Pitrzel pisze:ja bym prosił o jakiś piękny ( :D ) zestawik z Michaelem i Janet
i czy mogla bys jeszcze raz zrobić link do tego motywu na telefon?
Tylko zeby sie dalo na troche mniejszy wyświetlacz na SE...
na 176 x 220
chyba ze nie da rady to nie szkodzi
Niestety ale ten motyw już usunełam ;/ Ale kiedyś jak będe mieć wolny czas to napewno ci zrobię. Zaraz spróbuje coś zrobić (tą sygne) Jak coś to zedytuje posta...
Konoer, w Photoshopie CS2, czytaj poprzednie posty...
Zrobiłabyś mi jakiś fajny komplecik z HIStory. Albo może z takich 'słodkich' fotek jak z wywiadu u Oprah Winfrey. Pozostawiam ci wybór i nie mogę się doczekać efektów
Like A Sunset
Dying With The Rising Of The Moon
Gone Too Soon...
You rock my world, MJ.
I will never forget you [*]
Witam poraz kolejny :)
Poprzednie prace, jakie dla mnie wykonałaś, są naprawdę fantastyczne. Obecnie używam ich na innym forum (napisałam, że są Twojego autorstwa, jeśli Ci to przeszkadza, mogę je zamienić).
Z chęcią jednak wstawiłabym sobie coś nowego na MJPT.
Jakbyś miała czas, postaraj się zrobić mi komplecik z "Blood On The Dancefloor", w kolorach czerwieni i czerni.
Masz naprawdę ogromny talent i wyobraźnię plastyczną. Aż trudno mi uwierzyć, że jesteś tylko rok odemnie starsza :)
Pozdrawiam
Dama Kameliowa
Anna_Michael pisze:Zrobiłabyś mi jakiś fajny komplecik z HIStory. Albo może z takich 'słodkich' fotek jak z wywiadu u Oprah Winfrey. Pozostawiam ci wybór i nie mogę się doczekać efektów
Ok, zrobione, jak coś się nie podoba to pisz ; +
Dama Kameliowa pisze:Poprzednie prace, jakie dla mnie wykonałaś, są naprawdę fantastyczne. Obecnie używam ich na innym forum (napisałam, że są Twojego autorstwa, jeśli Ci to przeszkadza, mogę je zamienić).
Z chęcią jednak wstawiłabym sobie coś nowego na MJPT.
Jakbyś miała czas, postaraj się zrobić mi komplecik z "Blood On The Dancefloor", w kolorach czerwieni i czerni.
Masz naprawdę ogromny talent i wyobraźnię plastyczną. Aż trudno mi uwierzyć, że jesteś tylko rok odemnie starsza :)
Spoko, nie musisz nawet podpisywać tej mojej pracy :P
Jak zrobie komplecik to zeedytuje posta.