Hey all- a former member of MJHD and MJkit

W tym dziale 'Michael Jackson Polish Team Forum' możesz się przedstawić pozostałym MJówkom (czyli fanom z MJPT). Dział przeznaczony przede wszystkim dla nowoprzybyłych osób. Swoją przygodę z forum zacznij od tego działu, napisz o sobie, swoim fanowaniu... co uznasz za odpowiednie.
Angie777

Post autor: Angie777 »

Sybirra pisze:
Angie777 pisze:Illuminati-Oświeceni, Masoi (którzy de facto nie muszą oznaczać samego zła) to inna bajka. Ja mówię sataniści, którzy używają tych wszystkich grup, nazw jako cover. Google Wolfgang Eggert Petition. Żeby zrozumieć, trzeba wiedzieć. Kto to jest tak naprawdę nie wiadomo, fakt, ze czciciele szatana, ale to Gabinet Cieni, tak działają, aby trwać.
Nie jestem ani satanistą, ani iluminatem, ani masonem. Ale satanistą mogę zostać bez problemu od zaraz: jakiś cyrograf, rytuał, wyznanie wiary. Czy jeżeli to zrobię to bedę w konspiracji z tajną organizacją, która chce dokonać ludobójstwa? Odpowiedź jest prosta: nie. Otóż satanistą, czy wyznawcą wampiryzmu może zostać każdy. I myślisz, że Ci którzy knują te światowe spiski chcą jakoś wykorzystać tych niczego nieświadomych ludzi, najczęściej bez wykształcenia i z nizin społecznych (oczywiście sataniści pochodzą z różnych grup i tacy prawdziwi, którzy porywają na ofiarę ludzi to są mego szychami).
Natomiast masonem prawę powiedziawszy nie mam szans zostać. Oni poszukują ludzi majętnych, wpływowych. Po drugie mają tyle rytów, że czeladnicy nie mają pojęcia co wyprawiają mistrzowie... Iluminaci i masoni to najczęściej sataniści albo ateiści.
Co do Gabinetu Cieni to jest to określenie definiujące wiele podmiotów (głównie kojarzy się z opozycją). Co dokładnie chciałaś powiedzieć?
Ja nie neguję żadnych twoich wypowiedzi na temat szczepionek itp. Tylko uczepiłam się tych satanistów (zbytnio to uogólniłaś). Może chodziło Ci o grupę Bilderberg. Bo oni są w sumie nieformalnym stowarzyszeniem, ale ujawnionym. Lecz jak wiadomo spotykają się na potajemnych spotkaniach i knują niesamowicie :knuje:
A poza tym sama Jane w wywiadzie mówiła właśnie o nich i ujawniła nazwiska: Rotszyld, Rockefeller i Sorocs. Piotr Bein też o nich wspomina.
Faktycznie się uparłaś. LOL
Grupa Bilderberg to tak jakby pewien poziom tej piramidy, wcale nie najwyższy. Myślę, że nie zrozumiałas mojego uogólnienia. Uwierz, że jestem w tym temacie od dawna, przeczytałam i dowiedziałam się wiele.
Wszystkie te formalne i nieformalne grupy działające na rzecz NWO składają się na piramidę, na której szczycie mamy X. Tak naprawde nikt nie wie, kto jest na samym szczycie. Wiadomo jedynie to, że to czciciele szatana i jego nauk. Google-Wolfgang Eggert Petition, Syjoniści etc.
Wszystkie te koronowane głowy, prezydenci, przedstawiciele państw to narzędzia w rękach tych najwyższych. Żeby nie było wątpliwości- nie znamy zaszeregowania poszczególnych postaci-mogą zarówno aktywnie planować jak i tylko wprowadzać plany.
Oczywiście, że podstawą do zaszeregowania jest majętność. Bo to się łączy z możliwościami, wpływami etc. W szeregi włącza się osoby wpływowe, ze świata show bussinessu etc. Google Aaron Russo
Angie777

