Czy ubierasz się w stylu a'la Mike?
Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia
w stylu Mike? ooouuh! Ciężko będzie bo nie mam pojęcia czy coś takiego mam :D
Kapelusz mam... ale taki na 'rodeo' więc odpada (tak apropo ten kapelusz jest strasznie żenujący i leży na szafie już piąty rok :D)
Skarpetki - może będziecie nie dowierzać, ale... u mnie w mieście nie da się kupić BIAŁYCH skarpetek! Wrr same kolory!
Spodnie - mam rurki, ale nie czarne, ale chciałabym mieć czarne... i pomarańczowe! Marzą mi się takie jak miał tu: http://www.this-is-not-it.com/images/st ... ry_TII.jpg na zdjęciu na lewo.
Koszula - nie posiadam koszul, ale marzy mi się pomarańczowa (JAM) i niebieska (TWYMMF).
Plasterki - mam zamiar kupić
Marynarka - a mam zamiar kupić i kupić pięć kilo czarnych cekin i ją zrobić na Michaelowo.
Rękawiczka - rówież kupuję kilo srebrnych cekin i robię na Michaelowo.
A jeszcze co do kapelusza, to mam zamiar że dostanę pod choinkę ^^, a jak nie to zbieram i kupuję na allegro, o!:party:
Co do takich właśnie części ubioru, to wolę choć w połowie zrobić sama, bo będę miała z tego większą satysfakcję i rzecz niezwykle oryginalną, dokładnie taką jak chcę itd.
Buty... - o nich jeszcze wspomnę. Można powiedzieć że mam takie Michaelkowe, ale... no mężczyzną jestem więc mam damskie, myślę że nie mają nic podobnego do męskich oprócz koloru, ale jakąś nutkę i posmak stylu Mike mają. :)
Kapelusz mam... ale taki na 'rodeo' więc odpada (tak apropo ten kapelusz jest strasznie żenujący i leży na szafie już piąty rok :D)
Skarpetki - może będziecie nie dowierzać, ale... u mnie w mieście nie da się kupić BIAŁYCH skarpetek! Wrr same kolory!
Spodnie - mam rurki, ale nie czarne, ale chciałabym mieć czarne... i pomarańczowe! Marzą mi się takie jak miał tu: http://www.this-is-not-it.com/images/st ... ry_TII.jpg na zdjęciu na lewo.
Koszula - nie posiadam koszul, ale marzy mi się pomarańczowa (JAM) i niebieska (TWYMMF).
Plasterki - mam zamiar kupić
Marynarka - a mam zamiar kupić i kupić pięć kilo czarnych cekin i ją zrobić na Michaelowo.
Rękawiczka - rówież kupuję kilo srebrnych cekin i robię na Michaelowo.
A jeszcze co do kapelusza, to mam zamiar że dostanę pod choinkę ^^, a jak nie to zbieram i kupuję na allegro, o!:party:
Co do takich właśnie części ubioru, to wolę choć w połowie zrobić sama, bo będę miała z tego większą satysfakcję i rzecz niezwykle oryginalną, dokładnie taką jak chcę itd.
Buty... - o nich jeszcze wspomnę. Można powiedzieć że mam takie Michaelkowe, ale... no mężczyzną jestem więc mam damskie, myślę że nie mają nic podobnego do męskich oprócz koloru, ale jakąś nutkę i posmak stylu Mike mają. :)
Ja kapelusz czarny do płaszcza kupiłam w H&M, ale on jest taki... mniej niż bardziej. Nie ważne, póki co to się nikt ze znajomych nie zna, a za jakiś czas sobie kupię na allegro fedorę.
