Sprzedam, kupię, oddam, przyjmę, zamienię, szukam...
Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia
- breakofdawn
Solange pisze:Zestaw zawiera płyty w tekturowych kopertach. Nie ma tam bookletów. Uważam, że lepiej kupić box'y po dwa CD (jeden box to niecałe 50zł a zawiera płyty zapakowane w standardowe pudełka z bookletami), które dostępne są teraz w Empikach i chyba w Saturnach też.fanka_14 pisze:Czy warto to kupić?
Czy te booklety można gdzieś dokupić?
''Another day has gone
I'm still all alone
How could this be
You're not here with me
You never said goodbye...''
I'm still all alone
How could this be
You're not here with me
Luuuki na allegro jest dużo aukcji "Music&me" zróżnicowanych cenowo, ale niestety lista piosenek na tej płycie różni się od wydania z 73 r. Dodane zostały do niej Rockin' Robin, Shoo-Be-Doo-Be-Doo-Da-Day, We've Got Forever i Ain't No Sunshine i brak jest Doggin' Around, ale tej płyty na CD z oryginalną ścieżką nigdzie nie ma (przynajmniej ja się z tym nie spotkałam)luuuki pisze:kupię CD "Forever, Michael" oraz "Music & Me". Podkreślam, że na CD, nie na vinylu
http://allegro.pl/listing/search.php?st ... category=0
http://allegro.pl/listing/search.php?st ... category=0
Natomiast "Forever Michael" jest na ebay ale ceny jak dla mnie koszmarne
Bookletów nigdzie nie dokupisz są to te książeczki co dają do płyt . Ale nie polecam ten 5 płytowej kolekcji gdyż nie ma tam albumów History i BDF w Empiku są takie wydania 2 płytowe Całe po około 50 zł OTW i Thriller BAD i DANGEROUS BDF i INVINCIBLEfanka_14 pisze:Solange pisze:Zestaw zawiera płyty w tekturowych kopertach. Nie ma tam bookletów. Uważam, że lepiej kupić box'y po dwa CD (jeden box to niecałe 50zł a zawiera płyty zapakowane w standardowe pudełka z bookletami), które dostępne są teraz w Empikach i chyba w Saturnach też.fanka_14 pisze:Czy warto to kupić?
http://www.empik.com/off-the-wall-thril ... 24840021,pMjpolsat pisze:Bookletów nigdzie nie dokupisz są to te książeczki co dają do płyt . Ale nie polecam ten 5 płytowej kolekcji gdyż nie ma tam albumów History i BDF w Empiku są takie wydania 2 płytowe Całe po około 50 zł OTW i Thriller BAD i DANGEROUS BDF i INVINCIBLEfanka_14 pisze:Solange pisze: Zestaw zawiera płyty w tekturowych kopertach. Nie ma tam bookletów. Uważam, że lepiej kupić box'y po dwa CD (jeden box to niecałe 50zł a zawiera płyty zapakowane w standardowe pudełka z bookletami), które dostępne są teraz w Empikach i chyba w Saturnach też.
czyli to są pełne wydania, w normalnych opakowaniach i z książeczkami, tak?
_ 'You Know That You Came
And You Changed My World,
Just Like In The Movies'
And You Changed My World,
Just Like In The Movies'
Kiki15 pisze:http://www.empik.com/off-the-wall-thril ... 24840021,pMjpolsat pisze:Bookletów nigdzie nie dokupisz są to te książeczki co dają do płyt . Ale nie polecam ten 5 płytowej kolekcji gdyż nie ma tam albumów History i BDF w Empiku są takie wydania 2 płytowe Całe po około 50 zł OTW i Thriller BAD i DANGEROUS BDF i INVINCIBLEfanka_14 pisze:
czyli to są pełne wydania, w normalnych opakowaniach i z książeczkami, tak?
Przyłączam się do pytania. Czy te płyty maja normalne okładki ? Chodzi mi o kolory. Czy te płyty mają jakieś twarde pudełko czy są poprostu zapakowane w folie?
''Another day has gone
I'm still all alone
How could this be
You're not here with me
I'm still all alone
How could this be
You're not here with me
- breakofdawn
przepraszam moja pomyłka żle przeczytałam. wybaczcie. te co są pakowane po 2 płyty w boksie mają normalne opakowania (czyt. plastikowe) i są razem z ksiązeczkami.
Ostatnio zmieniony śr, 11 lis 2009, 16:42 przez breakofdawn, łącznie zmieniany 1 raz.
'Cause You Can Climb The Highest Mountain, Swim The Deepest Sea
Pogubiłam się już. Czy te dwie płyty są w plastikowych pudełkach z bookletami czy w tektórowych? W takich jak box Michael Jackson The Collection, który w lipcu był dostępny w sieciach sklepów Media Markt.
''Another day has gone
I'm still all alone
How could this be
You're not here with me
I'm still all alone
How could this be
You're not here with me
To dobrze, bo już się wystraszyłam, że jest inaczej. Bardzo wam dziękuje za pomoc. Wiem, że wprowadziłam zamieszanie, ale nie byłam pewna kilku rzeczy, o które pytałam nawet kilka razy pod rząd. Przepraszam za to całe zamieszanie.
''Another day has gone
I'm still all alone
How could this be
You're not here with me
I'm still all alone
How could this be
You're not here with me
- anula__1994
- anula__1994
Dzięki ;) Tylko właśnie... Szukam rozsądnej ceny. Najwyżej 600 zł.anialim pisze:na allegro wystawiająanula__1994 pisze:Poszukuję i kupię Visionary - The Video Singles.
swoją drogą... nie wiedziałam, że to teraz takie drogie jest
I niestety nigdzie nie mogę znaleźć... Na fan.pl już tego nie ma.
'Wszyscy chcą zmieniać świat, ale nikt nie chce zmienić siebie.'
Lew Tołstoj
I'm gonna make a change.
Lew Tołstoj
I'm gonna make a change.