Dalej pisze bo mnie wtedy mama zrzucała z komputera :D
Madzia pisze:- nie dotkne surowego miesa reka.. never ever..
to samo. jak mi babcia kiedyś kazała przyprawić mięso to sie z nią pokłóciłam że ja tego nie dotkne ;p
Madzia pisze:-nigdy nie zjem jablka ze skorka :D
ja tak mam z gruszką :D
Liberian.Girl pisze:Mój komputer musi być wiecznie włączony gdy jestem w domu, nawet jak z niego nie korzystam (wtedy mam kontakt ze światem i nie czuje sie tak samotnie ;P)
tak ;d
patriszja21 pisze:-w nocy ja nie idę do łazienki,tylko ja biegnę z zamkniętymi oczami i za chiny ludowe nie spojrzę w stronę kuchni,bo przecież tam czai się morderca ,bądź demon
-wystarczy,że usłyszę jakiś stukot i już schiza,że jakiś duch jest koło mnie,
-gdy siedzę na kompie,to co chwilę oglądam się za siebie,
-na ulicy często się odwracam(mania prześladowcza:D)
o tak! ja ide do lazienki, ale wczesniej zapalam światlo w calutkim domu, ide z latarką i biegne bo wydaje mi sie ze cuś mnie goni :D
> nienawidze jak ktoś kaleczy angielski. kiedyś poprawiłam moją nauczycielke od angielskiego bo cos zle powiedziala, to kazala mi wyjsc za drzwi bo jestem bezczelna :D
> zawsze musze wyłączyć głośniki od kompa jak klade sie spac :D
>
zawsze musze włączyć guzik w windzie. jak ktoś za mnie włączy to albo włączam wszystkie inne, albo wychodze z windy.
> musze strzykać palcami, bo inaczej sie dziwnie czuje.
> ser nie moze wysyttawac poza kanapke. zawsze go przycinam :D
> nie zasne jeśli nie umyje zębów.
> jeśli sie obudze w nocy i nie bedzie to np. 04:04, 05:05 to czekam aż będzie taka godzina i dopiero wtedy zasypiam.
> jeśli wstane po 6: 23 to sie spóźniam na autobus. zawsze xP
Ojka pisze:-Kiedy dostaję ataku nie pochamowanego śmiechu, upadam na podłogę, leżę na niej ze 3 sek., a potem wstaję i idę dalej. Mogę tak zrobić dosłownie wszędzie.
dosłownie. ja kiedyś tak szłam do tablicy :D
Eva pisze:podczas jedzenia chrupków układam z nich różne obrazki.
Ja układam słowa :D milion razy 'napisałam' Michael Jackson, MJPT, Poola, MJ, Thriller itp.
Michaelka111 pisze:- Z kolegą z klasy dostajemy na przerwach niepohamowanej głupawki.
znam to.
breakofdawn pisze:- czasem mam tak że wydaje mi sie że mały palec u lewej ręki krzywo mi urósł i go zaczynam odginać (wiem nieracjonalne)
gosieq pisze:* NIGDY nie napiszę żadnego posta/info na gadu, kiedy ktoś koło mnie stoi
gosieq pisze:* kiedy jadę tramwajem i przejeżdżam koło jakichś ogrodzeń z pionowymi słupkami tak gęsto ustawionymi i one się tak zlewają w jedną powierzchnię, to staram się uchwycić wzrokiem jeden taki słupek i wiodę za nim wzrokiem. Ucieknie już, to kolejny i znowu się zmywają w jedno, i kolejny, itd :P nie wiem, czy wiecie o co chodzi :P
rozumiem cie :D mam to samo ;]
gosieq pisze:* kiedy coś kupuję, zawsze biorę produkty ze środka, albo z końca = te niewymacane xP
dokładnie. niewymacane to dobre słowo ;p
> każdego dnia muszę wejść na demotywtory.pl i oglądam z dziesięć stron poczekalni, strone główną, top 10 a potem komentuje to z przyjacielem.
> jak mialam chlopaka ktory mieszkal 45km ode mnie to mówiliśmy sobie nawzajem wszystko co robimy, np. 'założyłam noge na noge' , ' podrapałam sie po nosie' xD
> jak jestem w sklepie to podświadomie wybieram rzeczy, które kojarzą mi się z mik'iem :D głównie ciuchy i jedzenie
A-g-A pisze:-gdy oglądam coś ciekawego np. na youtube koniecznie muszę to komuś pokazać - choćby nawet osobie, którą kompletnie to nie interesuje bądź też wręcz tego nie znosi (czasem nawet potrafię zatrzymać coś i czekać aż do powrotu tej osoby)
-za nic w świecie nie oglądne przy kimś, najczęściej przy rodzicach czy bracie choćby najłagodniejszych scen intymnych w filmach
co do tych filmików to ja tak męcze niektóre osoby królem julianem z madagaskaru, i Mj'em :D
troche dużo tego :D
ale to i tak nie wszystko :D jak mi sie coś przypomni to jeszcze napisze.