Wasze odchyły od normy?

Miejsce na tematy zupełnie nie związane z Michaelem Jacksonem. Tutaj możesz luźno podyskutować o czym tylko masz ochotę. Jedynie rozmowy te muszą być oczywiście kulturalne :) Zapraszam MJówki do pogawędek.
Awatar użytkownika
EternallyLive

Post autor: EternallyLive »

Madzia pisze:-przy rodzicach zamykam wszystkie okna gg, w necie,i czekam az oni wyjda i zamkna dzrwi, dopeiro wtedy otwieram i pisze dalej :D
-przed pojsciem spac zawsze musze popatrzec sobie na plakat mIchaela :D
Mam tak samo. Nic nie napiszę, dopóki nie będe sama. Tak samo z kosmetykami, niemogę pomalować się, dopóki wszyscy sobie nie pójdą, a jak trwa to zbyt długo, to potrafię być bezczelna i zacząć się mazac przy dyrektorce.

Moje kolejne:
-Mam obsesję na punkcie chwytu za krocze. Wszędzie muszę siać zgorszeni, w sklepie, szkole, na imprezach, w domu...,
-Nigdy nie kłade się wcześniej jak o północy,
-szalenie pociąga mnie utwór Ghosts,
-dostaję dreszczy na sam dźwięk języka Michaela, np. w Blood on the dancefloor
Obrazek
Awatar użytkownika
Eva

Post autor: Eva »

EternallyLive pisze:Mam obsesję na punkcie chwytu za krocze. Wszędzie muszę siać zgorszeni, w sklepie, szkole, na imprezach, w domu...,
Zapomniałam o tym :D Zawsze ludzie się gorszą gdy to robię. Choć tak na prawdę nie mamy się za co łapać ;)
Z tym gg to również czekam aż wszyscy wyjdą, inaczej wstydzę się pisać.
Albo biegnę po do sklepu, biorę bułkę, robie moonwalka, przy kasie śpiewam, płacę i wychodzę moonwalkiem.
nenene

-Zawsze jak zrobię przerwę w odrabianiu lekcji/nauce/czytaniu książki biegnę jak szalona do kuchni, otwieram lodówkę, patrzę co jest do jedzenia i zamykam.
-Rzadko zdarza mi się pójście spać przed północą.
-Przy łóżku zawsze mam: Moonwalk,mp4,telefon komórkowy. Inaczej nie zasnę.
-Budzik ustawiam tak, żeby wstawać co kilka godzin w nocy i upewnić się ile mam jeszcze snu.
-Zakładaniu okularów przeciwsłonecznych zawsze towarzyszą różne wygibasy. Coś takiego jak Michael na koncertach robił.
-nie zjem obranego jabłka. NIGDY
-na pewno nie pogryzę pomidora, musi być elegancko pokrojony w plastry.
-nie zniosę asymetrii w budowlach. Po prostu nie wyrabiam jak widzę jakiś asymetryczny blok lub "krzywy" łuk.
- jestem wielką fanką przytulania się do ludzi. Płeć jest nie ważna, uwielbiam się przytulać :)
-rozcieńczam napoje w wodzie gazowanej.
-uwielbiam pić kawę z cykorią w nocy.
-nie cierpię jak ktoś coś do mnie mówi na lekcji. Po prostu uduszę gołymi rękoma jak ktoś się do mnie odezwie. Na lekcji ma być grobowa cisza inaczej ludziom grozi ciężkie pobicie. :wariat:
Ostatnio zmieniony wt, 24 lis 2009, 8:32 przez Eva, łącznie zmieniany 2 razy.
Obrazek
Awatar użytkownika
breakofdawn

Post autor: breakofdawn »

to ja dopiszę jeszcze:
- muszę być przykrta zawsze dwoma kołdrami (lato zima, wsyztsko jedno) ale spie tylko w bieliźnie inaczej nie jestem w stanie zasnąć/ no przełamuje się na wycieczkach skzolnych
- muszę zawsze mieć psa w łóżku inaczej tez nie dam rady
- stopy musze mieć przykryte bo jak sie to mam schizy że mnie cos zaraz złapie
- nigdy nie zasypiam na plecach, bo gdzies dawno dawno temu jak jeszcze mala bylam wyczytalam ze jak sie zasypia na plecach to mzoe jakas zmora przyjsc w nocy;p
- jak juz ktoś wczesniej napisał równeiż nie moge dotknąc surowego mięsa
- nigdy nie dotykam ręką klamek w toaletach w barach itp.
Obrazek
'Cause You Can Climb The Highest Mountain, Swim The Deepest Sea
Awatar użytkownika
Poola

