Liberian.Girl pisze:Może być taki komplet ?Talitha :)
Ja cię kręce.....Ty wiesz Liberian.Girl ,ze uwielbiam takie sygny gdzie Michael rozkłada ręce...ślicznaaaaaa jest ; )
''CHCIAŁEŚ SAM ZBAWIĆ ŚWIAT.ŚMIALI SIĘ Z TWOICH RAD ale wiem,że spełni się Twój sen.Bo sen Twój to lepszy świat.''
Tylko kto powie mi jak żyć i dokąd iść ?
Liberian.Girl twoje sygnaturki są naprawdę fajne, widać że praca przy tym sprawia ci przyjemność.
Masz talent dziewczyno!
ps. te.. plany lekcji takie troche kiczowatee ;P (wyczucie estetyki dalo sie we znaki <haha>)
mogłabym Ciebie prosić o zmniejszenie tego zdjęcia by pasowało na avatar ? bez podpisu....tak po za tym fajnie jakbyś zrobiła kiedyś banerek z dziecmi Michaela i Michael :)
''CHCIAŁEŚ SAM ZBAWIĆ ŚWIAT.ŚMIALI SIĘ Z TWOICH RAD ale wiem,że spełni się Twój sen.Bo sen Twój to lepszy świat.''
Tylko kto powie mi jak żyć i dokąd iść ?
Możesz, ale do avatara nie będę dodawać żadnego podpisu bo i tak dużo się na nim dzieje, a ty masz długi nick ;)
M.J.[*][/b] Zmniejszyłam zdjęcie jakbyś chciała coś do niego dodać to pisz.
Cocking pisze:nawet nieźle ci idzie, masz takie wyczucie estetyki, fajnie. też kiedyś duużo w tym siedziałem, teraz wyszedłem z wprawy. zacząłem robic zdjecia wiec już bardziej obróbka, grafike zaniedbałem.
ps. te.. plany lekcji takie troche kiczowatee ;P (wyczucie estetyki dalo sie we znaki <haha>)
Dzięki ;) Ja też więcej czasu poświęcałam zdjęciom, ale teraz mam za dużo nauki i treningów :/ W każdym razie przydało mi się studiowanie podręcznika do retuszu
A co do planów lecji ... Troche kiczu nie zaszkodzi ;D