Nowy dział: Życzenia

Wszystkie dyskusje o forum, tu można szukać pomocy gdy ktoś nie może się połapać co i jak, pisać wszystkie żale i radości związane z forum, uwagi do moderatorów i do mnie (admina).

Moderators: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, kaem, @neta, anialim, Mariurzka, Mafia

Post Reply
Majkel
Site Admin

Nowy dział: Życzenia

Post by Majkel »

założyłem nowy dział - Życzenia

proszę o zakładanie nowych tematów z życzeniami już w tym dziale, a nie w dziale "Pogaduszki nie o MJ" jak dotąd to miało miejsce.

Było tak dużo tematów z życzeniami w tamtym dziale i będzie, że warto założyć nowy dział, załwszcza, jeśli kogoś to nie interesuje, a lubi poczytać różne tematy w dziale "Pogaduszki", to żeby co 2 temat nie był z życzeniami.

Mam nadzieję, że ciut ulatwi to życie. Gdy ktoś np. będzie miał mało czasu, a zobaczy nowe posty w dziale "Pogaduszki" i w dziale "Życzenia" to będzie wiedział, że może pozwolić sobie na nie wejście do tegodrugiego, gdyż żadne ważne informacje mu nie umkną, czy wypowiedzi w tematach, w których brał udział w dyskusji w dziale "Pogaduszki".

Pozdrawiam

edit: postarałem się wychwycić tematy urdzinowe i przenieść - zapewne to tylko część, ale starałem sie i mniejsza o przeszłość.
...
whoisit1

Post by whoisit1 »

no to wszystkim Wam życzę kochane michaelówki:

HAPPY
NEW
YEAR :wariat: :wariat: :wariat: :mj: nenene :dance:
Post Reply