Spotkania fanów w Łodzi

Pomysły na spotkania fanów, imprezy MJówkowe, zloty, opisy przeżyć po nich, zaproszenia na imprezy itp.
Awatar użytkownika
ioreta

Post autor: ioreta »

Mija 2 tygodnie od pamiętnej nocy w Bałtyku :D
Ok, żeby się tak po cichu nie umawiać to robimy listę na środę wieczór do IMAX-a, godzina do uzgodnienia, proponuję 17.45 albo 20.00 :mj:

11.11 jest wolne także trzeba iść się odchamić. Kto chętny?

TII - IMAX - środa wieczór
1. Ioreta
2. Po-cichu
3. Elen

EDIT:
Lista nieaktualna - dzisiaj idę tylko ja i Elen :P Reszta w czwartek.

Wpisujcie się :D

P.S. bardzo się ostatnio opuściłyśmy w naszym wątku. Nadrabiać dziewczyny (i chłopcy) ;)
Ostatnio zmieniony śr, 11 lis 2009, 9:42 przez ioreta, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Maharet

Post autor: Maharet »

Izaaa - ja jeszcze nie doszłam po sobocie/niedzieli :smiech: :smiech: (chociaż no według niektórych podobno z Basią doszłyśmy :smiech: )

Na konferce Cię nie ma to nic nie wiesz nenene

Nasze noce NIE NADAJĄ SIĘ do opisywania na forum!!!!!!!

Kocham Was!!! The MJ 5 ...
Awatar użytkownika
ioreta

Maharet pisze:Izaaa - ja jeszcze nie doszłam po sobocie/niedzieli :smiech: :smiech: (chociaż no według niektórych podobno z Basią doszłyśmy :smiech: )
nie powiem kto pisze: Michaela im puśćcie, to szybciej dojdą
Yyyy... ocenzurować?

No to szybciutko zapraszać mnie na konferkę, chociaż zajęta trochę byłam. M jak miłość leciało :smiech: :smiech: :smiech:
Awatar użytkownika
Maharet

Może jutro?? taka konferka nocna.... Nikt rano nie wstaje chyba ;-)

:smiech: :smiech: :smiech:
Zebrałyśmy naj momenty z soboty/niedzieli ... niezłe jajka z tego wyszły ...

Az mi głupio tak oficjalnie się z Wami teraz umawiać :smiech:

ioreta pisze:yyy... ocenzurować?
Nie..nie cenzuruuj.... taka prawda...
Awatar użytkownika
ioreta

Maharet pisze:Może jutro?? taka konferka nocna.... Nikt rano nie wstaje chyba ;-)

Tak, tak, tak (a może yes, yes, yes?) :jachce:
Taka poważna biznesowa konferencja nocna. Z poważnymi ludźmi :smiech: :smiech: :smiech:
Awatar użytkownika
Elen

Post autor: Elen »

ioreta pisze:Taka poważna biznesowa konferencja nocna. Z poważnymi ludźmi Buhahahaha Buhahahaha Buhahahaha
A masz na myśli nas?? Bo ja się jakoś mało poważnie czuję po weekendzie :D:D Pomimo okazji dzięki której dostałam od Was ten piękny Kalendarz :D
Obrazek
Awatar użytkownika
I'm Little Susie

Post autor: I'm Little Susie »

Hej :D

Internet to zÓo ;/ :komp: Szczególnie kiedy go nie ma :P:P:P
Od tygodnia jestem odcięta od świata, w tym od Was, i mi z tym źle :( Ale postaram się jak najszybciej rozwiązać ten problem ;D

Też chcę jeszcze raz TII... Kurczę, tak to jest mieszkać na wydu**u No ale skoro jest do 3. grudnia to może jeszcze uda mi się dotrzeć do jakiegoś kina ;) Jak na razie rajcuję się kinówką w domu :wariat: :wariat: :wariat: Taki przetrwalnik...

Ech, dzisiaj już 2 tygodnie :wtf: Ale było fajnie... Ja chcę jeszcze raz!!!
ioreta pisze:Taka poważna biznesowa konferencja nocna. Z poważnymi ludźmi Buhahahaha Buhahahaha Buhahahaha
Have fun!