Post autor: Poola »

nie jestem w stanie włożyć zakładki do książki o michaelu. Potem szukam przez kilka minut na której jestem stronie :D.
tak sam jak nie zrobie moonwalku, ani niczego związanego z jacksonem na pierwszym piętrze w mojej szkole ;] to na tyle glupija

Edit :
Eva pisze:-Zawsze jak zrobię przerwę w odrabianiu lekcji/nauce/czytaniu książki biegnę jak szalona do kuchni, otwieram lodówkę, patrzę co jest do jedzenia i zamykam.
Obrazek

Post autor: billiejeanatnight »

- prostowanie włosów zaczynam zawsze od lewej strony, gdyż ślepo wierzę, że zaczęcie od prawej przyniesie mi pecha danego dnia

- mam obsesję liczenia kroków - jak skończy się chodnik a mi wyjdą 3 kroki lub wielokrotność trójki - pech

- jak się denerwuję lub jestem skupiona/ znudzona też, liżę końcówki włosów ;)

- sto razy sprawdzam, czy zamknęłam drzwi od domu/pracy/ samochodu i nawet jak wiem, że to zrobilam i tak myślę, że może jednak nie ;)

- sto razy sprawdzam przed wyjściem prostownicę i żelazko - czy wyłączyłam

- jak z kims idę, ten ktoś musi być po mojej prawej stronie

- nie zasnę w samej bieliznie, muszę mieć na sobie piżamę ;)

- rano muszę wstać prawą nogą i pilnuję tego :P

- uwielbiam zapach włosów osób mi bliskich ;)

tyle sobie przypominam :)
We may be a thousand miles apart
But I'll be with you wherever you are
Awatar użytkownika
EternallyLive

A, mnie znowu się coś przypomniało:
-zawsze siedzę na brzegu krzesła, a całe ciało opieram na ławce, jeśli muszę siedzieć inaczej, piekielnie mnie to wkurza,
-przed snem zawsze muszę coś wypić
Obrazek
Awatar użytkownika
KLA12

Post autor: KLA12 »

-Zawsze muszę coś jeść gdy oglądam telewizję
- Nie lubię nie czuć bólu mięśni w nogach (po treningu tanecznym jest wspaniale kiedy go czuję)
- Uwielbiam czuć zmęczenie po wysiłku fizycznym :)
"Dziękuję wszystkim ludziom na świecie,
którzy są zawsze
o dziesięć procent życzliwsi,
niż potrzeba.
To właśnie dzięki nim
toczy się życie na świecie. "
Awatar użytkownika
KLA12

Post autor: KLA12 »

przypomniałao mi się jeszcze pare rzeczy:

-nie lubie gdy chłopak na jakiejś imprezce wstydząc się poprosić mnie do tańca , robi jakieś głupie kroki w moją stronę i od tyły łapie mnie za
biodra
- uwielbiam gdy chłopak ma poczucie rytmu w tańcu :love:

- nie nawidzę jak ktoś przy mnie pali!!

- zawsze gdy kłade się spać muszę przeprosić Boga za moje grzechy:)

- krępuje mnie jak ktoś na ulicy patrzy mi się w oczy

- nie nawidzę szpilek

- gdy mi się nudzi gdziekolwiek w autobusie na wykładzie zawsze myslę o Michaelu :mj:

- żal mi bezdomnych zwierząt zawsze jak byłam mała przyprowadzałam do domu olbrzymie pezpańskie psy koty ptaki na co mama dostawała furii

- nie lubie niekulturalnych ludzi

- codziennie muszę wejść na to forum:)

- na faceta który mnie rozśmieszy np. na ulicy który ma dziwną minę lub jak ktoś śmiesznie wchodzi po schodach mówię " szalony rychu"

- uwielbiam się rozciągać robić szpagaty i dociągać nogę od tyłu do głowy jak stoję :smiech:

jak coś mi się jeszcze przypomni to napiszę:) bo zaraz pękne ze smiechu xD XD

-
"Dziękuję wszystkim ludziom na świecie,
którzy są zawsze
o dziesięć procent życzliwsi,
niż potrzeba.
To właśnie dzięki nim
toczy się życie na świecie. "
Awatar użytkownika
Sairon

Post autor: Sairon »

