MJ Tribute London 2010 - kto jedzie?

Pomysły na spotkania fanów, imprezy MJówkowe, zloty, opisy przeżyć po nich, zaproszenia na imprezy itp.
Kris-krak

Post autor: Kris-krak »

Ja też mam zamiar wybrać się do Londynu,.. chociaż muszę znać dokładną datę koncertu z uwagi na mój egzamin w czerwcu. Do Kolonii też mogę jechać wszystko zależy od tego kto będzie występował.
Awatar użytkownika
billiejean89

Post autor: billiejean89 »

nie wiem sama, ja znalazłam taka stronę http://www.thetribute2010.com/ , tu tez niby pisze Jermaine Jackson i jest,że ma być w Londynie w czerwcu. Nie wiem sama. ja osobiscie bym wolała Londyn :) ciekawe jak bedzie mozna kupic bilety. wiecie cos? j :mj: :mj: :mj: :mj: :mj: :mj:
Obrazek
Awatar użytkownika
Sybirra

Post autor: Sybirra »

anialim pisze:nie zakładam nowego tematu, bo nie wiem, czy jest po co...
u niejakiego JermaineLaJaune, zwanego czasem Jermaine Jackson, na twitterze, znalazłam takie coś:
http://twitter.com/MJJCONCERT , jest też strona tego: http://www.mjjconcert.com/
Wychodzi na to, że ktoś (DżejDżej?) szykuje koncert - tribute, w marcu 2010 w Kolonii, w Niemczech... Ktoś coś o tym wie??
Aniu, wychodzi na to, że to będą takie same cyrki jak z Wiedniem...;/

Ja jestem za Londynem, bo w przeciwieństwie do Wiednia, tam każdy łatwo dotrze (oczywiście nie ja...) i myśle, że to Tribute tam się w końcu odbędzie. I mam nadzieję, że wbrew przeciwnościom losu się tam zjawię i ja:)
Obrazek
Awatar użytkownika
billiejean89

wiecie cos moze co i jak z tym koncertem? gdzie ma on w koncu byc?
Obrazek
Awatar użytkownika
lancome_HH

Post autor: lancome_HH »

dalej nic niewiadomo....Niewiem o co chodzi czytalam na stronach CNN, i tam tez fani sa zdenerwowani bo wszyscy czekaja...W grudniu miala ruszyc sprzedaz biletow ale nic sie nie dzieje.Czy ktos eir cos na ten temat...??? :mj:
Dlugo by mówic.....
Awatar użytkownika
Wercia

Post autor: Wercia »

Ja też właśnie czekam na jakieś informacje i nikt nic nie wie.
Wydaje mi się że będzie to kolejny nie wypał... A szkoda...
Obrazek
moon_song

Post autor: moon_song »

tiiaaaaa....
Coming soon...
Prędzej fani sami coś wymyślą ;-)
"Would you hold my hand,
If I saw You in heaven..."
Awatar użytkownika
billiejean89

ja codziennie sprawdzam ta strone www.thetribute2010.com ale tam jest te COMMING SOON :smutek: muszę zdobyć ten bilet koniecznie ! :mj:
Obrazek
Awatar użytkownika
a_gador

Post autor: a_gador »

billiejean89 pisze:COMING SOON
Jak mnie to denerwuje. :zly: Zanim pojawiła się ta wkurzająca lakoniczna informacja, było napisane, że sprzedaż biletów rozpocznie się nie pózniej niż 1 grudnia a ich cena nie przekroczy Ł40. A tu już połowę grudnia mamy i żadnych szczegółów. Dziś była powtórka wywiadu z braćmi w Larry King live, obejrzałam go licząc na jakieś info, ale Jermaine nie wspomniał o tribute nawet słowem.
"Zbierz księżyc wiadrem z powierzchni wody. Zbieraj, aż nie będzie widać księżyca na powierzchni." Yoko Ono
www.forumgim6.cba.pl
Obrazek
Awatar użytkownika
billiejean89

moon_song pisze:tiiaaaaa....
Coming soon...
Prędzej fani sami coś wymyślą ;-)
i tak pewnie będzie. ale i tak chcę tam jechać... :mj:
Obrazek
Awatar użytkownika
syberia

Post autor: syberia »

http://www.earthtimes.org/articles/show ... s-say.html-
London tribute for Jackson cancelled

Vienna - The Michael Jackson tribute concert in London that was scheduled for next June has been cancelled, as the show's Austrian organizer announced Friday that is being liquidated. Promoter Georg Kindel and his now-defunct company World Awards Media and Jackson's brother Jermaine had already disappointed European fans in summer by first announcing a Vienna tribute concert for September and then cancelling it because of a lack of stars and funds.
World Awards Media's majority owner, Vienna-based consumer fund Superfund, issued a press release on behalf of Kindel's company, saying that it would be dissolved.
After the failed Vienna show, Jermaine Jackson said London would be the ideal concert location because that was where Michael Jackson had planned to stage his comeback concerts.
Ludzie młodzi sądzą, że za pieniądze wszystko można kupić, gdy już dorosną są tego pewni - Oskar Wilde
Awatar użytkownika
syberia

Post autor: syberia »

Koncert nie odbędzie się
Ludzie młodzi sądzą, że za pieniądze wszystko można kupić, gdy już dorosną są tego pewni - Oskar Wilde
Maverick

Post autor: Maverick »

Syberia, jak wrzucasz coś do Faktów to z tłumaczeniem lub streszczeniem. Fakty mają być po polsku. Możesz zapostować jeszcze raz jeśli masz ochotę w Faktach, ale z wersją polską.
Awatar użytkownika
Wercia

Post autor: Wercia »

Obawiam się że to co napisała syberia to prawda ponieważ w innych źródłach też tak piszą :(
Miało być tak pięknie..
Obrazek
Awatar użytkownika
billiejean89

syberia pisze:http://www.earthtimes.org/articles/show ... s-say.html-
London tribute for Jackson cancelled

Vienna - The Michael Jackson tribute concert in London that was scheduled for next June has been cancelled, as the show's Austrian organizer announced Friday that is being liquidated. Promoter Georg Kindel and his now-defunct company World Awards Media and Jackson's brother Jermaine had already disappointed European fans in summer by first announcing a Vienna tribute concert for September and then cancelling it because of a lack of stars and funds.
World Awards Media's majority owner, Vienna-based consumer fund Superfund, issued a press release on behalf of Kindel's company, saying that it would be dissolved.
After the failed Vienna show, Jermaine Jackson said London would be the ideal concert location because that was where Michael Jackson had planned to stage his comeback concerts.
no to pięknie!
Obrazek
ODPOWIEDZ