jestem na etapie oglądania jego filmików na YT, ciekawe to wszystko, szczególnie info o firmie Baxter...Angie777 pisze:@LS
Pan Piotr Bein przysłał mi swoje referaty i książki, genialny materiał do analizy. Można sobie wszystko poukładać w głowie.
Hey all- a former member of MJHD and MJkit
Sybirra pisze:Wystarczy tylko jeden element niewiedzy (w tym przypadku nie wiemy kto tak naprawdę to jest - jak podkreśliłaś) i już NWO staje się zagadką:PAngie777 pisze:NWO nie jest zagadką. Ich cele są jasne i przejrzyste. Mówią o tym wprost, tylko trzeba nauczyć się słuchać. Zagadką jest KTO dokładnie. Ale trzeba walczyć z systemem, nie z ludźmi, więc wroga znamy, potrzebujemy wsparcia i świadomości innych.
Skoro tak to odbierasz to okay. Fakt jest jednak taki, iż nawet znając nazwiska, nie mamy pola manewru. Ci ludzie działają poprzez osoby wysoko postawione, członków governmentów, właścicieli koncernów i największych korporacji. Sam fakt, że zboczeniec i pedofil nr 1 z US pozostaje na wolności i siedzi w rządzie ;)
My walczymy z systemem dopadając wykonawców tych planów, i tylko tak damy radę coś zmienić, a przynajmniej namieszać w ich planach. Jane zrobiła najwięcej w tej materii, pozywając koncerny, przedstawicieli najwyższych rządów i korporacji. Teraz mają problem i o to chodzi.
To co piszesz o tych szczepieniach jest tutaj http://www.youtube.com/watch?v=giqxJOoyg80 dokładnie wytłumaczone i juz to wiem. Dr Bein mówił o tym układzie z WHO i że nasza konstytucja jest jej podległa. No dobrze, że wzięłaś się za uświadamianie Polaków (na tym forum tj. fanów Michaela:)). Takich ludzi, którzy orientują się w tych sprawach jest setki tysięcy, niektórzy bierni, drudzy bardziej aktywni. I w sumie zastanawia mnie pewien fakt. Ludzie stojący za NOW wiedza, że my wiemy. Myślę, że oni specjalnie podsycają jakieś informacje, żebyśmy się tym zajęli, a to co dla nas szykują jest o wiele gorsze...
Ludzie NWO wiedzą, że ktoś wie, bo bierzemy im sie do d... I właśnie dlatego pozwalają na takie ruchy, podstawiąją swoich ludzi, którzy grają zatroskanych i po naszej stronie, aby w pewnym momencie walnąć totalną bzdurę, podać oczywiste kłamstwo, aby ludzie podważyli całość. Tak to działa. Takich agentów jest pełno.
A co może być gorszego od planowanej morderczej depopulacji, kiedy dzieci liczone są na kg zanieczyszczające środowisko... Powtórka z shoa. Zrobili wtedy, a Żydzi też nie wierzyli, dopóki brama za obozem się nie zatrzasnęła..
Ps. Ja się nie szczepię od kilku lat i do mojej mamy jakieś listy z pogróżkami sanepid przysyła. To jest śmieszne, bo w konstytucji nie ma przymusowych szczepień. Jak wprowadzą szósty stopień zagrożenia pandemią, to ja i wiele innych osób (Myślę, że Ty i Twoi znajomi też:)) zareagujemy odpowiednio. Bo ja mutanta z siebie nie dam zrobić... Ale jak cała reszta świata da sobie wszczepić dziadostwo, to nam pozostanie tylko służenie "Panom" albo ... death. Co o tym sądzisz??
Dasz wiarę, że wokół mnie jest niewiele osób, które wiedza i chcą się czegokolwiek dowiedziec..?...ehmm..
Aby móc zaszczepić wszystkich, trzeba uzyskać przyzwolenie owieczek. Dlatego też używa się wszystkich możliwych środków, aby wywołać panikę. Wtedy ludzie sami zaczną błagać o zastrzyk i podsuną ramię pod igłę. Trochę syfu z powietrza, trochę zarażeń i przykrym skutkiem i ludziska zgłupieją. Panika zawsze błaga o pomoc. Poproszą, Oni dadzą.. a jakże, tylko czekają..
W sumie to bym sie napiłaroberto pisze:Angie777 napisał:
A witaj, witaj
to kiedy na piwo?
