Sprzedam, kupię, oddam, przyjmę, zamienię, szukam...

O Michaelu rozmowy luźne.

Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia

Awatar użytkownika
Mjpolsat

Post autor: Mjpolsat »

Malwina27 a nie wiesz za ile ?
Obrazek
Awatar użytkownika
MadziaLenka

Post autor: MadziaLenka »

ja szukam sierpniowej MAchiny oczywiście z 2009r. Ma może ktoś odsprzedać:>?
HE'S not coming back
Because he's SLEEPING WITH ME !!!!!
Awatar użytkownika
Mjpolsat

MadziaLenka Ja mam nawet 3 sztuki
Obrazek
Awatar użytkownika
MadziaLenka

Post autor: MadziaLenka »

Mjpolsat pisze:Lenka Ja mam nawet 3 sztuki
w takim razie suuper:D pozostało sie tylko dogadać co do ceny miejsca i czasu spotkania:)
HE'S not coming back
Because he's SLEEPING WITH ME !!!!!
Malwina27

Post autor: Malwina27 »

Mjpolsat pisze:MadziaLenka Ja mam nawet 3 sztuki
nie niestety nie bylo jeszcze ceny ale na bank w MM i Saturnach bedzie o wiele taniej niz w EMPIKach . Dziś jeszcze sie podpytam moze cos beda wiedziec .
Obrazek

Twitter @Malwi27
Awatar użytkownika
Mj F-Anka

Post autor: Mj F-Anka »

Wyprzedaje cala swoja kolekcje z MJ.

Oto lista oraz zdjecia wszystkich rzeczy ktore chce sprzedac (spakowane):

http://rapidshare.com/files/312460530/kolekcja.zip.html

Tu sa rzeczy,ktore wystawilam juz na allegro:

http://www.allegro.pl/show_user_auction ... id=3613524

Jesli komus nie chce sie sciagac z rapida oto kompletna i gotowa lista:

Czasopisma polskie (w całości):

1) „Przekrój” – 2 lipca 2009- Michael na okładkach z obu stron, w środku artykuł na 6 stron
2) „Machina”- sierpień 2009 – MJ na okładce – 10 stron, cudne zdjęcia
3) „Wprost”- 5 lipca 2009 – okładka, w środku artykuł na 6 stron, mało zdjęć
4) „Newsweek Polska” – 5 lipca 2009 - okładka, w środku 8 stron, ładne zdjęcia
5) „Życie na gorąco” wydanie specjalne –29 czerwca 2009 – 32 strony
6) „Gazetka Empiku” – reklama na ostatniej stronie – 25-lecie Thriller’a impreza w Wawie- 2 egzemplarze
7) „Popcorn” – 10/2009 – art.na 2 strony o fundacji Michaela Jacksona – bez plakatu
8) „Bravo” dodatek – 16 stron W TYM 4 plakaty
9) „Życie na gorąco” – 2 lipca 2009 – MJ na okładce, w środku 4 strony + ten sam artykuł 2x(widać na zdjęciu o co chodzi)
10) „Show” – 6 lipca 2009 – „Smutne dzieciństwo MJ” – 4 strony, b .ładne zdjęcia
11) „Gala”-13-19 lipca 2009 – 4 strony (zdjęcie nr 7739 mnie rozbraja, jaki mały Majkelek)
12) „Gala” – 6-12 lipca 2009- 6 stron + ten sam artykuł osobno (powtórka bez gazety)
13) „Angora” – 19 lipca 2009 – pogrzeb, okładka i w środku 1 strona – stan dobry
14) „Angora” – 5 lipca 2009 – MJ na okładce, w środku 3 strony, mam drugi egzemplarz ale sam artykuł
15) „Gazeta wyborcza” – 8 lipca 2009 – pogrzeb, okładka, w środku mały artykuł
16) „Fakt”- 8 lipca 2009 – wydanie specjalne, aż 6 stron
17) „Echo dnia” – 8 lipca 2009 – mały artykulik

Czasopisma zagraniczne:

1) „Ebony – special collector’s Edition – Michael 25 years after Thriller” – grudzień 2007, wspaniała sesja Michaela, jest na okładce i w środku 19 stron, dużo pięknych zdjęć – stan idealny
2) „Bravo Legends” – wydanie kolekcjonerskie całe poświecone Michaelowi – September 2008 - aż 100 stron!!! – mnóstwo zdjęć, 10 plakatów A4 stan idealny, 2 mega-postery ale podniszczone
3) „Time – Special Commemorative Edition”- July 2009 - całość poświęcona MJ, 66 stron
4) „Bravo” niemieckie z dodatkiem o MJ – 20 stron w dodatku z plakatem 2-stronnym + w gazecie 6 stron
5) „L’Uomo Vogue”Wlochy – 2007 – cudna sesja MJ, okładka i 19 stron w środku