Pozdrawiam serdelkowo :*:*:*
http://grono.net/chat/#michaeljacksonfoundation/forum/

Michael Jackson Fundation - dołącz do nas! Pomóż nam uzdrawiać świat!
Awatar użytkownika
bettima

Post autor: bettima »

ioreta pisze:robimy listę na środę wieczór do IMAX-a
Szkoda, że dopiero teraz przeczytałam - mam juz bilety na dzisiejszy wieczór :mj:
Maharet pisze:ja jeszcze nie doszłam po sobocie/niedzieli
No i się wydało, że po nocach balujecie :dance: Rozszalałyście się dziewczynki ;-)
Awatar użytkownika
Moonwalker24

Post autor: Moonwalker24 »

Pod osłoną nocy się umawiają i szaleją :smiech:
Kurcze a ja nie pójde z Wami jutro bo nadal choruje ;( ale jestem zła!
Obrazek
Awatar użytkownika
Maharet

... a jak zostałam uświadomiona - w czwartek ostatni seans TII w ORANGE IMAX!!!!!!!!!!!!!

18-metrowy Michael - rundka 3! Chociaż gubię się już z Wami ...

I proszę Cię Izaaaa usuń Maczmorę z tej listy, bo Ona jest moja i idzie ze mną! :smiech:

Moonwalker24 pisze:Pod osłoną nocy się umawiają i szaleją
No OK - The MJ's 5 są szalone, ale po co o tym pisać publicznie :smiech:
(chyba bym się pod ziemie zapadła, gdyby Ktoś 'mądry' umieścił relację z naszych hulanek, prań mózgów etc. )
Malwina27

Post autor: Malwina27 »

A czy ktos z was wie do kiedy jest w Imaxie bo ja juz 6 razy bylam i po malu bankrutuje a poszla bym raz jeszcze po nowej wyplacie LOL
Obrazek

Twitter @Malwi27
Awatar użytkownika
po-cichu

Post autor: po-cichu »

Malwina27 pisze:A czy ktos z was wie do kiedy jest w Imaxie bo ja juz 6 razy bylam i po malu bankrutuje a poszla bym raz jeszcze po nowej wyplacie LOL
DO JUTRA!!

I trzeba to wykorzystać, dlatego jak co to szukaj nas w przedostatnim rzędzie na środku:)
Awatar użytkownika
niespodzianka

Post autor: niespodzianka »

po-cichu pisze:
Malwina27 pisze:A czy ktos z was wie do kiedy jest w Imaxie bo ja juz 6 razy bylam i po malu bankrutuje a poszla bym raz jeszcze po nowej wyplacie LOL
DO JUTRA!!

I trzeba to wykorzystać, dlatego jak co to szukaj nas w przedostatnim rzędzie na środku:)
...o 17.45 ;)
Obrazek
Awatar użytkownika
ioreta

Dzień dobry wieczór! No to zaczynamy :knuje: Mój czwarty raz - relacja

A więc... khem, khem... sorki dziewczynki moje, że nie mogę się jutro z Wami wybrać (żałuję), ale poszłam dzisiaj. Razem ze mną Elen :mj: i moja współlokatorka (nie fanka) z facetem (nie fanem) i moja Mama :mj: (nie fanka, ale przez całe moje dzieciństwo była zmuszona słuchać TEJ muzy) :smiech:

No i stało się, już podczas rezerwacji przed 14" miałam pewne problemy ze stroną IMAX-a (czyżby przeciążenie?), co zapowiadało te tłumy... Weszłam do kina oczywiście spóźniona, Aga już chyba od 15 min. stała w kolejce japrosic ale hmmm... tłumy i długość kolejek (wielu) mnie poraził... Kolejki do każdej z kas kończyły się na ladach z popcornem. I chyba nie tylko my szliśmy na TII To, co było w sobotę, jak pewnie MJ girls 5 pamiętają (no, jak szukałyśmy biletów w toalecie) :smiech: to przy TYM pikuś. No ale cóż, Święto Niepodległości jest, trzeba iść prawdziwie patriotycznie na amerykański film :smiech: (TII, tudzież 2012) i się odchamić.

W końcu uzyskałyśmy wyśnione bilety, choć niby pół godziny przed seansem rezerwacje przepadają. Ale był taki ładny pan w kasie, no i wiecie. Pytałyśmy, czy wie co po 12. listopada, bo dystrybutor oficjalnie już przedłużył do 3 grudnia, ale on mówił, że jeszcze nic nie wie. Ale w sumie się nie dziwię. Pamiętacie, co się działo we wrześniu? Gdy każda/każdy z nas dzwoniliśmy do kin i pytali, czy będzie jakiś film z MJ i każdy w kinie mówił, że on nic nie wie. Czasem naprawdę zastanawiam się, czy w Polsce NIKT nie ma neta i nie zna ang/pol i nie śledzi newsów. Dobra, koniec offa nenene

