Michael żyje [spekulacje]

O Michaelu rozmowy luźne.

Moderators: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia

Post Reply
Fanka MJ

Post by Fanka MJ »

Pewnie o te zdjęcia chodzi:

Image

Image

Uprzedzam: ja tylko daje zdjecia bo akurat mam je w komputerze, nie właczam się w dyskusje ;)
Image

Expect the Unexpected....
Do not look for the Obvious....
Look between the lines....

I'm believer ...:)
LS

Post by LS »

Talitha

Post by Talitha »

...
Last edited by Talitha on Thu, 02 Sep 2010, 11:03, edited 2 times in total.
tancerz

Post by tancerz »

Mam pytanie nie mam czasu na czytanie całego tematu :

Czy zdjęcie z ambulansu zostało zrobione tylko JEDEN raz? Jest tylko jedno jedyne???
http://michalkrawiec.iportfolio.pl/
NASZ PIERWSZY TANIEC NA WESELU :)
http://www.youtube.com/watch?v=cEQN4965I4A
It's all for love L.O.V.E
Marie

Post by Marie »

tancerz wrote:Mam pytanie nie mam czasu na czytanie całego tematu :

Czy zdjęcie z ambulansu zostało zrobione tylko JEDEN raz? Jest tylko jedno jedyne???
Z tego co mi przynajmniej wiadomo jest tylko jedno zdjęcie z Michaelem w środku. Czyli tak, istnieje tylko jedno zdjęcie.
Chyba, że ktoś widział jeszcze jakieś to proszę mnie poprawić.
Do$ka

Post by Do$ka »

tancerz wrote: Czy zdjęcie z ambulansu zostało zrobione tylko JEDEN raz? Jest tylko jedno jedyne???
Niby są dwa zdjęcia, jednak różnice są prawie niezauważalne, minimalnie inny kąt
Image

One sweet night I knew I would see
A stranger who'd be my friend
http://www.mjshouse.com/~pateli/index.htm
tancerz

Post by tancerz »

są 3 zdjęcia własnie obczaiłem o ile nie przegapiłem jeszcze jakiegoś to jest Fake na 100%
akaagnes

Post by akaagnes »

tancerz, Marie -- właśnie to jest to, co mnie też zdziwiło. Przecież było tam dużo ludzi! Dużo mediów, od razu! Poza tym dziwne, że wkładali człowieka nogami do przodu?? Głowa powinna być z przodu,bo tam jest aparatura cała przecież. Wydawało mi się, że standardy medyczne obowiązują wszędzie takie same na świecie. . .

Jeśli ktoś posiada jakieś zdjęcia z ambulansu jeszcze, to ja też poproszę.

(o tym już pisałam kilka stron wcześniej, tancerz)
Baby Jane

Post by Baby Jane »

Talitha wrote:Zdjęcie Michaela w karetce. A skąd wiecie, że paparazzi specjalnie nie zrobiło tego fotomontażu, by na nim zarobić, bo nie mieli niczego lub zdjęcia im nie wyszły, a pochwalili się za szybko wydawcy że je mają i nie mieli już wyjścia? Temu Panu od fotki w ambulansie bardzo zależało na studiach medycznych, może mógł posunąć się do wszystkiego by osiągnąć swój osobisty cel, a że nadarzyła się okazja... to zmontował to i owo.
Widzisz, rozumiem Twój tok myślenia, ale to niemożliwe, żeby tak było. Paparazzi to jest zawód a nie hobby i nie ma tam miejsca dla amatorów ani na takie błędy jak opisałaś. Oni mają aparaty z wielkimi teleskopami i mogą zrobic zdjęcie pryszcza na dupie Paris Hilton. zrobią wszystko by dostac się wszędzie i... dostaną się. Byliby gotowi wskoczyc do tej karetki. Mają kilka różnych aparatów zwykle przy sobie. Aparaty te robią seryjne, automatyczne zdjęcia. Wystarczy raz przycisnąc i ma się 10 zdjęc w 5 sekund. Z resztą widzieliście wiele razy zdjęcia paparazzich i możecie zobaczyc, że zwykle jest ich b. wiele i są b. dobrej lub dobrej, a na pewno przyzwoitej jakości. Czasem specjalnie umieszczają się gdzieś gdzie rośnie jakiś krzaczek czy trawka i robią stamtąd zdjęcie ale tylko i dlatego, żeby zdjęcie wyglądało na zrobione z ukrycia, ale to tylko pozory. Oni nie mają skrupułów.

Więc dlaczego jest tylko jedno zdjęcie? Pozatym szyby w tym ambulansie były tak ciemne że aż czarne, więc jakim cudem udało się w biały dzień zrobic zdjęcie tego co jest w środku, jeszcze z użyciem flesha (?), w dodatku na takiej wysokości? Pozatym zachowanie fotografów gdy karetka odjeżdża jest conajmniej dziwne... Nikt się jakoś nie rzucił na nią, czyżby nie zależło im na sensacyjnych zdjęciach? Jeden koleś sobie podszedł na luzie i cyknął fotę? Wydaje mi się, że powinno do tej pory się tam roic od paparazzi. Zostawiając już to zdjęcie... Jest też jeden krótki film. Dlaczego nie ma więcej? Spali tam czy co?
Viola.