DVD:

1) „Michael Jackson – niezwykłe życie”- nieautoryzowany film dokumentalny
2) „Historia Króla Popu” 2004 The Michael Jackson Story

Książki:

1) „Michael Jackson I love you, Poland” – zdjęcia Czaplińskiego, w twardej oprawie i na większym formacie (A4) – stan idealny
2) „Moja HIStoria czyli jak fotografowałem Króla” Czesław Czapliński - 96 stron – miękka oprawa - stan idealny
3) „Michael Jackson Introduction by Robin Katz” wyd. z 1984 r. – prawie 70 stron, głównie są w niej zdjęcia od okresu J5 do okresu Thriller’a – stan w środku idealny – oprawa twarda, stan okładki bardzo dobry
4) „Król odchodzi” – album ze zdjęciami na papierze kredowym - 34 strony – boski
5) „Michael Jackson – Życie i śmierć Króla Popu” – Kevin J.Fox- 200 stron, jest kilka zdjęć.
6) „Michael Jackson – Sekrety Raju Utraconego” – kilka zdjęć na końcu, stan dobry

Plakaty
– jak na zdjęciach, niektóre w gorszym stanie, proszę pytać

Pojedyncze artykuły
– około 37 stron, z rożnych gazet, m.in. Bravo, Bravo Girl, Rewia, Fakt, Świat i ludzie, Imperium TV, Tina i inne – wszystko na zdjęciach

Różności:

1) Koszulka – pierwsza koszulka z MJ która zdobyłam, 100% bawełna- nie jest nigdzie rozpruta, stan jak na zdjęciach (są małe pęknięcia w nadruku)
2) Mała koszulka dziecięca, rozmiar z metki 128, 100% cotton
3) Zdjęcia drukowane przeze mnie na zwykłym papierze
4) Kalendarz Michael Jackson 2007, brak kilka naklejek z tylu, poza tym stan bardzo dobry
5) Flaga o wymiarach 75x110cm, nowa
6) Nutki na keyboard – stan dobry
7) Przypinka bez agrafki – stan dobry+
8) Komplet pościeli z MJ – wymiary poduszki 80x80, kołdra 135x190 – pościel na guziczki, nie ma żadnych uszkodzeń – stan bardzo dobry

PS. Zdjęcia w folderach są poukładane zgodnie z kolejnością i numeracja listy, wiec myślę ze nie powinno być problemu z oglądaniem. Niektóre rzeczy wystawiłam już na allegro i będę stopniowo wystawiać, proszę obserwować. Rzeczy jeszcze nie wystawione mogę sprzedać poza aukcja. Wszystko jest w stanie idealnym, chyba za napisano inaczej. Kto pierwszy ten lepszy! Pozdrawiam serdecznie, Ania z Kielc.
Awatar użytkownika
Jeanny100

Post autor: Jeanny100 »

Sprzedam bilet na CHARLEM GOSPEL CHOIR ,Wrocław 17 grudnia.Rząd M miejsce 11.Cena 140 zł /do negocjacji/ ;-)
Obrazek

Post autor: baniakwls »

dokladnie....to pierwsze wydanie na allegro jest za 9zl a to "i love you poland za 15 zl.pozdrawiam
"He is my passion..."
Awatar użytkownika
Mj F-Anka

Post autor: Mj F-Anka »

Wystawiam za tyle ile sama wydalam a nawet taniej, bo nie mam zamiaru zarabiac na fanach, jesli ktos da wiecej to super, bo zbieram na studia ktore ledwo moge ukonczyc z powodu braku pieniedzy i braku pracy. Za jedna ksiazke dalam 20zl a za druga 35zl, plus wysylka wiec to okolo 70,00zl, takze w porownaniu z tym co ja zainwestowalam to nie jest to drogo i w dodatku ja pokrywam koszty wysylki paczki, ktore wyniosa ponad 10zl i na to wychodzi ze 2 NOWE ksiazki kosztuja u mnie mniej niz 40zl. Jesli mi sie nie sprzeda to bedzie taniej,bo nie mam wyjscia. Uwierz mi ze nie jest latwo rozstawac sie z rzeczami, ktore sa zwiazane z sensem twojego zycia, jak robilam zdjecia to plakalam. Te rzeczy sa dla mnie bezcenne, ale to jedyny sposob, zeby szybko zarobic i dalej kontynuowac studia. Mam nadzieje, ze kiedys znow to wszystko bede miec i bede mogla sie z tego cieszyc, bo wszystko co jest zwiazane z Michaelem sprawia mi najwieksza radosc w zyciu. Jestem wrazliwa jak Michael, mysle ze na swoich aukcjach daje szanse kazdemu i sa to normalne ceny. I nie rozumiem czemu zamiast napisac mi to na priv to dajesz na posta, kazdy kto chcial i tak to zobaczyl i ocenil wedlug wlasnej oceny, po co mnie od razu oceniac? Z gory? Jest mi naprawde przykro. Ja Ci nie kaze tego wcale kupowac, tak jak ktos napisal sa tansze wydania i kup sobie te, ja kupilam je jak byly swiezymi nowosciami i wtedy byly drozsze. Mam nadzieje, ze nigdy nie znajdziesz sie w takiej sytuacji jak ja. Pozdrowionka.
eerraa123

