkeowy weekend i ogromnie się cieszę, że spędziłam go z Wami :*
no... to do zo na "Thrillerze":)
Awatar użytkownika
moni

Post autor: moni »

Mental pisze:IMHO oprócz tradycyjnie wymienianych Łazienek czy starówki warto zobaczyć:
*Muzeum Powstania Warszawskiego
ja tez polecam - bylam tam w rocznice powstania - cos niesamowitego, zupelnie co innego sobie wyobrazalam ale na miejscu byl szok szok....grzechem jest tam nie isc....wychodzi sie na pewno troszke INNYM...

a i polecam kawe w kawiarni STARBUCKS na Nowym świecie - nie droga najlepsza kawa jaką piłam w życiu - ile razy jestem w Warszawie to tam zaglądam :) najbardziej uwielbiam LATTE z posypana czekolada mniam :)

mam natomiast pytanie ile kosztuje nocleg w tym Hotelu co był podawany link na początku ? bo jakoś nie mogę się doszukać tam cennika :)
Being crazy is a lonely road, but I've got only one life to live.
Awatar użytkownika
Marie

Post autor: Marie »

Moja relacja:
Przede wszystkim I love youuu! I really do!

Cały weekend spędziłam w najzajebistszym (jest takie słowo?) składzie jaki mogłam sobie wyobrazić. Bad seksy i Mental nasz Bad rodzyn
(świetnie, że wpadłeś, naprawdę:*) ;)
Wszyscy jesteście niesamowici!
Upijanie się zostawmy na boku, mój półlitrowy metalowy kubek też ;D
Karaoke, pogaduchy, taniec seksa z In the closet, kurczaki, Medowe mieszkanie w którym czuliśmy się jak u siebie:) Meda, następnym razem sprzątamy! ;D
Prawie 12 h spędzonych u Ghost Oli, oglądanie Michaela, słuchanie Michaela, nasze niesamowite zabawy (trza zamieścić, pośmiejemy się raz jeszcze ;D) lecąca ślina na widok Michaelowego tańca pantery i w ogóle nie wiem co napisać bo cholera tęskni mi się za wami wszystkimi.
Jesteście zajebistymi ludźmi z którymi spędziłam niesamowity mój pierwszy w życiu weekend w Wawie;)
Dzięki jeszcze raz wszystkim!
Agnes, kłonię się w twoją stronę za organizacje i pomysł naszego weekendu ;*

Po prostu no.. I love youu!
i "Auuuu" bo "Ihaaa" to już 600 v sobie zajęła ;D

Niech moc seksa będzie z nami!
I byle do następnego spotkania ;*
Eve_861

Post autor: Eve_861 »

to tera ja:D

Widzę , że będziemy się powtarzać, ale nie ma innego wyjścia:D

Weekend był intensywny i fantastyczny;) Dzięki Ci Michael , że poznałam tak fantastyczne osoby:D Agnes wielkie dzięki za organizacje i ostrego maila (Krk bałby się nie przyjechać:D), Meda za nocleg i uśmiech, Ola za super imprezkę , Marie i Anialim tu chyba nie trzeba słów:*, Noemi i Estrella cudna "para":D
Mental bardzo się cieszę ,że tak ładnie o Nas piszesz;-)

Bałyśmy się ,że po wczorajszym dziś do nas nie dołączysz:D Miło było ,że chociaż jeden mężczyzna był w towarzystwie:) glupija

Ogólnie jeden wielki wypas; zamarzanie przy metrze w oczekiwaniu naaa....taką jedną:D, lidl, karaoke, sąsiad Medy :wariat: , kubki, wina, chińczyk no i wszech obecny Michael:D

Nie mogę doczekać się powtórki no i kocham Was:D:* :dance:

a i proszę szykować mi miejsce pod różowym kocykiem w Krakowie;p
Ostatnio zmieniony ndz, 08 lis 2009, 23:21 przez Eve_861, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
anialim

Post autor: anialim »