Angie musi być trzeźwa, żeby mi na skomplikowane pytania odpowiadać!
Dam radę, bez obawy

Co ma Michael do tego?Angie777 pisze: początku były to bardzo miłe opinie na temat MJ, pisał o jego dobrej naturze, o człowieku skromnym i uprzejmym etc. Same komplementy w bardzo szczerej formie. Któregoś dnia napisał coś w stylu- Stop WHO. I kilka podobnych. Następnie zauważyliśmy, że skasował tweety. Pisał szybko i szybko kasował. Ponieważ go obserwowaliśmy, zauważyliśmy. astępnie zablokował dostęp to swojego konta i aby zoaczyć co pisze, musiałam wysłać zaproszenie. Przyjął. Któregoś dnia ludzie zaczęli go atakować, by powiedział cos więcej o MJ, może wie cos nowego, czego inni nie wiedzą.
No tak to prawda. Z pewnością kojarzysz "Pianistę"... Ja się zdziwiłam kiedy powiedzieli jawnie, że amerykańscy żydowscy bankierzy nie pomągą tym biednym Żydom, pomimo wysyłąnym petycją. Założę się, że teraz jest tak samo. Nie jestem wszak antysemitą;/ I nie wkłądam całej narodowości do jednego worka...Angie777 pisze:A co może być gorszego od planowanej morderczej depopulacji, kiedy dzieci liczone są na kg zanieczyszczające środowisko... Powtórka z shoa. Zrobili wtedy, a Żydzi też nie wierzyli, dopóki brama za obozem się nie zatrzasnęła..
Who is he?? ...Angie777 pisze:zboczeniec i pedofil nr 1 z US pozostaje na wolności i siedzi w rządzie
Wolfgang Eggert Petition -czytajSybirra pisze:No tak to prawda. Z pewnością kojarzysz "Pianistę"... Ja się zdziwiłam kiedy powiedzieli jawnie, że amerykańscy żydowscy bankierzy nie pomągą tym biednym Żydom, pomimo wysyłąnym petycją. Założę się, że teraz jest tak samo. Nie jestem wszak antysemitą;/ I nie wkłądam całej narodowości do jednego worka...Angie777 pisze:A co może być gorszego od planowanej morderczej depopulacji, kiedy dzieci liczone są na kg zanieczyszczające środowisko... Powtórka z shoa. Zrobili wtedy, a Żydzi też nie wierzyli, dopóki brama za obozem się nie zatrzasnęła..
Who is he?? ...Angie777 pisze:zboczeniec i pedofil nr 1 z US pozostaje na wolności i siedzi w rządzie
http://www.youtube.com/watch?v=ggxiBWv4 ... L&index=83
oglądaj
czytaj ze zrozumieniem, przecież wszystko jest proste jak konstrukcja cepaGusia_19 pisze:Co ma Michael do tego?Angie777 pisze: początku były to bardzo miłe opinie na temat MJ, pisał o jego dobrej naturze, o człowieku skromnym i uprzejmym etc. Same komplementy w bardzo szczerej formie. Któregoś dnia napisał coś w stylu- Stop WHO. I kilka podobnych. Następnie zauważyliśmy, że skasował tweety. Pisał szybko i szybko kasował. Ponieważ go obserwowaliśmy, zauważyliśmy. astępnie zablokował dostęp to swojego konta i aby zoaczyć co pisze, musiałam wysłać zaproszenie. Przyjął. Któregoś dnia ludzie zaczęli go atakować, by powiedział cos więcej o MJ, może wie cos nowego, czego inni nie wiedzą.