Na blogu:
http://grypa666.wordpress.com/

Przypomnienia, część 1 - wypis najważniejszych info dla zrozumienia, świeży wpis, niezwykle pomocny dla nowych osób. Polecam gorąco!
Awatar użytkownika
Sybirra

Post autor: Sybirra »

Angie777 pisze:Faktycznie się uparłaś. LOL
No bo ja uparta jestem;P
Ale tu nie chodzi o to kto ma rację. Bo prawda jest wysoce względna. A NOW jest tak tajemniczą zagadką, że rozprawianie na ten temat jest faktycznie zbędne.
Angie777 pisze:Uwierz, że jestem w tym temacie od dawna, przeczytałam i dowiedziałam się wiele.
Kiedyś tj. dwa lata temu w wakacje też się tymi sprawami zajmowałam, ale pojęłam, że potrzebne są tylko podstawowe informacje (np. nie szczepić się, nie wszczepiać sobie chipów itp.). Reszta służy tylko niepotrzebnemu stresowi.

Pozdrawiam koleżankę, Angie:))
Obrazek
Angie777

Sybirra pisze:
Angie777 pisze:Faktycznie się uparłaś. LOL
No bo ja uparta jestem;P
Ale tu nie chodzi o to kto ma rację. Bo prawda jest wysoce względna. A NOW jest tak tajemniczą zagadką, że rozprawianie na ten temat jest faktycznie zbędne.

NWO nie jest zagadką. Ich cele są jasne i przejrzyste. Mówią o tym wprost, tylko trzeba nauczyć się słuchać. Zagadką jest KTO dokładnie. Ale trzeba walczyć z systemem, nie z ludźmi, więc wroga znamy, potrzebujemy wsparcia i świadomości innych.
Angie777 pisze:Uwierz, że jestem w tym temacie od dawna, przeczytałam i dowiedziałam się wiele.
Kiedyś tj. dwa lata temu w wakacje też się tymi sprawami zajmowałam, ale pojęłam, że potrzebne są tylko podstawowe informacje (np. nie szczepić się, nie wszczepiać sobie chipów itp.). Reszta służy tylko niepotrzebnemu stresowi.

Pozdrawiam koleżankę, Angie:))
Otóż wydaje mi się-a raczej jestem pewna, iż od naszej woli zależy bardzo niewiele- w kontekście jednostki. To co dzieje sie teraz- ogłaszanie pandemii etc w innych krajach- masowe szczepienia- wymuszone- to wszystko składa się na plan, od którego nie będzie ucieczki, jesli na to pozwolimy i będziemy się jedynie przyglądać. Wprowadzenie 6-go stopnia przez WHO to znaczy zawieszenie konstytucji krajów, nie działaja wtedy podstawowe prawa człowieka. Decyzje zostają narzucone odgórnie. Więc Twoja decyzja o nieszczepieniu nie ma szans bytu i realizacji, ponieważ obligatoryjny nakaz zostanie Ci narzucony. Trzeba dodać, iż podpisaliśmy umowę, wg której decyzje WHO są niepodważalne. Jakkolwiek mamy prawo-nasz rząd- poddawać w wątpliwość zarówno skuteczność jak i celowość szczepionki, to -patrząc na to co się dzieje-lwia część nieświadomego narodu może rzucić się z pięściami na min Kopacz. Wola ludu wszak decydująca w ostatecznych rozgrywkach, ponadto polityczna poprawność nakaże.. bez względu na efekty. Dlatego też- nie " ja sobie, ty sobie" a trzeba się czynnie włączyć w proces uświadamiania Polaków i okazywania poparcia dla rządu. Póki co mieliśmy-wciąż mamy-akcje informacyjne, ulotkowe itp, wysyłamy petycje i maile z poparciem dla przedstawicieli rządu i min Kopacz. Potrzebny jest rozgłos, aby wytrwać. Jak widac nasz blog został już kilkakrotnie poruszony w programach informacyjnych, Jane wyszła z ukrycia za sprawą polskiej telewizji. Jakkolwiek ludzie są podejrzliwi, moga doszukiwać się teorii spiskowych to jednak sam fakt, że coś się dzieje może spowodowac zainteresowanie i ludzie zaczną szukać informacji. A o to chodzi- o informacje i świadomość rzeczywistości. A że to Matrix, no cóż..nie dziwi nic. Pozdrawiam i życzę wytrwałości, a także zachęcam do działania! :)
Awatar użytkownika
LS

