Warszawa zaprasza na lokalne zloty
Dj KoSi-MaZaki -będzie kosił MJa w klubie Hybrydy 18.11
Dj KoSi-MaZaki -będzie kosił MJa w klubie Hybrydy 18.11
jutro (środa 18.11.) będzie miał przesłuchanie jako Dj w klubie Hybrydy ( www.hybrydy.com.pl ) w godzinach 21:30-22:30. Czyli jedna godzinka z samymi hitami MJa
Mile widziane wsparcie – fanów
Natomiast nie wiem czy odbędzie się to na sali głównej.
Za ewentualne usterki, przepraszamy.
jutro (środa 18.11.) będzie miał przesłuchanie jako Dj w klubie Hybrydy ( www.hybrydy.com.pl ) w godzinach 21:30-22:30. Czyli jedna godzinka z samymi hitami MJa
Mile widziane wsparcie – fanów

Natomiast nie wiem czy odbędzie się to na sali głównej.
Za ewentualne usterki, przepraszamy.
- SZEŚĆSETBANIEK
Re: Dj KoSi-MaZaki -będzie kosił MJa w klubie Hybrydy 18.11
Moją obecność masz jak w banku. :D Ewentualnie troszkie się spóźnię. :P777 pisze:Mile widziane wsparcie – fanów![]()
-
propose.
Drogie ludziki zamieszkujace stolice.
Moze by zaaranzowac jakies spotkanie w niedalekiej przyszlosci? Wiem, ze 10 grudnia ma byc zorganizowana impreza tematyczna poswiecona MJ’owi w klubie namaste, a takze 12’ego w savoy’u.. meeting przed? Czy ktoś by reflektował? Chyba, ze sa inne propozycje i pomysly.. jestem tu zaledwie od trzech dni.. no ale tak pomyslalam, ze warto by bylo zintegrowac sie z warszawskimi fanami :)
Moze by zaaranzowac jakies spotkanie w niedalekiej przyszlosci? Wiem, ze 10 grudnia ma byc zorganizowana impreza tematyczna poswiecona MJ’owi w klubie namaste, a takze 12’ego w savoy’u.. meeting przed? Czy ktoś by reflektował? Chyba, ze sa inne propozycje i pomysly.. jestem tu zaledwie od trzech dni.. no ale tak pomyslalam, ze warto by bylo zintegrowac sie z warszawskimi fanami :)

jest złoto, jest impreza!
23 team ;]
witaj koleżankodobrzi pisze:jestem tu zaledwie od trzech dni.. no ale tak pomyslalam, ze warto by bylo zintegrowac sie z warszawskimi fanami :)

czy ty jesteś pewna tego 10??? bo jeżeli tak to będzie dużżżżżżżżżżoooo chętnychdobrzi pisze:Wiem, ze 10 grudnia ma byc zorganizowana impreza tematyczna poswiecona MJ’owi w klubie namaste, a takze 12’ego w savoy’u.. meeting przed?

pozdrawiam

MICHAEL -na zawsze pozostaniesz w moim sercu - Przyjacielu
- billiejean89
ludzie spokojnie ,10 grudnia jest THRILLER LIVE a po nim napewno jakaś imprezka tylko jeszcze niewiadomo gdzie
być może w klubie Namaste jeżeli potwierdzi się to co pisze koleżanka dobrzi
jest jeszcze opcja domówki ,ale wydaje mi się że klubik byłby lepszym pomysłem
poczekamy zobaczymy co z tego wyjdzie ,ale napewno coś wyjdzie 

MICHAEL -na zawsze pozostaniesz w moim sercu - Przyjacielu
- billiejean89
- billiejean89
pomysl spotkania przed uwazam za trafiony :) jak tak jak pisalam-wybieram sie w czw na Thrillera co prawda ale jesli spotkanie mialoby sie odbyc w srode (czy w innym terminie) to mysle, ze warto cos zorganizowac. Przy czym obecność na czw imprezie rowniez mile widziana :)

jest złoto, jest impreza!
23 team ;]