ech, ok, zacytuje wiec Twoja wypowiedz z poprzedniej strony w calosci
a tak z innej beczki,czy ktos z adminow moze mi powiedziec dlaczego dostalam ostrzezenie i za co wlasciwie?bo juz zglupialam,nikogo nie obrazam,nie wyzywam,nie klne,staram sie trzymac zasad i prosze,hehehe,niektorym adminom sie w glowach chyba poprzewracalo,nie wprowadzajcie tu dyktatury na Boga i nie dawajcie ostrzezen wedlug swoich widzimisie bo cos tam ktoremus admionowi sie nie spodobalo,z szacunkiem dla Waszej pracy ale ktorys z Was przesadzil
to moze nie jest brak szacunku? mimo, ze cos tam o szacunku wspominasz to sama sobie zaprzeczasz.
Co do mojej ortografi,moze i zdazy mi sie gdzies walnac gafe,ale skoro od mlodych lat mieszkam poza granicami PL i raczej nie mam stycznosci z polska pisowni (poza netem) to i tak sadze ze nie jest zle,( w odroznieniu od innych).Poczytaj niektore posty a moze zauwazaysz bledy ortograficzne
A ortografia i gramatyka to co innego.
Mam wrazenie ze to ostrzezenie to wynik naszej roznicy zdan,nie zamierzam przytakiwac innym w momencie kiedy mysle inaczej tylko dlatego ze dostane ostrzezenie,zawsze mowilam glosno co mysle ale nigdy,przenigdy nikogo tu na tym forum nie obrazilam
to Twoje subiektywne wrazenie, a nie obiektywny fakt.
Ja ani adminem, ani modem nie jestem, nie mam nic wspolnego z Twoim ostrzezeniem, nie bralam udzialu w wyzej wymienionej dyskusji a jednak sposob pisania postow przez Ciebie jest bardzo malo przejrzysty, ciezko sie je czyta, i powiem Ci szczerze - ja takie posty w wiekszosci z tego powodu omijam. Szkoda mi oczu zeby sie przegryzac przez ten dziwny gaszcz literek.
a teraz ide sama swojego posta zlosic do moda, niech ze przeniesie to do odpowiedniego miejsca.