Post autor: LS »

Angie777 pisze:
Mrkariinka pisze:
Angie777 pisze:A czy ja napisałam-musicie? ;) Peace!
Nie, ale to nie jest miejsce do polecania innych for.
Pojawiłaś się niedawno.. I byc moze niewiesz, że jestes w Tematyce Przedstaw się, a nie Polecanie forum. ( bo takiej tematyki nie ma)
Nie chce sie kłucic. Tylko chcialam ci przypomniec..
Być może to powinnaś być sympatyczniejsza. To raz.
Dwa- skoro nie ma takiej sekcji (tematyka to co innego kotku), to piszę i polecam tutaj ;)
Trzecia sprawa- czytałam regulamin i nie znalazłam info, że nie postujemy linków do innych forów etc.
Cztery- słownik bywa pożyteczny, nie chcę się jednak kłÓcić ;)
Pięć- nikomu nie każę, ale chciałam zwrócić uwagę na coś istotnego. Ciekawe, że zauważasz link do forum, a nie zwracasz uwagi na drugi- nie mój blog btw- niezwykle istotne (w zasadzie najważniejsze dla Ciebie, Twojej rodziny, dzieci- o ile posiadasz, aczkolwiek skłaniam się ku teorii, iz sama dzieckiem jesteś) sprawy są tam poruszane. Jeżeli-zanim sprawdzisz i wyciągniesz jakiekolwiek wnioski- wybierasz typowo polskie pieniactwo to wolna wola, ale nie licz na zrozumienie. Brak Ci argumentacji, a ja chamstwa tolerować nie będę smarkulo. Nie bocz się, bo zasłużyłaś.
Brawo!

Witam i zajrzę na polecane przez ciebie strony. Pozdrawiam

p.s. takie komentarze 16latek to tutaj nie nowość :) nie dajmy się!
Angie777

LS pisze:
Angie777 pisze:
Mrkariinka pisze: Nie, ale to nie jest miejsce do polecania innych for.
Pojawiłaś się niedawno.. I byc moze niewiesz, że jestes w Tematyce Przedstaw się, a nie Polecanie forum. ( bo takiej tematyki nie ma)
Nie chce sie kłucic. Tylko chcialam ci przypomniec..
Być może to powinnaś być sympatyczniejsza. To raz.
Dwa- skoro nie ma takiej sekcji (tematyka to co innego kotku), to piszę i polecam tutaj ;)
Trzecia sprawa- czytałam regulamin i nie znalazłam info, że nie postujemy linków do innych forów etc.
Cztery- słownik bywa pożyteczny, nie chcę się jednak kłÓcić ;)
Pięć- nikomu nie każę, ale chciałam zwrócić uwagę na coś istotnego. Ciekawe, że zauważasz link do forum, a nie zwracasz uwagi na drugi- nie mój blog btw- niezwykle istotne (w zasadzie najważniejsze dla Ciebie, Twojej rodziny, dzieci- o ile posiadasz, aczkolwiek skłaniam się ku teorii, iz sama dzieckiem jesteś) sprawy są tam poruszane. Jeżeli-zanim sprawdzisz i wyciągniesz jakiekolwiek wnioski- wybierasz typowo polskie pieniactwo to wolna wola, ale nie licz na zrozumienie. Brak Ci argumentacji, a ja chamstwa tolerować nie będę smarkulo. Nie bocz się, bo zasłużyłaś.
Brawo!