Na czym to ja... no więc ten pan z kasy sprzedał nam nawet jeden studencki na ładne oczy (i niemalże pogroził palcem, żeby koniecznie pokazać legitkę przy bramce, po czym pani przy bramce nie sprawdza takich rzeczy) :smiech: No i poszliśmy... I hmm... Stałyśmy w tej kolejce chyba jakieś 25 minut, może więcej. Aha, i pani przed nami też odbierała rezerwacje na TII :mj:

No i... podczas wchodzenia po schodach (9. rząd, miejsca zarezerwowane: tylko boczne zostały) wyprzedziła nas babinka, taka mniej-więcej o 20 lat starsza od MJ, z kulą :mj:

Tuż przed rozpoczęciem było prawie pusto, dlatego pół minuty przed seansem przesiedliśmy się na sam środeczek rzędu i było... no, sami wiecie jak :P Najgorsze, że ludzie zaczęli się schodzić i przeszkadzać już po rozpoczęciu filmu! (tutaj drogi IMAX-ie, chciałam złożyć reklamację, co mi się tu jakieś mugole będę kręcić pod nosem, jak MJ już zaczął!) <foch>

Po usadowieniu się razem z Agnieszką przyjęłyśmy pozycję "do startu, gotowi, start", albo raczej "do odlotu" :smiech: Zapięłyśmy pasy, toż to MJAir i razem w tym samym momencie stwierdziłyśmy, że "jak w samolocie i zaraz będzie odlot" :smiech: :smiech: :smiech:

Film... za każdym razem odbieram go inaczej. Michael jest taki... niesamowity. Dzisiaj PRAWIE nie płakałam, tylko się śmiałam prawie cały czas. I razem ze mną taka pani obok, która miała MJ-owy kapelusz na kolanach :mj: i chyba była córką tej babulinki :D
Rozwaliło mnie kilka momentów, te wypowiedzi płaczących tancerzy na początku, I just can't stop lovin' you, I'll be there, Earth Song, Man in the Mirror i inne. No ale to normalne.

Aha, jeszcze to... przy energicznych piosenkach (czyli prawie wszystkich) samoczynnie chodziła mi noga... gdy na chwilę przestawałam, okazywało się, że ruszają się siedzenia, bo nie tylko mnie chodziła noga :smiech:

Hmm... poza tym... cały czas było mi strasznie gorąco, byłam strasznie podjarana, pod koniec filmu miałam chyba stan przedzawałowy :smiech: (starość nie radość, dziewczyny) ;)

Na napisach (na których zostaliśmy nie tylko my :P) odważyłam się zapytać pani obok, czy jest może na MJPT. No i gadka szmatka, powiedziała, że jest tutaj nieprzypadkowo - kapelusz i koszulka z MJ. I też jest tak jak ja i Aga czwarty raz. :mj:

Fani MJ otaczają nas ze wszystkich stron, moje drogie, nie wszyscy są zrzeszeni na forum, zbłąkane owieczki :D

Hmm... no i jedno przemyślenie z dzisiaj:

Ja chyba muszę przestać zażywać Michaela, bo jeszcze ktoś pomyśli, że naprawdę coś zażywam :smiech:

I tyle Wam tylko powiem: było bosko. To kiedy następny raz?

Aha, no i mojej Mamie bardzo się podobało, cieszyła się, że z nami poszła (chociaż namówić ją nie było łatwo, oj nie!), koleżanka i jej chłopak też się dobrze wyrażali :P Czyli kolejni po naszej stronie :dance:

P.S. okazuje się, że czasem myślę i piszę te długie posty nie tutaj, ale w Wordzie :smiech: no i mam moją długą relację po drugim razie, która co poniektórym się chyba podobała. Przepadła w czeluściach awarii forum. Jak coś to mogę wkleić :smiech:
Awatar użytkownika
Maharet

Jutro ostatni raz do IMAXA! I to prawdopodobnie moje ostatnie TII (choć ręki sobie uciąć nie dam)

Iza - widzę, że lubisz relacjonować, możesz przejąć tę funkcję (choć początkowo miała należeć do mnie), bo ja po prostu nie ogarniam nas już !

ioreta pisze:no i mam moją długą relację po drugim razie, która co poniektórym się chyba podobała. Przepadła w czeluściach awarii forum. Jak coś to mogę wkleić Buhahahaha
Tak, tak wklejaj...a kiedy to był ten drugi raz?
ODPOWIEDZ