[POZNAŃ] Michael Jackson Dance Team ;)

Pomysły na spotkania fanów, imprezy MJówkowe, zloty, opisy przeżyć po nich, zaproszenia na imprezy itp.
Awatar użytkownika
Cocking

Post autor: Cocking »

pomysl interesujacy :D moglbym byc chetny po poznaniu szczegolow :)
weronika_poznan

Post autor: weronika_poznan »

nie no ja tez tak chce....
:mj:
Primum non nocere.
Awatar użytkownika
hubertous

Post autor: hubertous »

Annie_17 pisze:P.S. Trinity jest też dobra w tańczeniu :P
W końcu brała ode mnie lekcje tańca Billie Jean:D (w tym jedna w szczególności zapadła mi w pamięć xD) Już tutaj nie chce pisać, że to ja wszystko nauczyłem bo bym skłamał, to zależy także od tego czy ktoś ma poczucie rytmu itd. Ale myślę, że fani Michaela powinni raczej tańczyć bez problemu ;-) Na pewno możecie liczyć na moją pomoc w nauczaniu/kontrolowaniu ruchów ;-)
Obrazek
Nie cytuj, póki cytowanego tekstu nie zrozumiesz. Nie ma czegoś takiego jak niemyślenie. Jednak często kierujemy swoje myśli w niewłaściwe strony.
Awatar użytkownika
Jeanny100

Post autor: Jeanny100 »

Może skoro jest już jakieś zainteresowanie tematem to zaczęlibyśmo go realizować.Co Wy na to?Hubertous chcesz być naszym guru??? glupija
Obrazek

Post autor: Trinity »

Oj Hubert, ty mnie nauczyłeś tylko początku do Billie Jean ;], a właściwie to doszkoliłeś i pokazałeś kilka drobnych szczegółów ;> już sobie tak nie wlewaj :PP
Zawsze można popytać w swojej parafii, czy by się nie dało salki wynająć czy coś. Kiedyś pamiętam chodziłam na lekcje Break Dance'a do jednej z salek przy Kościele na DBC-u, nic za to chłopaki nie płacili, ale była to malutka sala.
U mnie w szkole mam dobre kontakty z dyrekcją :D jak nic nie znajdziecie to ja mogę spytać, ew. mogę też zapytać w gimnazjum moim dawnym, tam też mam znajomości wśród pedagogów ;].
Pozdrawiam z chęcią z Wami też potańczę, czegoś nowego się nauczę =D
Awatar użytkownika
Agni

Post autor: Agni »

U mnie przy kościele (dokładniej pod kościołem xd) też jest niewielka salka ;) Mogę się zapytać jak co ;)
Last

Minun sydämeni kuuluu Suomelle.
Obrazek
Awatar użytkownika
Jeanny100

No to superancko-dziewczyny cała reszta naszego teamu liczy na Was.Oczywiście jeśli w grę wchodziłyby jakieś minimalne koszty można byłoby się złożyć a potem już tylko zintegrować.Najważniejsze żebyśmy ruszyli.Jeśli o mnie chodzi to ja liczę na Was ponieważ jeśli chodzi o taniec w stylu MJa jestem total zero :nerwy:
Obrazek

Post autor: weronika_poznan »

ja tak obserwuję. siebie, innych. i wiem, że nie chodzi o dosłowność a o... inspirację, podobieństwo.
mam chore kolana. jedno po operacji. w zasadzie wolę,żeby były proste i jak najmniej ruchome, bo kiedy pracują to je słyszę a to okropny dźwięk i uczucie. mam tez takie a nie inne proporcje ciała. on posiadał cudowny dar pełnej kontroli swoich mięśni, które zatrzymywał i uruchamiał z mistrzowską precyzją, bez żadnego dodatkowego drżenia. ja tak nie umiem, może to kwestia wprawy... poza wszystkim jest tez kwestia środka ciężkośći. ach kurcze.. tańczył od dziecka, ja pracuje przy kompie, czego tu oczekiwać rewolucyjnego?!?
chwała Bogu,że jesteśmy inni ale z różnych racji niee bede tak tańczyć. i to mnie strasznie wkurza... nie lubię nie umieć, nie rozumieć , strasznie się niecierpliwię sobą... a potem jestem zła na siebie,bo się spinam i juz w ogóle nic nie wychodzi. koło się zamyka. bo to zawsze jakiś stres przed oceną. nawet swoją.