Witam i zajrzę na polecane przez ciebie strony. Pozdrawiam

p.s. takie komentarze 16latek to tutaj nie nowość :) nie dajmy się!
Witaj! Szkoda, że musiałaś mnie załamać... LOL Nastolatki potrafią być wyjątkowo dojrzałe i rozsądne, ale czasami... no cóż, trzeba dorosnąć.
Swoją drogą zastanawia mnie to fanowanie Mike'owi w tak młodym wieku.. Hmm, facet musi być genialny...
Pozdrawiam i życzę miłej lektury (w każdym razie lektury..). ;)
Awatar użytkownika
LS

Post autor: LS »

oto co znalazłam http://www.facebook.com/topic.php?uid=2 ... topic=8820

http://aangirfan.blogspot.com/2009/06/m ... d-cia.html

FSB sources are reporting to President Medvedev today that American pop icon Michael Jackson was “most assuredly” assassinated by the US Central Intelligence Agency (CIA) after an examination of data transmitted by a Russian Military’s Kosmos 2450 satellite show “conclusively” that immediately prior to the music stars death in Los Angeles an electromagnetic pulse consistent in pattern to EMR weapons looted from the former Soviet Union by the United States was employed at the “exact coordinates” of the rock stars home.

To the type of technology being perfected by the US Military-Industrial Complex based upon former Soviet Union research used in these kinds of assassinations we can read about as reported by Cheryl Welsh, president, Citizens Against Human Rights Abuse, in her landmark 2001 report “Electromagnetic Radiation (EMR) Weapons: As Powerful As The Atomic Bomb”, and which says:

“A newly declassified U.S. Defense Intelligence Agency report says- extensive Soviet research into microwaves might lead to methods of causing disoriented human behavior, nerve disorders or even heart attacks.... A copy of the study was provided by the agency to The Associated Press in response to a request under the Freedom of Information Act. The Pentagon agency refused to release some portions of the study, saying they remain classified on national security grounds.”

Even more importantly, since Ms Welsh’s landmark report in 2001, the US has continued perfecting this insidious technology they’ve named Active Denial System (ADS), and as we can read as reported by New Scientist in their 2005 report titled “US Military seeks new non-lethal weapon; the prototype of the phaser?”, and which says:

“The US military is funding development of a weapon that delivers a bout of excruciating pain from up to 2 kilometres away. Intended for use against rioters, it is meant to leave victims unharmed. But pain researchers are furious that work aimed at controlling pain has been used to develop a weapon. And they fear that the technology will be used for torture.”

To the ‘final’ employment of these weapons [3rd photo, left] we can also read:

“In January 2007, Theodore Barna, an assistant deputy undersecretary of defense for advanced systems and concepts told Reuters that "We expect the services to add it to their tool kit. And that could happen as early as 2010”.

Apparently the military is still unsure about ADS after all the tests. Air Force Secretary Michael Wynne didn't help clarify the issue when he suggested that the military should use the “pain ray” at crowds in the United States before deploying it in Iraq. It would be hard to imagine that Americans would be feeling okay about trying such weapons on themselves even if they believe they are not lethal.

Wagner suggested a new nickname for the weapon; the “death ray”, since it’s well-known that exposing mammals to microwaves make them explode. He sent an email all around the U.S. in which he used a live example to prove his theory.”

To the reason behind the CIA needing to assassinate Michael Jackson, these reports continue, was an out of court settlement the pop icon signed with son of the king of Bahrain, Sheikh Abdullah bin Hamad al-Khalifa, this past November in London, and which stated, in part, that in exchange for millions of dollars previously lent to Mr. Jackson by the Sheikh, Mr. Jackson would allow his sold-out United Kingdom concerts to be a “platform” for warning the World of a soon to occur mass genocide event.