Ok, dzięki:)Angie777 pisze:Wolfgang Eggert Petition -czytaj
oglądaj
Znalazłam coś takiego: http://www.youtube.com/watch?v=sB8QbiCmCwI&feature=sub
To o czym piszę wcale nie jest teorią, to fakty, suche i niestety, bolesne.Gusia_19 pisze:Sugerujesz że chcieli go w to wplądać, ale nie chciał? I może jeszcze to kolejny dowód na sfingowaną śmierć?Angie777 pisze:czytaj ze zrozumieniem, przecież wszystko jest proste jak konstrukcja cepa
Natomiast moja Teoria "co się stało z MJ" jest jakby wplątana w ten wątek. I, również w tym punkcie nie widzę tego różowo. Nie chcę nic sugerować. Wierzę, że MJ był świadom tego, co się dzieje na świecie, kto tak naprawdę rządzi i co oni robią... Znany z humanitaryzmu i filantropii.. no cóż..mógł chcieć zareagować. Jako osoba bodajże najbardziej wpływowa na świecie, za którą ciągnęły tłumy, której słuchały tłumy..był dla nich niebezpieczny. Był ich wrogiem. Ewidentne i bez wątpliwości. Ten wielki powrót mógł ściągnąć ponownie miliony. Jak szczurołap grający na flecie-sorry za porównanie, ale wiecie o co chodzi. Nikt nie gromadził tyle publiki co Michael i nikt nigdy nie przekonywał tak do siebie innych ludzi. Wywoływał emocje i reakcje. Posłuch i wiara w to co mówi. Wróg publiczny Nr 1. Dałabym wiele, aby udało mu się ich przechytrzyć.......
Wow, poruszające. To tylko potwierdza moje słowa w poprzednim poście. Dzięki.Sybirra pisze:Ok, dzięki:)Angie777 pisze:Wolfgang Eggert Petition -czytaj
oglądaj
Znalazłam coś takiego: http://www.youtube.com/watch?v=sB8QbiCmCwI&feature=sub
Czyli tak jak myślałam. Najlepiej, jeśli żyje to nich wraca, bo to jest jakiś koszmar, który nie może się wypełnić! Z resztą co wtedy jeśłi ludzie będą przeciw? Chyba wtedy do mocnych sprzeciwów może dojśćAngie777 pisze:To o czym piszę wcale nie jest teorią, to fakty, suche i niestety, bolesne.Gusia_19 pisze:Sugerujesz że chcieli go w to wplądać, ale nie chciał? I może jeszcze to kolejny dowód na sfingowaną śmierć?Angie777 pisze:czytaj ze zrozumieniem, przecież wszystko jest proste jak konstrukcja cepa
Natomiast moja Teoria "co się stało z MJ" jest jakby wplątana w ten wątek. I, również w tym punkcie nie widzę tego różowo. Nie chcę nic sugerować. Wierzę, że MJ był świadom tego, co się dzieje na świecie, kto tak naprawdę rządzi i co oni robią... Znany z humanitaryzmu i filantropii.. no cóż..mógł chcieć zareagować. Jako osoba bodajże najbardziej wpływowa na świecie, za którą ciągnęły tłumy, której słuchały tłumy..był dla nich niebezpieczny. Był ich wrogiem. Ewidentne i bez wątpliwości. Ten wielki powrót mógł ściągnąć ponownie miliony. Jak szczurołap grający na flecie-sorry za porównanie, ale wiecie o co chodzi. Nikt nie gromadził tyle publiki co Michael i nikt nigdy nie przekonywał tak do siebie innych ludzi. Wywoływał emocje i reakcje. Posłuch i wiara w to co mówi. Wróg publiczny Nr 1. Dałabym wiele, aby udało mu się ich przechytrzyć.......

Co do szczepionek to słuchałam gdzieś wiadomości w radiu że gdzieś odnotowano reakcje uczuleniowe na szczepionkę, ale nie u wszystkich szczepionych. Poza tym WHO ma za zadanie ochronę zdrowia podczas chorób i wojen, a oni nagle trzymają z sektą. To jest irracjonalne, nie mogę uwierzyć że to dzieje się na prawdę

Bo WHO jest ufundowane przez satanistów i rządzone prze nich-sprawdź, zobaczysz na własne oczy. Tak jak Bank Światowy, który systematycznie zadłuża wszystkie kraje, zwłaszcza biedne, a o bogatych złożach naturalnych, ssie wszystko co cenne w zamian za odsetki bądź pożyczki.Gusia_19 pisze:Czyli tak jak myślałam. Najlepiej, jeśli żyje to nich wraca, bo to jest jakiś koszmar, który nie może się wypełnić! Z resztą co wtedy jeśłi ludzie będą przeciw? Chyba wtedy do mocnych sprzeciwów może dojśćAngie777 pisze:To o czym piszę wcale nie jest teorią, to fakty, suche i niestety, bolesne.Gusia_19 pisze: Sugerujesz że chcieli go w to wplądać, ale nie chciał? I może jeszcze to kolejny dowód na sfingowaną śmierć?