Mam kolejny zestawik :
- Przechodząc obok mojego wielkiego lustra w przedpokoju zawsze muszę coś odtańczyć
- Dotąd zawsze nosiłem komórkę w prawej kieszeni, a niedawno przestawiłem się na lewą. Wiecie, jak wyciągam komórkę lewą ręką to prawą mogę wykonywać inną czynność, a na odwrót to nie udaje mi się za bardzo ;p
- Przed każdym dłuższym wyjściem w domu idę na dłuższe posiedzenie w kibelku :)
- Przy moim łóżku zawsze stoi butelka wody, bo strasznie szybko mi w ustach zasycha a wtedy trudniej mi zasnąć
- Odkąd pani zrobiła z polskiego zrobiła wykład o tym, że mówi się "dobry" a nie "dobzi" zawsze wszystkich poprawiam.
- Nałogowo "poprawiam" kratki w zeszycie ^^
- Codziennie wieczorem się modlę - taki mix modlitw-regułek i własnych. To może nie jest coś "nienormalnego", ale z tym wiąże się inna ciekawa rzecz. Mianowicie co chwile składam ręce w "modlitewnym geście" i je całuje :wariat: dlatego też często myję ręce :D
- Staram się w żadnym wypadku nie przeklinać. Jeśli już mi się to zdarzy, po cichu szepczę zawszę "Przepraszam Panie Boże"
- Zegarek w pokoju chodzi inaczej niż inne, ale odkąd obliczyłem o ile się spóźnia to zawsze rajcuje mnie konieczność obliczeń aby dowiedzieć się która godzina

Na razie tyle :)) :mj:
BettyBlue1982

Post autor: BettyBlue1982 »

1. Reaguję alergią na pedantów, którym przeszkadza dowolny przedmiot stojący w niewłaściwym miejscu :zly:
2. Oglądam "Mode na sukces". Nienawidzę polskich deriali, innych amerykańskich też. NAjlepsze seriale jakie oglądałam to "Buffy postrach wampirów" i "Prison Break"...
3. "Modę na sukces" zaczęłam oglądać z moją siostrą jak miałyśmy po 9, 10 lat i juz nie pamiętamy co się wtedy działo :-) :-)
4. Jak kładę się spać to wszystkie szafki muszą mieć zamknięte drzwi bo jak widzę w ciemnościach otwarta górną szafę na oścież z ciuchami to zawału ze strachu dostaje
5. Myję dokłądnie zęby - taka obsesja co trwa dłużej niż 5 minut ale przynajmiej ząbki mają jasny ocień i żadnych przebarwień
6. Często myślę o Michaelu i zastanawiam sie co by było gdyby.... :surrender:
7. Swojego kota traktuję lepiej niż pozostałych domowników i prawie codziennie chodzę z nim na spacer :wariat: glupija
8. Sypie kawę do filiżanki jak Adaś Miauczyński z "Dnia świra"
9. Niektóre moje nawyki sa obrzydliwe i staram się jakoś to skorygować bo normalnie wstyd
10. kiedyś rysowałam wąsy a'la zorro i a'la hitler na czasopismach
11. Jestem uzalezniona od telefonu komórkowego, jeśli zapomnę go wziąć to przeżywam horror :wariat:
12. Jestem praworęczna ale noszę torebkę po lewej stronie, telefon przykładam do lewego ucha i rozmówcę też muszę mieć po lewej stronie... Czy ktoś potrafi to wyjaśnić???
"Możesz być, czymkolwiek chcesz
Po prostu przemień się w to czym myślisz, że zawsze mogłeś tym być
bądź wolny ze swoim tempem, bądź wolny,
Zrzeknij się swego ego - bądź wolny, bądź sobą!"

I love you MJ :*...
Awatar użytkownika
akaagnes

Post autor: akaagnes »

BettyBlue1982 pisze:8. Sypie kawę do filiżanki jak Adaś Miauczyński z "Dnia świra"
BettyBlue1982 pisze:11. Jestem uzalezniona od telefonu komórkowego, jeśli zapomnę go wziąć to przeżywam horror Wariat

skąd ja to znam... :-)

ja jeszcze mam takie coś:
- gdy idę do jakiegoś lokalu wcześniej mi nieznanego, to najpierw lokalizuję toaletę! (bo zwykle zaraz po kilku łykach piwa chce mi się siku, no i muszę to wiedzieć)

- z kolei nienawidzę kibli w pociągach, zwykle nie korzystam, nawet w dłuższej trasie,bo zwykle odechciewa mi się na samą myśl, że musiałabym tam pójść. jeśli mnie jednak przyciśnie, to jestem w stanie przejść cały pociąg w poszukiwaniu toalety kl. I - jest nadzieja, że tam jest czyściej.
aha - przy okazji ,nie ważne,że jest zamek - i tak trzymam za klamkę lub przystawiam nogą :hahaha:
Awatar użytkownika
Noemi.best