Both Michael Jackson and Sheikh Abdullah bin Hamad al-Khalifa have been long standing supporters of the fearless Austrian investigative journalist, Jane Burgermeister, who is warning the world that the greatest crime in the history of humanity is underway, and as we can read:

“Jane Burgermeister has recently filed criminal charges with the FBI against the World Health Organization (WHO), the United Nations (UN), and several of the highest ranking government and corporate officials concerning bioterrorism and attempts to commit mass murder. She has also prepared an injunction against forced vaccination which is being filed in America. These actions follow her charges filed in April against Baxter AG and Avir Green Hills Biotechnology of Austria for producing contaminated bird flu vaccine, alleging this was a deliberate act to cause and profit from a pandemic.

In her charges, Burgermeister presents evidence of acts of bioterrorism that is in violation of U.S. law by a group operating within the U.S. under the direction of international bankers who control the Federal Reserve, as well as WHO, UN and NATO. This bioterrorism is for the purpose of carrying out a mass genocide against the U.S. population by use of a genetically engineered flu pandemic virus with the intent of causing death. This group has annexed high government offices in the U.S.

Specifically, evidence is presented that the defendants, Barack Obama, President of the U.S, David Nabarro, UN System Coordinator for Influenza, Margaret Chan, Director-General of WHO, Kathleen Sibelius, Secretary of Department of Health and Human Services, Janet Napolitano, Secretary of Department of Homeland Security, David de Rotschild, banker, David Rockefeller, banker, George Soros, banker, Werner Faymann, Chancellor of Austria, and Alois Stoger, Austrian Health Minister, among others, are part of this international corporate criminal syndicate which has developed, produced, stockpiled and employed biological weapons to eliminate the population of the U.S. and other countries for financial and political gain.

The charges contend that these defendants conspired with each other and others to devise, fund and participate in the final phase of the implementation of a covert international bioweapons program involving the pharmaceutical companies Baxter and Novartis. They did this by bioengineering and then releasing lethal biological agents, specifically the "bird flu" virus and the "swine flu virus" in order to have a pretext to implement a forced mass vaccination program which would be the means of administering a toxic biological agent to cause death and injury to the people of the U.S. This action is in direct violation of the Biological Weapons Anti-terrorism Act.”

Interesting to note, too, is on the day of Michael Jackson’s assassination, the US Centers for Disease Control and Prevention reported that their mathematical models show over 1 million Americans have contracted swine flu and that of the 58,000 confirmed cases around the World the US has over half of them, and even worse, Emergency Containment Areas are now being reported being set up in that troubled country.

Sadly though, and with an acknowledgement that this World star had led a much troubled life, it can never be taken away from Michael Jackson the real love he had for all of humanity and best expressed by him in the chorus of his anthem to the human race, We Are The World:

a oto odpowiedz:
This story is to distract from the truth. The Michael Jackson connection is not true.

Dear Moderator, please delete this thread as it is disinformation.

I am in contact with Jane Burgermeister and she said to me it has been created by Sorcha Faal who is a CIA agent. It is designed to turn the genuine claim with the FBI into a conspiracy theory.

When you search Jane Burgermeister. The David Icke website is the first result. It is seriously not good for the truth movement and the public awareness as towards what is going to happen.

I quote from her email to me:

"The story about Michael Jackson was put out by Sorcha Faal, CIA agent, to make my very solid evidence look like a "conspiracy theory."

I am happy to forward the email.

i

This story is TOTALLY UNTRUE. Jane Burgermeister has said as much in a radio interview.

This is part of disinfo against Jane. In an interview Jane Burgermeister said she had nothing to do with MJ.

This is the four part radio interview

http://www.youtube.com/watch?v=PhGoubc2ygg
http://www.youtube.com/watch?v=FcwNp2ejJLk
http://www.youtube.com/watch?v=nVc2vtWgAus
http://www.youtube.com/watch?v=cXi1EFSUIiU
Matie14

Post autor: Matie14 »

Angie to bardzo ciekawe co piszesz. Interesujacy jest szczegolnie ten fragment:

"Wprowadzenie 6-go stopnia przez WHO to znaczy zawieszenie konstytucji krajów, nie działaja wtedy podstawowe prawa człowieka. Decyzje zostają narzucone odgórnie. Więc Twoja decyzja o nieszczepieniu nie ma szans bytu i realizacji, ponieważ obligatoryjny nakaz zostanie Ci narzucony."

