Miejsce na tematy zupełnie nie związane z Michaelem Jacksonem. Tutaj możesz luźno podyskutować o czym tylko masz ochotę. Jedynie rozmowy te muszą być oczywiście kulturalne :) Zapraszam MJówki do pogawędek.
A mój nick wziął się po części od trochę zmienionego imienia Ania znalezionego w jakiejś książce (już nawet dokładnie nie pamiętam jakiej)... a ponieważ Anyi jest dużo to zmodyfikowałam trochę i tak od paru lat istnieję w sieci - aanyaa;)
mój nick.
hmm jak zakładałam konto to słuchałam tej piosenki i tak jakoś nie chcialo mi się niczego wymyślać więc stwierdziłam że to może być, bo to nie o nick chodzi tylko o Michaela.
'Cause You Can Climb The Highest Mountain, Swim The Deepest Sea
Mój nick ma pochodzenie, że tak powiem, japońskie. xD Od roku uczę się języka japońskiego (a przynajmniej próbuję) i kiedy zakładam sobie jakieś nowe konta na forach czy e-maile, to zawsze układam sobie nick, który ma orientalne brzmienie. :)
M.J.[*] - skrót od Michael Jackson i taka wirtualna świeczuszka ponieważ dołączyłam na forum po odejściu Michael'a : (
''CHCIAŁEŚ SAM ZBAWIĆ ŚWIAT.ŚMIALI SIĘ Z TWOICH RAD ale wiem,że spełni się Twój sen.Bo sen Twój to lepszy świat.''
Tylko kto powie mi jak żyć i dokąd iść ?
Agnieszkaaaaa ponieważ mam tak na imię. Kiedyś gdzieś zakładałam konto i agnieszka było zajęte więc dodałam "aaaa" . Po jakimś czasie bardzo mi się to spodobało. Tak ładnie wygląda
billiejean - od Billie Jean ;)
atnight - od at night czyli nocą, bo zawsze grasuję po forach/ youtubach i innych uciechach nocą ;)
Więc jestem nocna Billie Jean ;)
We may be a thousand miles apart
But I'll be with you wherever you are
Nie miałam po prostu kompletnie pomysłu na nick, a że to forum o Michaelu to pomyślałam, że moje imię i jego będą do siebie pasować. Teraz twierdzę, że to był strzał w dziesiątkę, bo moja siostra ostatnio powiedziała, że czasem ma wrażenie, że jestem i sobą i Michaelem. Niby proste, ale mi się podoba
Like A Sunset
Dying With The Rising Of The Moon
Gone Too Soon...
You rock my world, MJ.
I will never forget you [*]