Reszta to wszystko standard, mogę Wam tylko polecić taki sklep.. Bo nie mogłam nigdzie znaleźć takiej białej koszuli, ale żeby była zwiewna i w ogóle fiu fiu jak ta w Black or White (i przy setkach innych okazji ;) I znalazłam taką.. w ciucholandzie Ale wiecie jaka fajna? :D Lubię ją jak nie wiem co, nówka chyba była, bo była bardzo droga... 6 zł ;P
Reszta to wszystko standard, mogę Wam tylko polecić taki sklep.. Bo nie mogłam nigdzie znaleźć takiej białej koszuli, ale żeby była zwiewna i w ogóle fiu fiu jak ta w Black or White (i przy setkach innych okazji ;) I znalazłam taką.. w ciucholandzie Ale wiecie jaka fajna? :D Lubię ją jak nie wiem co, nówka chyba była, bo była bardzo droga... 6 zł ;P
Moje rysunki: http://astartte.deviantart.com/gallery/
Taką perełkę dorwałam, oczywiście z second handu ;) 14 ziko i mam koszulę TWYMMF :) kupiłam też spodnie czarne, ale są u krawcowej, bo się je zwęża i skraca :)generalnie chodzę ubrana w stylu MJowskim i nie wstydzę się tego. Zamierzam poszerzyć moją kolekcję ubrań właśnie w takowym stylu ;) myślałam o kurtce thrillerowskiej, tylko droga kurcze ;) na szczęście niedługo urodziny, to jakaś kaska wpadnie :)
http://images50.fotosik.pl/217/f289253d8eacdd95.jpg
http://images50.fotosik.pl/217/f289253d8eacdd95.jpg
W swojej szafie mam pokaźną kolekcję koszul. Ludzie często mi mówią,że zastanawiają się jaką koszulę dzisiaj ubiorę oO
Lubie je przede wszystkim dlatego,że jak zapnę wszystkie guziki i mankiety wygląda oficjalnie,a jak ją rozepnę i podwinę rękawy wygląda mniej formalnie ;p
Jeszcze z czasów mojego obsesyjnego pragnienia ubierania się tak tak MJ mam 3 kapelusze z Pumy,jakiś z bazarku z Londynie i kilku z lumpa.
Ale rzadko je noszę ;p
Jeszcze z tego czasu mam torbę z Michaelem,którą ukradł mi mój brat ;<
Teraz jakoś nie specjalnie zależy mi na tym,aby wyglądać jak MJ.
Jedyny patent jaki dalej stosuję to plasterki na palcach.
Aha i chciałam się zapytać... W jaki sposób mogłabym przytwierdzić jakąś białą opaskę do ramienia na czarnej koszuli i z jakiego mogłaby być materiału? xD
Lubie je przede wszystkim dlatego,że jak zapnę wszystkie guziki i mankiety wygląda oficjalnie,a jak ją rozepnę i podwinę rękawy wygląda mniej formalnie ;p
Jeszcze z czasów mojego obsesyjnego pragnienia ubierania się tak tak MJ mam 3 kapelusze z Pumy,jakiś z bazarku z Londynie i kilku z lumpa.
Ale rzadko je noszę ;p
Jeszcze z tego czasu mam torbę z Michaelem,którą ukradł mi mój brat ;<
Teraz jakoś nie specjalnie zależy mi na tym,aby wyglądać jak MJ.
Jedyny patent jaki dalej stosuję to plasterki na palcach.
Aha i chciałam się zapytać... W jaki sposób mogłabym przytwierdzić jakąś białą opaskę do ramienia na czarnej koszuli i z jakiego mogłaby być materiału? xD
I wish that I could hold you now
I wish that I could touch you now
I wish that I could talk to you
I know you're in a better place Even though I can't see your face
I know you're smilin' down at me Sayin' everything's OK.
I wish that I could touch you now
I wish that I could talk to you
I know you're in a better place Even though I can't see your face
I know you're smilin' down at me Sayin' everything's OK.
- EternallyLive
- Liberian.Girl
-
Hmm,a ja mam już czarną koszulę, identyczną jak koszula Michaela w ,,Give in to me'',do tego założę czarny podkoszulek,na lewe ramię naszyję coś białego,założe ciemne jeansy rurki + plus białe skarpetki + mokasyny a'la Michael,plasterki i na głowę kapelusz :).Na codzień się tak nie ubieram,ale na premierę postanawiam iść właśnie tak ubrana :).
-> temat oczyszczony ze spamu 13.11.09.
mav.
-> temat oczyszczony ze spamu 13.11.09.
mav.
,,Just call my name and I'll be there '' ... So I call You - MICHAEL !!
Yes,I'm Believer :) L.O.V.E
PT <3
... POT jest HOT :D
Yes,I'm Believer :) L.O.V.E
PT <3
... POT jest HOT :D
- billiejeanatnight
Czy ubieram się w stylu Michaela?