Eve_861 pisze:a i proszę szykować mi miejsce pod różowym kocykiem w Krakowie;p
się grzeje:)
Agnes, nie chcę tu nikogo popędzać... ale wiesz... skrobnij jakąś obszerniejszą relację;)
Awatar użytkownika
akaagnes

Post autor: akaagnes »

A więc wróciłam z weekendu jako ostatnia, wszyscy już w domu, a ja miałam jeszcze powrót z przygodami, ale ogólnie Eo! ;-)

W skrócie (agnesowym- czyli będzie trochę dłużej niż normalnie;-)):

Dziękuję wszystkim!
~ MEDeah - za noclegi, za kota, za pizze i nagranie mojego kompromitującego "caaarryyy!!" i w ogóle nagrania i foto, za dialogi o świni, za BAD na ścianie w prześwicie, za to, że byłaś!
~ Marie - jesteś niesamowita, kobieto! Kaśka M.Dż.* ma się czego bać, stanowisz poważną konkurencję :-), jesteś gwiazdą BAD Team, bez Ciebie nie ma teamu- pamiętaj o tym! Uwielbiam Twój akcent poza tym! :calus:
~ Anialim - jesteś wspaniała, też dzięki za dzielenie łoża i w ogóle
~ Eve_861, Estrella, Noemi.best oraz SZEŚĆSETBANIEK - uwielbiam Twoje adhd, nakręcasz nas! :dance:
~ Mental - za to, że z nami wytrzymałeś (domyślam się, że dla faceta to było niezłe przeżycie, szczególnie dowiadywanie się o nas tych rzeczy podczas zabawy w pytania nenene
~ ghost_ola - niezła ryzykantka z Ciebie, żeby taką ekipę do swojego domu wpuścić! Dziękuję Ci......... :calus:, a! i za kapelusz!;-)

i wszystkim innym, którzy byli z nami!

Niedługo będą nasze tapes glupija ,w sensie nagrania i foty, czekam na email od MEDeah.

Generalnie też jestem zdania, że weekend się udał.
Premierowy można zatytułować SUPERFLY SISTER. ;-)
Karaoke i śpiewanie Marie do butelki, Heal The Wold ("there are ...PEOPLE DYING!!!!... ), no i koncert :P
Taniec pantera Michaela, In The Closet, SZEŚĆSETBANIEK na TWYMMF,
Captain EO.... (coś mi przyszło do głowy;P),
no i te głupie zabawy, ale ile śmiechu :smiech: - napalony J.J. z Marie w żółtej lateksowej skarpetce :smiech: ... - muszę kilka tych historyjek przytoczyć, ubaw po pachy :smiech: - jesteście debeściackie laski!!

ghost_ola - tylko wychodząc nie powiedziałyśmy Ci cześć, tylko biegłyśmy z tymi worami śmieci zostawiając je w 3 różnych pojemnikach ... i tak ledwo zdążyłyśmy na autobus! ale i tak wiesz, że jesteś super! :-)

Nie wyszło wyjście do Rock n Rolla, wiem, że jedna koleżanka chciała się z nami tam spotkać, ale czas leciał zbyt szybko, a my nie mogłyśmy wyjść z super mieszkania Oli ;-) Poszłyśmy w ogóle na kompromis, bo część z nas chciało iść, a część nie, w końcu zostałyśmy i w sumie też było gigant (inaczej nie byłoby dowodów zbrodni na papierze >a czasami wychodziły mega pedo tudzież pervo teksty!< ,no i bym se nie postrzelała do Michaela ;-) spluwką Oli).

Stick around - następne spotkanie BAD Team + friends odbędzie się w dniach 10-12 grudnia (po Thriller Live),
więc ci, którzy nie dotarli teraz, będą mieć okazje za miesiąc.
Mam nadzieję, że podstawowy skład BAD Team wzbogaci się wówczas o nieobecne tym razem:
Nina Luna, Anetka cobytuby, Agusiaa_w, Saw, Ola giovanedonore (uważaj na schodach!! :calus: ), Endka, Aniona, AgnetaMJ,
... i inni (anonimowi BADoholicy).