BILET

Post autor: eerraa123 »

Witam! mam pytanie! Posiadam Bilet na koncert MJ z roku 1996 ktory odbyl sie w POLSCE ! jest nie ruszony poniewaz nie skorzystalem z niego i tak lezy. Ile moze taki teraz bilet byc wart?

pozdrawiam!
Awatar użytkownika
Mental

Post autor: Mental »

Tyle ile ktoś za niego zapłaci. Wartości sentymentalne ciężko mierzyć w pieniądzu, bo dla każdego mają inną cenę.
Chociaż ja bym takiego biletu nie sprzedawał gdybym nie musiał. To ogromna pamiątka.
Awatar użytkownika
Mjpolsat

Mj F-Anka pisze:Wystawiam za tyle ile sama wydalam a nawet taniej, bo nie mam zamiaru zarabiac na fanach, jesli ktos da wiecej to super, bo zbieram na studia ktore ledwo moge ukonczyc z powodu braku pieniedzy i braku pracy. Za jedna ksiazke dalam 20zl a za druga 35zl, plus wysylka wiec to okolo 70,00zl, takze w porownaniu z tym co ja zainwestowalam to nie jest to drogo i w dodatku ja pokrywam koszty wysylki paczki, ktore wyniosa ponad 10zl i na to wychodzi ze 2 NOWE ksiazki kosztuja u mnie mniej niz 40zl. Jesli mi sie nie sprzeda to bedzie taniej,bo nie mam wyjscia. Uwierz mi ze nie jest latwo rozstawac sie z rzeczami, ktore sa zwiazane z sensem twojego zycia, jak robilam zdjecia to plakalam. Te rzeczy sa dla mnie bezcenne, ale to jedyny sposob, zeby szybko zarobic i dalej kontynuowac studia. Mam nadzieje, ze kiedys znow to wszystko bede miec i bede mogla sie z tego cieszyc, bo wszystko co jest zwiazane z Michaelem sprawia mi najwieksza radosc w zyciu. Jestem wrazliwa jak Michael, mysle ze na swoich aukcjach daje szanse kazdemu i sa to normalne ceny. I nie rozumiem czemu zamiast napisac mi to na priv to dajesz na posta, kazdy kto chcial i tak to zobaczyl i ocenil wedlug wlasnej oceny, po co mnie od razu oceniac? Z gory? Jest mi naprawde przykro. Ja Ci nie kaze tego wcale kupowac, tak jak ktos napisal sa tansze wydania i kup sobie te, ja kupilam je jak byly swiezymi nowosciami i wtedy byly drozsze. Mam nadzieje, ze nigdy nie znajdziesz sie w takiej sytuacji jak ja. Pozdrowionka.
Nie musisz się tłumaczyć chyba każdy cię rozumie no chyba każdy..... pamiętajcie że nawet najmniejszy duperelek z michaelem ma i będzie ciągną za sobą swoją osobną Historię . I za parę lat każdy z was może być w podobnej sytuacji co Mj F-Anka. Pozdrawiam cię
Obrazek
Awatar użytkownika
pLaYmAn

Post autor: pLaYmAn »

Witam, mam pytanie gdzie kupić Thrillera bez tych beznadziejnych remixów wydanych na 25 lecie ?
Awatar użytkownika
Abe

Post autor: Abe »

pLaYmAn pisze:Witam, mam pytanie gdzie kupić Thrillera bez tych beznadziejnych remixów wydanych na 25 lecie ?
TU masz wszystkie Thriller'y
siorka

Post autor: siorka »

Kokish pisze:Szukam lalki Michael Jackson.Czy ktos wie,gdzie można ją dostać i to tanio?
Na allegro jest tylko jedna i aukcja się kończy :beksa:

Jeśli dalej szukasz to widziałam jakąś dzisiaj na allegro. Kosztowała ponad 200zł.
ODPOWIEDZ