Hmm .... jestem fanką lat 80', więc wiele inspiracji czerpię od Niego :) Lubię cekiny na marynarkach, bluzkach, lubię przykrótkie spodnie (niekoniecznie czarne), buty z ćwiekami. Mam skórzaną kurtkę, mam wiele koszulek z nadrukami z kreskówek, rękawiczki (dwie;)) z cekinami .... Lubię marynarki, proste legginsy, długie białe koszule, swetry z pagonami i cekinami, sukienki z łańcuszkami, kolor pomarańczowy z lat 80' też gości w mej szafie ;) Lubię złote i srebrne dodatki (duże kolczyki, rajstopy, skarpety, paski). Oczy maluję kredką, ale to po prostu tak na lata 80 ;)
Nie noszę: białych skarpetek (za stara jestem:p), opasek, plastrów (także za stara na wydziwianie) a resztę noszę jak najbardziej, mieszając dodatki, wymyślając i inspirując się Mikim i modą lat 80 :)
Hmm .... jestem fanką lat 80', więc wiele inspiracji czerpię od Niego :) Lubię cekiny na marynarkach, bluzkach, lubię przykrótkie spodnie (niekoniecznie czarne), buty z ćwiekami. Mam skórzaną kurtkę, mam wiele koszulek z nadrukami z kreskówek, rękawiczki (dwie;)) z cekinami .... Lubię marynarki, proste legginsy, długie białe koszule, swetry z pagonami i cekinami, sukienki z łańcuszkami, kolor pomarańczowy z lat 80' też gości w mej szafie ;) Lubię złote i srebrne dodatki (duże kolczyki, rajstopy, skarpety, paski). Oczy maluję kredką, ale to po prostu tak na lata 80 ;)
Nie noszę: białych skarpetek (za stara jestem:p), opasek, plastrów (także za stara na wydziwianie) a resztę noszę jak najbardziej, mieszając dodatki, wymyślając i inspirując się Mikim i modą lat 80 :)
- breakofdawn
ja cóż koszuli mam pełno ostatnio ściągnęłam sobie motyw z dirty diany, że ściągam koszule szerokim paskiem z dołu jakby i pod to jakaś koszulka ;p
kapelusz tez gości w mojej szafie,
z plastrami dopiero zaczynam swoją przygodę więc nie wiem jeszcze jak to będzie.
dużo rzeczy mam czarnych ale to raczej dlatego że je lubię po prostu
jak mi się coś jeszcze przypomni to dopiszę ;p
kapelusz tez gości w mojej szafie,
z plastrami dopiero zaczynam swoją przygodę więc nie wiem jeszcze jak to będzie.
dużo rzeczy mam czarnych ale to raczej dlatego że je lubię po prostu
jak mi się coś jeszcze przypomni to dopiszę ;p
'Cause You Can Climb The Highest Mountain, Swim The Deepest Sea
- Mary_Jackson
nie wiem czy już ktoś pisał ale w sklepach C&A jest fajna koszulka z MJ. Wiem, że na sto procent są męskie, niestety damskich nie widziałam.
Ale jeśli chodzi o mjowe koszulki ze znanych sieciówek to ta chyba najlepsza, jest biała i ma taki cień Michaela, napisany cieniem napis MJ i date śmierci.
Ale jeśli chodzi o mjowe koszulki ze znanych sieciówek to ta chyba najlepsza, jest biała i ma taki cień Michaela, napisany cieniem napis MJ i date śmierci.
You can pray to the angels
and they will listen,
but the best way to call them,
I am told, is to laugh.
and they will listen,
but the best way to call them,
I am told, is to laugh.
-
-
Ja zamówiłam sobie na oficjalnej stronce Michael z gadzetami 2 t-shirty. Właśnie są w drodze z USA. Jeden różowy z czarną sylwetką, drugi biały.
Oprócz tego mam pomarańczowe rurki.
Pokaźną ilość czarnych rurek.
Buty takie a'la sztyblety, Tommego Hilfigera które bardzo mi się z Michaelem kojażą.
Kupiłam niedawno żakiet w podniesionymi ramionami w stylu This is it.
To już chyba wszystko z mojej kolekcji ubrań a'la Michael
Oprócz tego mam pomarańczowe rurki.
Pokaźną ilość czarnych rurek.
Buty takie a'la sztyblety, Tommego Hilfigera które bardzo mi się z Michaelem kojażą.
Kupiłam niedawno żakiet w podniesionymi ramionami w stylu This is it.
To już chyba wszystko z mojej kolekcji ubrań a'la Michael