Michael Jackson - Visionary (2006)
Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, LittleDevil
The release of Michael Jackson's revolutionary new box-set, Visionary - The Video Singles, has been delayed one month until February 20th.
The original release date was January 23rd, but we can confirm that the box-set will be released through Sony BMG Monday, Feb. 20th 2006.
source: MJNI.
Wydanie box-set'a bedzie opoznione o 1-miesiac czyli spodziewany jest na 20 lutego 2006.
The original release date was January 23rd, but we can confirm that the box-set will be released through Sony BMG Monday, Feb. 20th 2006.
source: MJNI.
Wydanie box-set'a bedzie opoznione o 1-miesiac czyli spodziewany jest na 20 lutego 2006.
B. Olewicz (...) co tak cenne jest, że ta nienazwana myśl rysą jest na szkle? (...)
E. Bodo To nie ty...
E. Bodo To nie ty...
Il polacco e la mia lingua d'origine....Pank pisze:Nihil novi sub solecicha pisze:Wydanie box-set'a bedzie opoznione o 1-miesiac czyli spodziewany jest na 20 lutego 2006.
B. Olewicz (...) co tak cenne jest, że ta nienazwana myśl rysą jest na szkle? (...)
E. Bodo To nie ty...
E. Bodo To nie ty...
Po pierwsze nie można powiedzieć, że wydanie będzie opóźnione skoro pierwsze podawane daty nie były oficjalne.cicha pisze:Wydanie box-set'a bedzie opoznione o 1-miesiac czyli spodziewany jest na 20 lutego 2006.
Po drugie, nic nowego co do reakcji niektórych osób.Pank pisze: Nihil novi sub sole
Skąd masz info o takim zestawie, bo przyznam, że ani wcześniej ani później nigdzie indziej nie natknąłem się na informację, że właśnie tak będzie wyglądał każdy singiel.SUNrise pisze:
Zawartość każdego singla to:
- album version
- remix
- instrumental
- a cappella
- videoclip (jaki został nakręcony do piosenki)
Visionary Updates
Michael wciąż się zastanawia czy w ogóle Single Box-Set pojawi się na rynku amerykańskim, ale MJNI może potwierdzić, że na razie nie ma takich planów.
Fani jednak mogą zamówić Box-Set na stronie Amazon.co.uk, MJNI zaznacza, że kupno przez Amazon.com nie będzie się liczyć na listach brytyjskich dlatego zachęca się fanów do kupna przez Amazon.co.uk
http://www.mjni.com/news/details.aspx?ArticleNo=1662
Poniżej szczegółowe i oficjalne info na temat Single Box-Set.
http://www.mjni.com/visionary/
Źródło: MJNI
Michael wciąż się zastanawia czy w ogóle Single Box-Set pojawi się na rynku amerykańskim, ale MJNI może potwierdzić, że na razie nie ma takich planów.
Fani jednak mogą zamówić Box-Set na stronie Amazon.co.uk, MJNI zaznacza, że kupno przez Amazon.com nie będzie się liczyć na listach brytyjskich dlatego zachęca się fanów do kupna przez Amazon.co.uk
http://www.mjni.com/news/details.aspx?ArticleNo=1662
Poniżej szczegółowe i oficjalne info na temat Single Box-Set.
http://www.mjni.com/visionary/
Źródło: MJNI
Majkel co prawda parę postów ostatnio napisał, przypominając o sobie (a może osobie? ale komu?), ale żeby rozpaczliwie, kolejny raz szukać pieniędzy na forum? Może jeszcze znowu za składki? Co on sobie wogóle myśli?!guruFARMI pisze:wg mnie / majkel chce o sobie przypomnieć osobie / ale PRZEDE wszystkim rozpaczliwie szuka pieniędzy..(kolejny raz)
A co Michael Jackson kupi sobie za zyski z limitowanej edycji singli? Waciki?
Michael Jackson worked on the VISIONARY project as Executive Producer, giving final approval on the music & video editing and even packaging design
The first CD single is released with the collector's Box on January 23rd (United Kingdom)
The singles will be chart eligible in the United Kingdom
Each single is a Dual Disc - featuring a standard CD format on one side and a DVD format on the other
When all 20 CD singles are combined, they form a giant single image of Michael
-----------------------------------------
bla bla bla... takie jakies mi to tandeta zajezdza... JA CHCE VINYLI A NIE PLYT CD-DVD !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
The first CD single is released with the collector's Box on January 23rd (United Kingdom)
Each single is a Dual Disc - featuring a standard CD format on one side and a DVD format on the other
bla bla bla... takie jakies mi to tandeta zajezdza... JA CHCE VINYLI A NIE PLYT CD-DVD !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Every day creates your HIStory...
wejdz na Allegro tasm jest sporo winyli...eljiah pisze:Michael Jackson worked on the VISIONARY project as Executive Producer, giving final approval on the music & video editing and even packaging design
- Terminator
Michael Jackson - Visionary (2006)
Pod tym adresem podobno będzie oficialna strona Sony dotycząca VISIONARY.
Na razie jest tylko krótkie choć ciekawe intro.
Na razie jest tylko krótkie choć ciekawe intro.
Ostatnio zmieniony pt, 03 mar 2006, 8:39 przez MJJ, łącznie zmieniany 2 razy.