Natomiast moja Teoria "co się stało z MJ" jest jakby wplątana w ten wątek. I, również w tym punkcie nie widzę tego różowo. Nie chcę nic sugerować. Wierzę, że MJ był świadom tego, co się dzieje na świecie, kto tak naprawdę rządzi i co oni robią... Znany z humanitaryzmu i filantropii.. no cóż..mógł chcieć zareagować. Jako osoba bodajże najbardziej wpływowa na świecie, za którą ciągnęły tłumy, której słuchały tłumy..był dla nich niebezpieczny. Był ich wrogiem. Ewidentne i bez wątpliwości. Ten wielki powrót mógł ściągnąć ponownie miliony. Jak szczurołap grający na flecie-sorry za porównanie, ale wiecie o co chodzi. Nikt nie gromadził tyle publiki co Michael i nikt nigdy nie przekonywał tak do siebie innych ludzi. Wywoływał emocje i reakcje. Posłuch i wiara w to co mówi. Wróg publiczny Nr 1. Dałabym wiele, aby udało mu się ich przechytrzyć.......moze być gorzej niż jest.
Co do szczepionek to słuchałam gdzieś wiadomości w radiu że gdzieś odnotowano reakcje uczuleniowe na szczepionkę, ale nie u wszystkich szczepionych. Poza tym WHO ma za zadanie ochronę zdrowia podczas chorób i wojen, a oni nagle trzymają z sektą. To jest irracjonalne, nie mogę uwierzyć że to dzieje się na prawdę
Szczepionki- wejdx na theflucase.com - zobacz jakie są skutki. Śmierć, paraliże, porażenie układu nerwowego, masowe poronienia etc. To nie bajka, to życie i doświadcza nas przez skur........ aha, polecam Ci cos extra, otwarty umysł i oglądaj. Tylko spokojnie, wytrwaj do końca.
http://www.youtube.com/watch?v=vkEXGyET ... re=related
Zacznij od części pierwszej, to jest 8. Od początku musisz to zobaczyć.
Trzymaj się!
info z dzisiaj
Kanada: firma farmaceutyczna apeluje o wycofanie groźnych szczepionek na A/H1N1
Firma farmaceutyczne GlaxoSmithKline zaalarmowała służbę zdrowia w Kanadzie, że 172 tys. szczepionek przeciw A/H1N1 wprowadzonych na rynek może stanowić zagrożenie dla życia - czytamy w Fox News.
Rzecznik GlaxoSmithKline, Gwenan White wydała oświadczenie informujące o tym, że jedna z partii szczepionek wyprodukowanych przez firmę może być niebezpieczna dla pacjentów. W oświadczeniu poinformowano, że "wadliwe" szczepionki mogą wywoływać reakcję alergiczną silniejszą niż zwykle, która może być groźna dla życia u wrażliwych na nią pacjentów.
Partia zawierała 172 tys. szczepionek, jednak rzecznik odmówiła komentarza na temat tego ile osób zostało już zaszczepionych wadliwym lekiem. Firma zwróciła się do kanadyjskich służb o natychmiastowe zaprzestanie szczepień w Kanadzie, w której zostało już rozdzielone 7,8 mln szczepionek – czytamy w serwisie.
http://wiadomosci.onet.pl/2084103,12,ka ... ,item.html
Kanada: firma farmaceutyczna apeluje o wycofanie groźnych szczepionek na A/H1N1
Firma farmaceutyczne GlaxoSmithKline zaalarmowała służbę zdrowia w Kanadzie, że 172 tys. szczepionek przeciw A/H1N1 wprowadzonych na rynek może stanowić zagrożenie dla życia - czytamy w Fox News.
Rzecznik GlaxoSmithKline, Gwenan White wydała oświadczenie informujące o tym, że jedna z partii szczepionek wyprodukowanych przez firmę może być niebezpieczna dla pacjentów. W oświadczeniu poinformowano, że "wadliwe" szczepionki mogą wywoływać reakcję alergiczną silniejszą niż zwykle, która może być groźna dla życia u wrażliwych na nią pacjentów.
Partia zawierała 172 tys. szczepionek, jednak rzecznik odmówiła komentarza na temat tego ile osób zostało już zaszczepionych wadliwym lekiem. Firma zwróciła się do kanadyjskich służb o natychmiastowe zaprzestanie szczepień w Kanadzie, w której zostało już rozdzielone 7,8 mln szczepionek – czytamy w serwisie.
http://wiadomosci.onet.pl/2084103,12,ka ... ,item.html