Spotkanie w Białymstoku :)

Pomysły na spotkania fanów, imprezy MJówkowe, zloty, opisy przeżyć po nich, zaproszenia na imprezy itp.
Awatar użytkownika
Ewelka

Post autor: Ewelka »

Idziemy 4. grudnia do Gwintu? :dance:
Awatar użytkownika
Jacksonka

Post autor: Jacksonka »

Do Gwintu to ja ide na 100% chocby nie wiem co!!!a teraz to sie musze kurowac...:(
Awatar użytkownika
Luspa

Post autor: Luspa »

Kochani, mam nadzieję, że przygotowujecie rzeczy na paczki :knuje: Oprócz tego jest jeszcze jedna akcja "NAKRĘTKA". Zbierajcie nakrętki z butelek PET lub innych z takiego plastiku. Potem razem z paczkami dla dzieci przekażecie mi, a ja przekażę dla chłopca, który musi uzbierać ileś kilogramów, żeby dostać nowy wózek elektryczny. Do dzieła Miśki!! Heal the world :mj:
Obrazek
Awatar użytkownika
Ewelka

Już wiele razy i na kilka wózków zbierałam te nakrętki... ale to działa? Ktoś kto potrzebuje rzeczywiście dostanie ten wózek? Mogę się przyłączyć oczywiście ;-)
Co potrzebne jest do tych paczek? Zabawki? Slodycze?
Awatar użytkownika
Luspa

Ewelka pisze:Już wiele razy i na kilka wózków zbierałam te nakrętki... ale to działa? Ktoś kto potrzebuje rzeczywiście dostanie ten wózek? Mogę się przyłączyć oczywiście ;-)
Co potrzebne jest do tych paczek? Zabawki? Slodycze?
Niby działa... Do paczek:
* zabawki
* słodycze
* środki higieniczne (szampony, pasty etc.)
* ubrania
* gry

Nie mogą być rzeczy "magiczne" typu Harry Potter :wariat:
Obrazek
Awatar użytkownika
grafik_com

Post autor: grafik_com »

Widzę, że znowu coś organizujecie a co z tym domem dziecka? Takie ośrodki są dla mnie bardzo bliskie :mj:
Obrazek
http://partnerskie-e-biznes.blogspot.com/ - Masa pozytywnej energii :)
Awatar użytkownika
Luspa

Do Domu Dziecka też możemy iść. Tylko u mnie teraz nieciekawie z kasą, więc może już po świętach, co? Bo jak już idziemy to warto by było trochę im prezentów zanieść.

PYSIE KOCHANE, ZBIERAJCIE NAKRĘTKI!!
Obrazek
Awatar użytkownika
grafik_com

Post autor: grafik_com »

Pewnie ja jestem jak najbardziej za :)
Pozdrawiam i jestem z Wami w kontakcie :mj:
Obrazek
http://partnerskie-e-biznes.blogspot.com/ - Masa pozytywnej energii :)
Awatar użytkownika
Janet Jackson ;)

Post autor: Janet Jackson ;) »

Wybieracie się do Gwintu? Mam bilety po 8zł. Jeśli ktos chce piszcie na moje gg 1443372, mogę się ustawić gdzieś w centrum
http://nasza-klasa.pl/profile/7446363/g ... album/2/73
You see live is a crazy thing
There'll be good time and there'll be bad times
And everything in between
Awatar użytkownika
Luspa

Dziewczynki!! Zbliża się 18 grudzień, czyli dzień robienia.... paczek dla dzieci!! :happy: Wierzę, że od czasu jak to ogłosiłam nie robicie nic innego tylko szukacie, przeglądacie i kupujecie, czyż nie? :diabel: :diabel2: W związku z tym musimy się jakoś do 18 grudnia spotkać, żebyście mogły mi wszystko przekazać. Jaki termin Wam pasuje? Z Jacksonką i Speechless spotkamy się jak będziemy jechać na Thriller Live to może wtedy co? A reszta? Czekam na propozycje ;-)

Poza tym, jak to ja zbieram kolejne rzeczy :wariat: Tym razem przewalcie swoje książki, filmy, biżuterię, ubrania, gadżety, naczynia, filiżanki itd. O co chodzi. A chodzi o to, że w naszym Kotkowie mamy duży dług - ok. 1694 zł w lecznicy Zwierzak :wariat: Wystawiamy na forum.miau wszystko co nadaje się na bazarki, a za zebrane pieniądze spłacamy fakturkę, dalej leczymy i sterylizujemy :-)

To jest przykład takiego bazarku: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=20&t=104203

Do licytacji nadaje się naprawdę wszystko.