Post autor: Noemi.best »

BettyBlue1982 pisze:12. Jestem praworęczna ale noszę torebkę po lewej stronie, telefon przykładam do lewego ucha i rozmówcę też muszę mieć po lewej stronie... Czy ktoś potrafi to wyjaśnić???
spytaj rodzicow czy jak bylas mala to nie bylas leworeczna i czy na sile Cie nie przestawili ;-) u mnie tak bylo, i przez to zawsze nosilam zegarek na niewlasciwej rece glupija
(\__/)
(O.o )
(> < ) This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination!
Awatar użytkownika
dreamer

Post autor: dreamer »

- kawa najlepiej smakuje mi w nocy xD
- oglądam "Modę na sukces". Kocham to ._.
- praktycznie zawsze jest słyszę dobrą muzykę to zaczynam tańczyć
- czasami staję w miejscu i potrafię się tak nie ruszać jakieś 10 min. ćwiczę,bo fascynują mnie ci co tak stoją i udają różne postacie,a potem zamierają bez ruchu.
- kiedy ma ochotę śpiewam sobie,tańczę podryguję,udaje mima/robota nie ważne gdzie jestem i kto na mnie patrzy
- kiedyś po obejrzeniu parodii Michaela "I do like girls" na wszystko co dziwne mówię "That's sick Michael"
- ogólnie słucham dziwnej muzyki. biorąc pod uwagę,że 99% mojej klasy słucha polskiego hh, >__>
- nie lubię,gdy ktoś się rano do mnie odzywa. do końca 1 lekcji nikt nie ma prawa do mnie mówić ._.
- po prostu uwielbiam jak chłopak dobrze śpiewa/tańczy. za takim to mogę iść na koniec świata i może wyglądać nawet jak Quazimodo czy jakoś tak xD
I wish that I could hold you now
I wish that I could touch you now
I wish that I could talk to you
I know you're in a better place Even though I can't see your face
I know you're smilin' down at me Sayin' everything's OK.
Awatar użytkownika
EternallyLive

Sairon pisze:- Przechodząc obok mojego wielkiego lustra w przedpokoju zawsze muszę coś odtańczyć
- Przed każdym dłuższym wyjściem w domu idę na dłuższe posiedzenie w kibelku :)
- Codziennie wieczorem się modlę - taki mix modlitw-regułek i własnych. To może nie jest coś "nienormalnego", ale z tym wiąże się inna ciekawa rzecz. Mianowicie co chwile składam ręce w "modlitewnym geście" i je całuje :wariat: dlatego też często myję ręce :D
- Staram się w żadnym wypadku nie przeklinać. Jeśli już mi się to zdarzy, po cichu szepczę zawszę "Przepraszam Panie Boże"
- Zegarek w pokoju chodzi inaczej niż inne, ale odkąd obliczyłem o ile się spóźnia to zawsze rajcuje mnie konieczność obliczeń aby dowiedzieć się która godzina
A, do tego(tak, znowu coś mi się przypomniało...)
-jak już tu parę osób napisało, uwielbiam ,,Modę na sukces" i oglądam ją nałogowo od przedszkola(!),
-zawsze, gdy coś robię, myślę o czym innym,,
-jeśli coś robię, to zawsze przez 100 sekund lub wielokrotność 100,
-zawsze robię rodzicom na przekór,
-mam obsesję na punkcie męskich perfum
Obrazek
Aryune

Post autor: Aryune »

dreamer pisze:ogólnie słucham dziwnej muzyki. biorąc pod uwagę,że 99% mojej klasy słucha polskiego hh, >__>
hm.... skąd ja to znam o.o

A oto niektóre moje "odchyły od normy":
- kiedy się denerwuję, tupię w rytm "Beat It"
- na lekcji zawsze bawię się moimi włosami
- mam hopla na punkcie mycia zębów O.o. myję je co najmniej 5 minut (z zegarkiem w ręku ._.) po każdym posiłku (a nawet po wypiciu herbaty...)
- kiedy rodzice lub siostra wchodzą do mojego pokoju, to przerywam wszystko, co do tej pory robiłam i biorę podręcznik to matematyki -.-'
- kiedy odrabiam pracę domową z matematyki, słucham "Don't Worry Be Happy" xd
- przed snem muszę przeczytać co najmniej 10 stron książki, którą aktualnie czytam (nawet lekturę szkolną)

yyy... to na razie wszystko xp
ODPOWIEDZ