Troche nie rozumiem jak sie ma wprowadzenie 6 stopnia(ktory juz jakis czas temu zostal ogloszony) do zmian w konstytucji? Jakos nie dostalem tez wezwania do przymusowego szczepienia;p Nie wiem skad ta wiedza wiec jakbys mogla to rozwinac bylbym wdzieczny:D
Angie777

Matie14 pisze:Angie to bardzo ciekawe co piszesz. Interesujacy jest szczegolnie ten fragment:

"Wprowadzenie 6-go stopnia przez WHO to znaczy zawieszenie konstytucji krajów, nie działaja wtedy podstawowe prawa człowieka. Decyzje zostają narzucone odgórnie. Więc Twoja decyzja o nieszczepieniu nie ma szans bytu i realizacji, ponieważ obligatoryjny nakaz zostanie Ci narzucony."

Troche nie rozumiem jak sie ma wprowadzenie 6 stopnia(ktory juz jakis czas temu zostal ogloszony) do zmian w konstytucji? Jakos nie dostalem tez wezwania do przymusowego szczepienia;p Nie wiem skad ta wiedza wiec jakbys mogla to rozwinac bylbym wdzieczny:D
Mylisz się. Szósty stopień oznacza globalną pandemię. W zasadzie wszystkie kraje podpisały umowę z klauzulą, wg której, kiedy ogłasza się stan światowej pandemii-6- WHO zastępuje władze narodowe. Wtedy mogą zarządzić wszystko, bo każde państwo podlega prawu WHO. Tylko oni decydują, co robią wszyscy. Sprawdź zanim wyrazisz opinię. Wszystko jest powszechnie dostępne.
Angie777

@LS

Tak, ten artykuł pojawił się już 26go czerwca- wtedy pierwszy raz go przeczytałam. W lipcu autor zrobił update-pisałam wyżej. W moim poście wytłumaczyłam w czym rzecz. (jeśli widziałaś na moim forum). Jakkolwiek wiem o Sorcha Faal i ewentualnym zaprzeczeniu Jane..
ponownie do tego tematu przywrócił mie incydent sprzed kilku tygodni, kiedy- postując linki na Twitterze do sajtu Jane- natknęłam się na Bruce'a Swediena- producenta muzycznego, dźwiękowca, który współpracował z Michaelem przez lata. Swego czasu kilka osób zauważyło jego tweety, z początku były to bardzo miłe opinie na temat MJ, pisał o jego dobrej naturze, o człowieku skromnym i uprzejmym etc. Same komplementy w bardzo szczerej formie. Któregoś dnia napisał coś w stylu- Stop WHO. I kilka podobnych. Następnie zauważyliśmy, że skasował tweety. Pisał szybko i szybko kasował. Ponieważ go obserwowaliśmy, zauważyliśmy. astępnie zablokował dostęp to swojego konta i aby zoaczyć co pisze, musiałam wysłać zaproszenie. Przyjął. Któregoś dnia ludzie zaczęli go atakować, by powiedział cos więcej o MJ, może wie cos nowego, czego inni nie wiedzą. Odpisał kulturalnie, że bardzo chciałby pomóc, ale nie może etc. Prosił by nie pytać, bo o wielu sprawach nie może mówić. Na to ja napisałam do niego, że okay, ale możesz przynajmniej pomóc w rozpowszechnianiu prawdy-i podałam link Jane. Ot, po prostu spróbowałam, czemu nie. A on na to- pewnie, że coś zrobimy przeciwko nim, nie tylko MJ i ja wspieramy Jane Burgermeister! (tweet skopiowany do mojego postu na forum-oryginalny). Byłam w szoku, raz, że w ogóle odpowiedział (z reguły nie odpowiada do konkretnych osób), dwa-że napisał coś takiego. Wielokrotnie tez pisałam o panującej dezinformacji, są agenci, którzy pracują wszędzie, działają na forach i innych miejscach spędów. Taka ich rola. To próba dyskredytacji prawdy, odwrócenia uwagi. Także musimy to brać pod uwagę, aby rzeczywistość nie przemknęła nam się przez palce. Taka moja wiedza i opinia. Pan Piotr Bein przysłał mi swoje referaty i książki, genialny materiał do analizy. Można sobie wszystko poukładać w głowie.
roberto

