Wasze zwierzęta

Miejsce na tematy zupełnie nie związane z Michaelem Jacksonem. Tutaj możesz luźno podyskutować o czym tylko masz ochotę. Jedynie rozmowy te muszą być oczywiście kulturalne :) Zapraszam MJówki do pogawędek.
Awatar użytkownika
LS

Post autor: LS »

PsychoButcher pisze:A ja mam kotkę którą nazwałem Kaja. Fotkę wyślę później, obecnie net mi straszne szwankuje ;/
Sybirra pisze:Kiedyś miałam kotka, nie przeżył tygodnia... Mój brat zrzucał go z balkonu i kąpał w coca coli... ;/
LS pisze:Moja psychiczna sąsiadka głodzi psa, codziennie ciągnie go po osiedlu i zbiera kasę na alkohol albo wyciąga od ludzi fajki
Nienawidzę takich ludzi które męczą zwierzęta i życzę im z całego serca tego, aby te same krzywdy wyrządzono im. Takie przykłady pokazują jak niestety popieprzony potrafi być człowiek :surrender:. Pozdrawiam :mj:
wiem! zglosilam to. lada moment dokonają interwencji. siedze jak na szpilkach i co chwile podchode do okna :(

http://www.otoz.pl/interwencje.html
Awatar użytkownika
Sybirra

Post autor: Sybirra »

Ja Was doskonale rozumiem, dlatego nie chce narażać zwierząt na taka katorgę. Mój brat miał wtedy cztery lata i kiedy kotek od nas w końcu uciekł, to on płakał całymi dniami. Ale był za mały, żeby mu wytłumaczyć, że to przez niego.;/
Ale LS ta twoja sąsiadka raczej jest już dorosła i faktycznie potrzeba tutaj interwencji.
Obrazek
Awatar użytkownika
Dżeksonowa xd

Post autor: Dżeksonowa xd »

Mam kota sfinksa ;p

I drugiego kota rasy Devon Rex.
I pieska Yorka ;d
Miałam dwa ale jeden mnie opuścił. :surrender:
Obrazek
Kabi

Post autor: Kabi »

Ja mam świnkę morską - Świnka (oryginalne imię nenene )

Miałem wcześniej parę chomików ale ale wszystkie już zdechły :surrender:

No, a jak byłem bardzo mały (2/3 latka) to miałem w domu 8 małych kotków glupija
Awatar użytkownika
EternallyLive

Post autor: EternallyLive »

Ja mam 3 sznaucerki miniaturki czarne-Fionę, Figę i Fibi. Kiedyś miałam jeszcze foksterierka Fuksa, mieszankę rottweilera Funię, chomika Gryzelkę, kotkę Pusię, złówika Walentynkę i rybki.
Obrazek
Awatar użytkownika
editt

Post autor: editt »

Obrazek Obrazek Obrazek
Awatar użytkownika
heavencanwait

Post autor: heavencanwait »

LS pisze:A propos psów
Moja psychiczna sąsiadka głodzi psa, codziennie ciągnie go po osiedlu i zbiera kasę na alkohol albo wyciąga od ludzi fajki.Zgłosiłam to do Animalsów , czekam na interwencje. Prosiłam ich o anonimowość bo to melina i kto wie co im w głowach siedzi. Trzymajcie kciuki . Żal mi psa ... jest bardzo zaniedbany i do tego pewnie chory :(
Trzymam! Daj koniecznie znać jak poszło. Biedne zwierze.
Awatar użytkownika
breakofdawn

Post autor: breakofdawn »

Ja mam pieska małego yorka ma 5,5 miesiąca. cudowne zwierze nenene
Obrazek
'Cause You Can Climb The Highest Mountain, Swim The Deepest Sea
Awatar użytkownika
PsychoButcher

Post autor: PsychoButcher »

Obrazek

Oto moja kotka :)

PS. Jeżeli komuś zdjęcie się nie wyświetla, niech kliknie w poniższy link

http://photos.nasza-klasa.pl/11176888/1 ... 7e48e.jpeg
Ostatnio zmieniony sob, 14 lis 2009, 18:05 przez PsychoButcher, łącznie zmieniany 1 raz.
I'm gonna make a change, for once in my life...
Awatar użytkownika
cherry

Post autor: cherry »

ja mam chomika :D taki biały grubasek ;) kolejny! nazwałam Go Michael :) ale wszyscy potocznie mówią mu Chujduś, jak na wszystkie wcześniejsze. hehe... :P

bardzo chciałabym mieć psa, ale cóż... nie można mieć wszystkiego. ;)
i know that i can find the fire in your eyes.

jeżeli zapytają - dlaczego, dlaczego - powiedz im, że taka jest ludzka natura.
Awatar użytkownika
Maya

Post autor: Maya »

Moja psychiczna sąsiadka głodzi psa, codziennie ciągnie go po osiedlu i zbiera kasę na alkohol albo wyciąga od ludzi fajki.Zgłosiłam to do Animalsów , czekam na interwencje. Prosiłam ich o anonimowość bo to melina i kto wie co im w głowach siedzi. Trzymajcie kciuki . Żal mi psa ... jest bardzo zaniedbany i do tego pewnie chory :(
Najlepiej TOZ(Towarzystwo Opieki nad Zwierzętami)-działa własciwie wszędzie.

Ja mam 5 psów,szósty w planach ;-) ,oraz szynszyla.
W wolnym czasie wstawię fotki.
Obrazek
Awatar użytkownika
LS

Post autor: LS »

Maya pisze:
Najlepiej TOZ(Towarzystwo Opieki nad Zwierzętami)-działa własciwie wszędzie.

Ja mam 5 psów,szósty w planach ;-) ,oraz szynszyla.
W wolnym czasie wstawię fotki.
dzięki za namiar! cały czas czekam na info od Animalsów...
Awatar użytkownika
Maya

Post autor: Maya »

nie czekaj!Jeśli psu dzieje się krzywda zgłaszaj do TOZ-u(można anonimowo).Dla tego psa każdy dzień w tej rodzinie to koszmar :zly:
Obrazek
natasha007

Post autor: natasha007 »

Ja jutro ide walczyć z życiem Czesi do weta. Biedny chomiczek. Dostałam go od przyjaciółek na urodziny i jest ze mną prawie trzy lata... Robowski, nie oswoilam się, ale bardzo go kocham ;*
Coś okropnego wyskoczyło jej na brzuszku, jakis guz....

Ale mam także Sonie, moja kochaną jamniczkę. Która mimo ciężkich początków jest najwspanialszym stworzeniem pod słońcem.

Nie wiem czy będę mieć jeszcze chomiki. To zależy od tego czy dorosne do tej roli... Czesią zajmowałam się średnio przez co teraz mam wielkie wyrzuty sumienia...
Awatar użytkownika
MadziaLenka

Post autor: MadziaLenka »

ja mam półrocznego pieska:D suczka, która wabi się BYKU:D cóż jest cała czarna i jak była malutka to tak do niej mowili wszyscy moi znajomi włącznie ze mna i tak zostało:) moja mama woła za nią niuniusia - jak sama nazwa wskazuje robi wszystko czego jej niewolno, ale jest prze kochana:)
HE'S not coming back
Because he's SLEEPING WITH ME !!!!!
ODPOWIEDZ