I ostatnia sprawa. Dnia 22 grudnia robimy paczuszkę na maluszka! A dokładnie paczuszkę dla kociaków, oczywiście z naszego Kotkowa

:-) Co może znaleźć się w takiej paczuszce? Karma, zabawki, miseczki, legowiska, drapaczki, żwirki itp. Paczuszka może składać się z wszystkiego na raz, ale wystarczy także niewielka paczka karmy, puszka czy torba żwirku :-) Przyjmę naprawdę niewielkie podarunki. Aktualnie wszystko jest na wagę złota, więc kociaki będą wdzięczne. Jak wszystko uzbieracie to mikołajowe worki tachacie dla mnie :ziew: Na razie to chyba tyle. Jak coś przypomnę to dopiszę :-) Dziękuję, za uwagę.

ps. Zaczynam czuć się jak zawodowy żebrak :wariat: :ziew:

ps2. Już przypomniałam ;-) Zbierajcie NAKRĘTKI nenene
ps3. Po rzeczy mogę również przyjechać do Was do domu wystarczy, że zadzwonicie ;-) Nie ma problemu. Pomaganie jeszcze nigdy nie było tak proste nenene
Obrazek
Awatar użytkownika
Ewelka

Luspa pisze:Wierzę, że od czasu jak to ogłosiłam nie robicie nic innego tylko szukacie, przeglądacie i kupujecie, czyż nie?
Ja przekopałam pół domu i znalazłam maskotki, które ok. rok leżały szczelnie zapakowane w jakieś folie i są czyste i w ogóle. Ja się nimi nie bawię, potomstwa też nie zamierzam szybko mieć, więc są mi zbędne ;-)
Luspa pisze:lecznicy Zwierzak
Mój szaleniec stawia tę lecznicę na nogi conajmniej dwa razy do roku glupija :smiech:

Luspa pisze:Zbierajcie NAKRĘTKI
Wszelkiego rodzaju i wielkości? Mogę zbierać w sumie ;-)

Luspa pisze:Poza tym, jak to ja zbieram kolejne rzeczy
Luspa pisze:ps. Zaczynam czuć się jak zawodowy żebrak
Trzeba Ci nową ksywkę wymyślić nenene nenene nenene

To i ja Wam coś pokażę...
Check it out: http://www.wykop.pl/ramka/268723/wyslij ... -na-swieta
Awatar użytkownika
Luspa

Ewelka pisze:Ja przekopałam pół domu i znalazłam maskotki, które ok. rok leżały szczelnie zapakowane w jakieś folie i są czyste i w ogóle. Ja się nimi nie bawię, potomstwa też nie zamierzam szybko mieć, więc są mi zbędne
Kiedy będziesz mogła mi je przekazać? :knuje:
Ewelka pisze:Wszelkiego rodzaju i wielkości? Mogę zbierać w sumie
Nakrętki po butelkach plastikowych ze znaczkiem takich strzałek w trójkącik. Może być jeszcze napisane PP. Rozmiar dowolny.
Ewelka pisze:rzeba Ci nową ksywkę wymyślić Nenenene Nenenene Nenenene
Czekam na propozycje nenene
Ewelka pisze:To i ja Wam coś pokażę...
Check it out: http://www.wykop.pl/ramka/268723/wyslij ... -na-swieta
Luspa

Chwilowo przyjmowanie rzeczy na paczki jest wstrzymane. Musimy na razie opchnąć te zwierzaki ;-) Udało się zebrać mnóstwo rzeczy. Spójrzcie:
ObrazekObrazek

Ewelka Twoje pluszaki są bezcenne nenene
Dzięki japrosic
Obrazek
Awatar użytkownika
Ewelka

Nasz wątek zamarł...
Karaoke we srodę?
Awatar użytkownika
Luspa