Post autor: roberto »

Angie777 pisze:Jeanny100 napisał:
Witamy na forum

Hej! Miło, że chociaż jedna osoba tutaj ma przyjazne usposobienie.
ja też mam przyjazne usposobienie nenene więc witaj koleżanko :macha: :hug: :piwo:
MICHAEL -na zawsze pozostaniesz w moim sercu - Przyjacielu
Angie777

roberto pisze:
Angie777 pisze:Jeanny100 napisał:
Witamy na forum

Hej! Miło, że chociaż jedna osoba tutaj ma przyjazne usposobienie.
ja też mam przyjazne usposobienie nenene więc witaj koleżanko :macha: :hug: :piwo:
A witaj, witaj ;-)
roberto

Angie777 pisze:A witaj, witaj
to kiedy na piwo? :diabel:
Awatar użytkownika
Sybirra

Post autor: Sybirra »

Angie777 pisze:NWO nie jest zagadką. Ich cele są jasne i przejrzyste. Mówią o tym wprost, tylko trzeba nauczyć się słuchać. Zagadką jest KTO dokładnie. Ale trzeba walczyć z systemem, nie z ludźmi, więc wroga znamy, potrzebujemy wsparcia i świadomości innych.
Wystarczy tylko jeden element niewiedzy (w tym przypadku nie wiemy kto tak naprawdę to jest - jak podkreśliłaś) i już NWO staje się zagadką:P

To co piszesz o tych szczepieniach jest tutaj http://www.youtube.com/watch?v=giqxJOoyg80 dokładnie wytłumaczone i juz to wiem. Dr Bein mówił o tym układzie z WHO i że nasza konstytucja jest jej podległa. No dobrze, że wzięłaś się za uświadamianie Polaków (na tym forum tj. fanów Michaela:)). Takich ludzi, którzy orientują się w tych sprawach jest setki tysięcy, niektórzy bierni, drudzy bardziej aktywni. I w sumie zastanawia mnie pewien fakt. Ludzie stojący za NOW wiedza, że my wiemy. Myślę, że oni specjalnie podsycają jakieś informacje, żebyśmy się tym zajęli, a to co dla nas szykują jest o wiele gorsze...

Ps. Ja się nie szczepię od kilku lat i do mojej mamy jakieś listy z pogróżkami sanepid przysyła. To jest śmieszne, bo w konstytucji nie ma przymusowych szczepień. Jak wprowadzą szósty stopień zagrożenia pandemią, to ja i wiele innych osób (Myślę, że Ty i Twoi znajomi też:)) zareagujemy odpowiednio. Bo ja mutanta z siebie nie dam zrobić... Ale jak cała reszta świata da sobie wszczepić dziadostwo, to nam pozostanie tylko służenie "Panom" albo ... death. Co o tym sądzisz??
roberto pisze:Angie777 napisał:
A witaj, witaj

to kiedy na piwo?
Angie musi być trzeźwa, żeby mi na skomplikowane pytania odpowiadać! nenene
Obrazek
roberto

Sybirra pisze:Angie musi być trzeźwa, żeby mi na skomplikowane pytania odpowiadać!
no dobra to już nie kusze :surrender:
ODPOWIEDZ