Post by Viola. »

...
Last edited by Viola. on Thu, 09 Dec 2010, 3:31, edited 1 time in total.
Anet18

Post by Anet18 »

Mnie zastanawia jedno.( ogólnie w całej sprawie jestem po środku)
Ogólnie po tym co tu czytam to sugerujecie chyba że paparazzi wiedza o sfingowanej śmierci no bo ,,tacy grzeczni, nie przepychaja się " itp.

Ogólnie to śmieszne to trochę jest bo gdyby paparazzi o tym wiedzieli to wiedziałby cały świat. ot to...
Wygadali by się przy najbliższej okazji...

Może źle to wszystko zinterpretowałam. Jeśli tak to proszę o wyjaśnienie i przepraszam.
tancerz

Post by tancerz »

Dobra ludziska co Wy na To? Opisałem wszystko na zdjęciu :
Image
akaagnes

Post by akaagnes »

Baby Jane wrote:Widzisz, rozumiem Twój tok myślenia, ale to niemożliwe, żeby tak było. Paparazzi to jest zawód a nie hobby i nie ma tam miejsca dla amatorów ani na takie błędy jak opisałaś. Oni mają aparaty z wielkimi teleskopami i mogą zrobic zdjęcie pryszcza na dupie Paris Hilton. zrobią wszystko by dostac się wszędzie i... dostaną się. Byliby gotowi wskoczyc do tej karetki. Mają kilka różnych aparatów zwykle przy sobie. Aparaty te robią seryjne, automatyczne zdjęcia. Wystarczy raz przycisnąc i ma się 10 zdjęc w 5 sekund. Z resztą widzieliście wiele razy zdjęcia paparazzich i możecie zobaczyc, że zwykle jest ich b. wiele i są b. dobrej lub dobrej, a na pewno przyzwoitej jakości. Czasem specjalnie umieszczają się gdzieś gdzie rośnie jakiś krzaczek czy trawka i robią stamtąd zdjęcie ale tylko i dlatego, żeby zdjęcie wyglądało na zrobione z ukrycia, ale to tylko pozory. Oni nie mają skrupułów.

Więc dlaczego jest tylko jedno zdjęcie? Pozatym szyby w tym ambulansie były tak ciemne że aż czarne, więc jakim cudem udało się w biały dzień zrobic zdjęcie tego co jest w środku, jeszcze z użyciem flesha (?), w dodatku na takiej wysokości? Pozatym zachowanie fotografów gdy karetka odjeżdża jest conajmniej dziwne... Nikt się jakoś nie rzucił na nią, czyżby nie zależło im na sensacyjnych zdjęciach? Jeden koleś sobie podszedł na luzie i cyknął fotę? Wydaje mi się, że powinno do tej pory się tam roic od paparazzi. Zostawiając już to zdjęcie... Jest też jeden krótki film. Dlaczego nie ma więcej? Spali tam czy co?

No właśnie tak jak pisałam wcześniej [też], a i powiem jeszcze, że miałam okazję przez kilkanaście minut obserwować "pracę" paparazzi, podczas mojego pobytu w Los Angeles 2006 /nawet nie wiem co to było, ale jakaś premiera w Kodak Theatre i było dużo ludzi oraz gwiazdeczek, których właśnie przez nich nie dojrzałam. To jest tak jak napisała Baby Jane - zdjęcia robione seryjnie specjalnymi aparatami z ogromnymi lufami. Tam się dzieje rzeźnia zwykle jak jakaś byle gwiazdka się pojawi i pomacha ręką, a co mówić Michael Jackson! Oni się między sobą zabijają o lepsze ujęcie, gotowi wejść w samą d..., żeby to mieć. To oznacza dla nich kasę, sprzedają później te foty do agencji i magazynów za olbrzymie sumy.

I przecież zawsze było tak, że gdziekolwiek się MJ nie pojawił, to była ich cała masa - przed Staples, na zakupach, przed medical center - wszędzie. Byli też 25 czerwca przed chatą MJ........... Blokowali też potem wejście do szpitala, sparaliżowali najbliższe ulice - przecież oglądaliśmy na żywo.

Więc autentycznie OGROMNIE dziwi mnie fakt, że istnieje tylko JEDNA FOTA, no dobra niech by te 3 (jedna w 3 konfiguracjach?) ........coś tu nie halo. Bardzo nie halo.
No i znowu moja wątpliwość o której [też] już pisałam,ale zrobię update - gdyby to naprawdę Michael był w karetce...

Już od tego momentu ta sprawa mi brzydko pachnie. A kolejne wydarzenia tylko potwierdzają moją tezę.
Eve_861

Post by Eve_861 »

tak czytałam o tych warstwach, ale akurat na tym zupełnie się nie znam więc zaufałam już jakiś czas temu "fachowcom" ,ze to fake;) ale Ty zdaje się też robisz foty więc też na pewno masz jakieś pojęcie.

Z dzisiejszych newsów to wczoraj był wywiad z Janet

powiedziała ,ze w chwili śmierci brata :
--I was at my house in New York

Natomiast pierwszego wywiadu "po" udzieliła tu http://www.harpersbazaar.com/magazine/f ... rview-1009 i była

--She was on set in Atlanta when she got the call that Michael had died.

może tylko zapomniala:)
Z resztą więcej wiecie gdzie piszemy bo tu to jakoś tak nie bardzo mam ochotę;)
tancerz

Post by tancerz »

pierwsza fotka teraz zauważyłem USTNIK widać mj zęby a na 2 pozostałych nie ....

P.S. Co do wypowiedzi JANET ... jaki człowiek zapomniałby miejsca w którym dowiedział się że jego Brat nie żyje ???
Post Reply