Hejka! Wita Agusia :)

W tym dziale 'Michael Jackson Polish Team Forum' możesz się przedstawić pozostałym MJówkom (czyli fanom z MJPT). Dział przeznaczony przede wszystkim dla nowoprzybyłych osób. Swoją przygodę z forum zacznij od tego działu, napisz o sobie, swoim fanowaniu... co uznasz za odpowiednie.
Awatar użytkownika
AgusiafanMJ

Hejka! Wita Agusia :)

Post autor: AgusiafanMJ »

Mam 13 lat a oto moja historia z fanowaniem Michaelowi:
Otóż mogłoby się wydawać ,że Michaela Jacksona powinno się znać nawet przed jego śmiercie (przecież to KRÓL POP) no i znałam go ,ale tylko od tej złej strony (operacje plastyczne,sądy itd.). W telewizji wciąż było na jego temat głucho ,albo go oskarżano(o to czego tak naprawdę nie zrobił) to samo dotyczy radia- hity Michaela grano tak rzadko ,że usłyszeć jakąkolwiek jego piosenkę graniczyło z cudem. Na informację o śmierci MJ zareagowałam raczej jak przeciętny obywatel "Szkoda człowieka". Tego dnia w radiu ,które notorycznie jest na chodzie u moich dziadków(u nich wtedy byłam) leciały piosenki Michaela wybierane przez Marka Sierockiego. Słuchałam ich jednocześnie grając w jakieś beznadziejne gierki na komórce. No początku bodajże puścili "Thriller"-pomyślałam o Boże cóż za niesamowita piosenka. Potem leciały "Billie Jean" "Black or white" "Dirty Diana" czy "ABC" ...Wtedy myślałam dlaczego ja nie znam tych piosenek ,przecież skoro Michaela Jacksona nazywają KRÓLEM POP-u to powinnam je znać. Otóż ocierały mi się one o uszy ,ale znacznie częściej puszczano piosenki DODY ,Madonny, Britney Spears czy Justina Timberlake`a , a przecież gdyby nie muzyka Michaela i by nie było w tej branży. Potem zainteresowałam się teledyskami ,gdy po raz pierwszy obejrzałam "Thriller" to nie mogłam uwierzyć ,że nakręcono go ponad 25 lat temu. Moje zainteresowanie Michaelem było już tak duże ,że chciałam o nim wiedzieć wszystko. W internecie przeczytałam kilka jego biografii. Wtedy dowiedziałam się o jego trudnym dzieciństwie (a raczej jego braku) i różnych problemach , ale dla mnie najważniejsze było to jaką muzykę tworzył.Gdy po raz pierwszy zobaczyłam MOONWALKA marzyłam by się go nauczyć i się nauczyłam na podstawowym poziomie ,ale zawsze jakoś. W sierpniu kupiłam sobie pierwszą płytę "King of POP", którą słucham codziennie. Potem zaczęło się zbieranie gadżetów, plakaty na ścianie itd. 31 października byłam na filmie "Michael Jackson`s This is it" . Niesamowite przeżycie. Na nim wyszło jakim Michael był perfekcjonistą i jak zależało mu na naszej planecie.

To krótki opis mojego uwielbienia do Michaela ,ale nadal nie wiem czy mam prawo nazywać się fanką Michaela Jacksona?

A co wy o tym sądzicie? :-/ :knuje: :mj: :mj:
Agusia
Awatar użytkownika
breakofdawn

Post autor: breakofdawn »

Nie przejmuj się swoim opóźnieniem;p ja też MJ-em zainteresowałam się dopiero po śmierci.. Nie ważne od kiedy Michaela kochasz ważne żeby było to szczere. Witam na forum!
Obrazek
'Cause You Can Climb The Highest Mountain, Swim The Deepest Sea
Awatar użytkownika
A-g-A

Post autor: A-g-A »

Jak najbardziej masz do tego prawo i nie martw się docinkami innych. Miej swoje zdanie i staraj się go bronić mimo wszystko. Witam Cię bardzo serdecznie i miłego postowania na forum. ;-)
Obrazek
Run, Forrest! RUN!
Awatar użytkownika
angelamw

Post autor: angelamw »

Witaj na forum ;-)
Ja miałam podobną sytuacje do Ciebie i tak jak piszą inne osoby powyżej nie przejmuj się głupimi dogadywaniami.. Ważne ze poznałaś prawdę jak to było na prawdę..
Pozdrawiam :)
Obrazek
Whatever Happens, Don't Let Go Of My Hand...
Awatar użytkownika
fanka_14

Post autor: fanka_14 »

Nie martw się, ja też zainteresowałam się Michaelem po śmierci, więc nie jesteś sama. Oczywiście, że powinnaś nazywać się FANKĄ MICHAELA JACKSONA. Miłej zabawy na forum. Pozdrawiam :):):)
''Another day has gone
I'm still all alone
How could this be
You're not here with me
You never said goodbye...''
Awatar użytkownika
Jeanny100

Post autor: Jeanny100 »

Witamy na forum ;-)
Obrazek

Post autor: ~~ToMi~~ »

To następną płytę jaką sobie kupisz niech będzie "Off The Wall" Masz 13 lat więc na pewno Ci się spodoba ;)
Awatar użytkownika
Sybirra

Post autor: Sybirra »

Witaj:))
Młody człowiek ma trudniej z poznaniem jaki Michael był naprawde... :))
Obrazek
Diana92KRK

Post autor: Diana92KRK »

Hej :) Właściwie na dzień dzisiejszy .. <znaczy się .. noc> zostaje mi na razie życzyć Ci po prostu dobrej zabawy w Naszym gronie ;)

Dodając coś od siebie (jako-tako) mogę powiedzieć, że śmiało możesz siebie taką ową nazywać ;)

Pozdrowionka ;* :mj:
Michael, If I Can Have You Only In My Dreams ..
I Want To Sleep Forever .. ;*
Awatar użytkownika
Amnezjanin12

Post autor: Amnezjanin12 »

Witam... Nie masz czym się przejmować, wiele osób zainteresowało się Michaelem dopiero po śmierci...
Awatar użytkownika
Susie.

Post autor: Susie. »

Witam ; ) Nie masz się czym przejmować ;-)
Obrazek
ODPOWIEDZ