Mam takie jedno pytanko bo sama już zrobiłam avatara i nie wiem jak go zmniejszyć..
Mogę liczyć na pomoc??
A i jeszcze zrobiłam sygnaturke ale nie wiem jak dodać jakieś efekty, wzorki czy coś takiego
Julyja_*MJ* pisze:Mam takie jedno pytanko bo sama już zrobiłam avatara i nie wiem jak go zmniejszyć..
Mogę liczyć na pomoc??
A i jeszcze zrobiłam sygnaturke ale nie wiem jak dodać jakieś efekty, wzorki czy coś takiego
Ja zapisuje swoje avatary w formacie gif i wszystko gra :)
No cóż, nie umieszczam tutaj instrukcji na robienie sygnatur, poszukaj ich w internecie i ściągnij sobie jakieś ciekawe brushe ...
dzisiaj moja mama podchodząc do komputera a ja będąc na forum i akurat wysyłając swój post powiedziała ,wskazując na banerek Twojej roboty '' jaki piękny '' nie wiedząc ,że to mój . Po prostu Ty świetne prace robisz graficzne.....
''CHCIAŁEŚ SAM ZBAWIĆ ŚWIAT.ŚMIALI SIĘ Z TWOICH RAD ale wiem,że spełni się Twój sen.Bo sen Twój to lepszy świat.''
Tylko kto powie mi jak żyć i dokąd iść ?
M.J.[*] pisze:dzisiaj moja mama podchodząc do komputera a ja będąc na forum i akurat wysyłając swój post powiedziała ,wskazując na banerek Twojej roboty '' jaki piękny '' nie wiedząc ,że to mój . Po prostu Ty świetne prace robisz graficzne.....
I jaaaa jako druga, jeśli jeszcze nikt się nie zgłosił Piękne są te Twoje prace
Bardzo podobała mi się sygnatura do Man In The Mirror i także ta ostatnia jest rewelacyjna...
Chodzi mi o coś subtelnego, co nie odciągałoby za bardzo uwagi od zawartości tekstowej postu.
Taka tajemnicza, np. Michael wyłaniający się z ciemności, napis oczywiście z piosenki Someone In The Dark ;p
EternallyLive pisze:O, to ja też bym bardzo bardzo prosiła:D O coś z tym zdjątkiem:
Ta proźba nadal aktualna, czy ma być jakieś inne zdjęcie ?
Talitha pisze:I jaaaa jako druga, jeśli jeszcze nikt się nie zgłosił Piękne są te Twoje prace
Bardzo podobała mi się sygnatura do Man In The Mirror i także ta ostatnia jest rewelacyjna...
Chodzi mi o coś subtelnego, co nie odciągałoby za bardzo uwagi od zawartości tekstowej postu.
Taka tajemnicza, np. Michael wyłaniający się z ciemności, napis oczywiście z piosenki Someone In The Dark ;p
Mogłabyś coś takiego dla mnie zrobić?
Może być taki komplet ? :) +
Pamiętajcie, że zawsze mogę coś zmienić w sygnaturze ... kolor, rozmiar itp. Nie krępujcie się narzekać ;D
No, to jak będziesz miała czas, to zrób coś dla mnie;) Takie z Give in to me. Najlepiej w takiej ciemnej, może być czarnej kolorystyce i tekstem "Love lives forever", na biało. Mogłabyś? Cudne te twoje prace są;)