Odpowiadając na pytanie moni - w Atosie jest to zwykle koszt rzędu 79-149 zł za pokój 2-osobowy/ doba hotelowa (17:00-14:00). Ostatnio my z Anetką, czy Olą płaciłyśmy 79 zł, a pokój z łazienką, tv, wygodne łóżka i te sprawy.

Info owo się przyda, bo gdy w grudniu będzie więcej chętnych na BAD weekend, to przecież MEDeah wszystkich u siebie nie zmieści nenene !

OK, na razie to tyle, jak zwykle się rozpisałam.
Jeszcze raz wielkie BAD dzięki dla wszystkich obecnych!
Jesteście MEGA! :calus:

Do następnego!
Tymczasem czekamy na foty, może z kilka (ocenzurowanych) tu wkleimy. :-)

MJ-buziaki ,
Agnes.

edit: proszę wybaczyć, że tak chaotycznie i z błędami mi się napisało, ale od piątku spałyśmy około 5 godzin, cały czas na nogach, a ja niedawno dopiero dotarłam do domu ;-) . również nadmiar emotek, no ale cóż - po BAD weekendzie jestem wycze(r)pana ;)))) *wydupcona*,heheh
Awatar użytkownika
MEDeah

Post autor: MEDeah »

joł :P no ta, zajebiście było, żałuje tylko, ze w piątek więcej nie wypiłam, bo sobota to już na trzeźwo poszła:P
pokocham Was wszystkie później (teraz czasu nie mam), napisze tylko, że lada moment będę mogła dać Wam linki do rapida, do fotek, filmiki później, jak pokompresuję do divixów.
:hug: :hug: :hug: :mj:
http://img263.imageshack.us/img263/5388/1bez200.gif
MED is not so bad as they say.
mad bad med
believer
Awatar użytkownika
tnatalia

Post autor: tnatalia »

Przesyłam Wam linka do hostelu Okidoki. Nie wiem jak przedstawia się sytuacja wewnątrz bo tam nigdy nie byłam, ale jest tam taniej jeśli się wynajmie w kilka osób niż w Atosie i przede wszystkim macie "wszędzie" 5 min (Pałac Kultury, Nowy Świat), bo ten hostel jest 150-200 m od skrzyżowania ul. Świętokrzyskiej z Marszałkowską.

http://okidoki.pl/wp/lang/pl/
Awatar użytkownika
MEDeah

Post autor: MEDeah »

http://img263.imageshack.us/img263/5388/1bez200.gif
MED is not so bad as they say.
mad bad med
believer
Awatar użytkownika
Noemi.best

Post autor: Noemi.best »

dobra, moja kolej.

Dzieki Agnes za pomysl, organizacje i w ogole za wszystko!

Meda i Ola za chate! u Medy chyba wiekszy balagan zrobilsimy [choc przyznam sie szczerze, ze nie pamietem ;-)] za co sorrrrry! I pamietaj - co zlego to nie my! nenene

Magda - jak zwykle za doborowe towarzystwo!

Ewa - za mile spedzony czas, i Twojemu chlopakowi za odwiezienie do domu :-)
Marie, Ania - jestescie wspaniale! Ania - thx za przywiezienie karaoke, Marie - za darcie sie razem ze mna do piosenek MJ! :dance:

Mental - milo Cie bylo wreszcie poznac :-) dzieki za zaopiekowanie sie mna i Magda i odprowadzenie na nocny.

Ogolnie jeszcze raz dziekuje wszystkim za wspaniala zabawe, mimo ze ja kobieta pracujaca jestem i nie mogla spedzic z Wami calego weekendu. Szkoda, ze wczoraj nie udalo nam sie spotkac przed Waszym odjazdem - ale nastepnym razem nie zapomnijcie do nas zadzwonic jak wstaniecie i obierzecie jakis konkretny plan!!!! nenene

Ogolnie to zdycham dzisiaj, wiec ide poszukac zapalek zebym mogla spac w pracy z otwartymi oczami ;-)
(\__/)
(O.o )
(> < ) This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination!
ODPOWIEDZ