EternallyLive pisze:Mam obsesję na punkcie chwytu za krocze. Wszędzie muszę siać zgorszeni, w sklepie, szkole, na imprezach, w domu...,
Zapomniałam o tym :D Zawsze ludzie się gorszą gdy to robię. Choć tak na prawdę nie mamy się za co łapać ;)
Z tym gg to również czekam aż wszyscy wyjdą, inaczej wstydzę się pisać.
Albo biegnę po do sklepu, biorę bułkę, robie moonwalka, przy kasie śpiewam, płacę i wychodzę moonwalkiem.
-Zawsze jak zrobię przerwę w odrabianiu lekcji/nauce/czytaniu książki biegnę jak szalona do kuchni, otwieram lodówkę, patrzę co jest do jedzenia i zamykam.
-Rzadko zdarza mi się pójście spać przed północą.
-Przy łóżku zawsze mam: Moonwalk,mp4,telefon komórkowy. Inaczej nie zasnę.
-Budzik ustawiam tak, żeby wstawać co kilka godzin w nocy i upewnić się ile mam jeszcze snu.
-Zakładaniu okularów przeciwsłonecznych zawsze towarzyszą różne wygibasy. Coś takiego jak Michael na koncertach robił.
-nie zjem obranego jabłka. NIGDY
-na pewno nie pogryzę pomidora, musi być elegancko pokrojony w plastry.
-nie zniosę asymetrii w budowlach. Po prostu nie wyrabiam jak widzę jakiś asymetryczny blok lub "krzywy" łuk.
- jestem wielką fanką przytulania się do ludzi. Płeć jest nie ważna, uwielbiam się przytulać :)
-rozcieńczam napoje w wodzie gazowanej.
-uwielbiam pić kawę z cykorią w nocy.
-nie cierpię jak ktoś coś do mnie mówi na lekcji. Po prostu uduszę gołymi rękoma jak ktoś się do mnie odezwie. Na lekcji ma być grobowa cisza inaczej ludziom grozi ciężkie pobicie.