Hehe,fajny temat,jak dobrze,że nie jestem sama z tymi swoimi odchyłami :D
girlonthebridge pisze:- zanim coś zjem dokladnie to oglądam (:D)
Haha ,mam to samo,na dodatek muszę znać datę przydatności,bo inaczej nie tknę:).Jeśli jestem w restauracji,to muszę jedzonko starannie obejrzeć :D,
Poza tym,to:
-kiedy siedzę w pokoju,to drzwi muszą być zamknięte,to samo tyczy się spania,
-kompa muszę mieć włączonego na cała noc,bo inaczej nie zasnę(później obrywa się za rachunki,hehe),
-w nocy ja nie idę do łazienki,tylko ja biegnę z zamkniętymi oczami i za chiny ludowe nie spojrzę w stronę kuchni,bo przecież tam czai się morderca ,bądź demon

,
-po myciu rąk oczywiście obowiązkowo krem :),
-śpię na plecach,wygięta w prawo z prawą ręką na oczach,
-uwielbiam patrzeć głęboko w oczy,jejkuuuuu moja obsesja :D!!
-jakoś tak odruchowo patrzę chłopakom na tyłki haha :D,
-wystarczy,że usłyszę jakiś stukot i już schiza,że jakiś duch jest koło mnie,
-gdy siedzę na kompie,to co chwilę oglądam się za siebie,
-na ulicy często się odwracam(mania prześladowcza:D),
-jak wychodzę z pokoju,to muszę pożegnać się z plakatem Michaela
gosieq pisze:Dżeksonowa xd napisał:
-Jak idę do sklepu bez portfela tylko z wyliczonymi pieniędzmi,to zanim pójdę do kasy upewniam się kilkanaście razy czy mi starczy. Buhahahaha
Haha i ja się pod tym podpisuję :D!!
-Nie cierpię odgłosu krojonego mięsa na drewnianej desce,brr dostaję wręcz jakiś drgawek :D,
-nie cierpię korzystać z publicznych toalet,póki daję radę,to wstrzymuję,a jeśli już jestem zmuszona,to tak długo będę krążyć,aż znajdę w miarę dobre WC,
-nie cierpię jeździć autobusem,a gdy jestem już zmuszona,to muszę usiąść przy oknie,za kierowcą.Jeśli miejsce jest zajęte,to wtedy stoję(mimo,że oprócz tego pełno wolnych miejsc:D),
obok żadnego bezpańskiego psa nie umiem przejść obojętnie - zawsze próbuję się zbliżyć, dać mu coś do jedzenia, jeśli mam coś pod ręką, a potem mieć doła przez resztę dnia próbując usilnie znaleźć mu schronienie i przeklinam rodzaj nie-ludzki
I pod tym również się podpisuję :D
Aha i muszę sobie kilka razy dziennie postrzelać palcami,bo inaczej byłabym chora :D.Może powiem inaczej-chodzi mi o takie wyginanie ich do tyłu,haha :D