no. musiałam Wam się zwierzyć...

ps. umiem za to tańczyć tańce irlandzkie. jak kto chce to się podzielę chętnie wiedzą :)
Primum non nocere.
Awatar użytkownika
Agni

Jeżeli Wasze chęci są nadal aktualne, to jestem w trakcie rozmów ze szkołą tańca City Dance (niegdyś Hakiel Akademia Tańca do której uczęszczałam, toteż ludzie mnie tam znają ;).
Last

Obrazek
Awatar użytkownika
Muszka

Post autor: Muszka »

aa to super ...ej a tak mysle zeby poznac plan miejsca niech azdy napisze czy napewno chce, bo wtedy mozna by było sprawdzac koszty i obliczac ile by kazdy zapłacił. Mysle ze nie bedzie to kłopot albo jakis kolosalny majatek do wydania ... bo jest sporo chetnych, a pozatym widze ze ssa tez tu jakies propozycje które nie kosztuja ;)
weronika_poznan pisze:niee bede tak tańczyć. i to mnie strasznie wkurza...
weronika-poznan nikt tak nie bedzie tanczył bo nawet jak opanuje Jego ruchy to i tak nie bedzie miał "tego czegos " co On miał...
nie przejmuj sie ja tez jestem lewa nogą w tancu M.J. ... nie bedziesz sama ;) a swoja droga spotykamy sie by sie nauczyc a nie zeby rozpaczac ze nie umiemy xD oczywiscie kazdy by chciał byc taki jak Michael xD ale to nierealne... mysle ze po kilku lekcjach nabierzemy wprawy poczujemy o co w tym chodzi i zacznie Nam wychodzic ;)
ale zebysmy zaczeły sie uczyc ...to trzeba działac ... dawac propozycje tych salek ;)
Pozdro xD
People say I'm not okay
Cause I love such elementary things ...
It's been my fate
To compensate
For the childhood I've never known...
Heve You seen my childhood ?
Asiacityo6

Post autor: Asiacityo6 »

Poznań cool!:D Jak najbardziej jestem chętna:D Skoro taki zainteresowanie sala powinna być najlepiej duża i fajnie by było gdyby miała lustra:D Mogę się porozglądać i napiszę. Byle pomysł wcielić w życie!
Awatar użytkownika
Agni

CityDance jest w stanie udzielić nam sali, tylko potrzeba chęci. I trzeba tak ustalić termin, by wszystkim pasowało :)
Last

Obrazek
Awatar użytkownika
Jeanny100

No to super Agni że udało Ci się załatwić salę.A podałabyś więcej szczegułów?Tzn.koszty?Nie chce mi się liczyć osób które w tym temacie się udzielały ale pomysł jest najwyraźniej jak najbardziej aktualny.Teraz potrzebowalibyśmy organizatora,osoby która ogarnęłaby cały ten chaos panujący w tym wątku czyż nie?Tak przynajmniej jest w wątku krakowskim i proszę jak szybko ruszyli ;-)
Obrazek

Post autor: Asiacityo6 »

Może wyznaczyć kilka osób "organizatorów" żeby się spotkały i dogadały szczegóły? A potem nam przekazały xD
Awatar użytkownika
MichaelsAngel

Post autor: MichaelsAngel »

Ja bym chętnie z Wami się uczyła... boje sie tylko ze nie bede potrafiła :P No ale zawsz emozna przyjsc, zobaczyć a jak bede tak strasznie beznadziejna to sie wycofam... (jesli bede mogła :P)

Gdybyscie sporzadzali jakąś liste chętnych osob to ja sie dołączam... (oszalałam glupija )
ODPOWIEDZ