Modlitwy w intencji MJ

Pomysły na spotkania fanów, imprezy MJówkowe, zloty, opisy przeżyć po nich, zaproszenia na imprezy itp.
Awatar użytkownika
bj

Modlitwy w intencji MJ

Post autor: bj »

każdego 25 dnia miesiąca, fani ale nie tylko modlą sie w intencji MJ oraz wszystkich swoich bliskich, rodzin, przyjaciół. Akcja jest koordynowana na stronie www.majorloveprayer.org
Dziś o 23.00 zapalmy w oknach świeczki i przyjmijmy miłość, jaką z którejś gwiazdeczki na niebie przesyła na nasz Michael.

Do zobaczenia o 23.00, także za miesiąc i dalej!
Remember the beautiful future promise of tomorrow...
Awatar użytkownika
billiejean89

Post autor: billiejean89 »

ja zapale :)
Obrazek
roberto

Post autor: roberto »

bj pisze:Dziś o 23.00 zapalmy w oknach świeczki i przyjmijmy miłość, jaką z którejś gwiazdeczki na niebie przesyła na nasz Michael.

Do zobaczenia o 23.00, także za miesiąc i dalej!
to ja też się przyłączam :macha: pozdro
MICHAEL -na zawsze pozostaniesz w moim sercu - Przyjacielu
Awatar użytkownika
doriseq

Post autor: doriseq »

Proponuję piosenkę "Smile" ..
Obrazek
Awatar użytkownika
derozje

Post autor: derozje »

Ja się na to nie piszę. Bez przesady ... ;p
Bo gdy zabraknie wśród nas miłości,
Kto powie jak naprawdę trzeba żyć ?
Awatar użytkownika
Michaela

Post autor: Michaela »

piękna inicjatywa taka modlitwa za Michaela płynąca do nieba z całego świata w tym samym czasie,
w tym miesiącu za pózno przeczytałam wiadomość, ale w następnym napewno się przyłączę
Awatar użytkownika
bj

derozje pisze:Ja się na to nie piszę. Bez przesady ... ;p
Tylko gdzie tu przesada? Wlaśnie chodzi o to, że dużo się mówi i pisze o MJ, jaki to on był fantastyczny, ale jeżeli istnieje "tamta strona" tak, jak w to wierzył Michael, to modlitwa na pewno jest na miejscu. Z resztą, to ma być wspólne duchowe połączenie, i nie trzeba mówić "zdrowasiek" - wystarczą dobre myśli płynące z głębi naszych serc.
Awatar użytkownika
angelamw

Post autor: angelamw »

Ja jestem jak najbardziej za tym.. Raz w miesiącu i to właśnie dnia 25 każdego miesiąca można pomodlić się za Michaela.
On zawsze mówił do nas "I love you", mówił to prosto z serca.. wiec ja to też zrobię dla Michaela..
Obrazek
Whatever Happens, Don't Let Go Of My Hand...
Awatar użytkownika
SylwuniA

Post autor: SylwuniA »

Ja równiez jestem za.
Po za tym ja i tak sie codziennie za Niego modle. Moze niektorzy mysla ze to jest przesada. Ale ta moja modlitwa płynie z serca i jest najbardziej szczera. Jestem osoba wierzacą.A Michael był i jest dla mnie wazna osoba.Powinno sie modlic za dusze zmarłych.
ObrazekObrazekObrazek
Awatar użytkownika
madzia06

Post autor: madzia06 »

SylwuniA pisze:Moze niektorzy mysla ze to jest przesada. Ale ta moja modlitwa płynie z serca i jest najbardziej szczera. Jestem osoba wierzacą.A Michael był i jest dla mnie wazna osoba.Powinno sie modlic za dusze zmarłych.
-popieram Twoje zdanie.również jestem za tą 'akcją',już nieraz paliłam dla Niego świeczkę w pokoju,przy płycie HIStory (mojej pierwszej,od której się wszystko zaczęło).dziwią mnie ludzie ,którzy reagują słowami 'to przesada'-tak jakby Michael nie był człowiekiem i za jego duszę nie trzeba/wstyd//nie wolno sie modlić. ^^
"Człowiek, który nie ma pasji, w moim prywatnym rankingu, jest trochę jak inwalida drugiej grupy." Kuba Wojewódzki

Obrazek
Awatar użytkownika
bj

piękny wykład Michaela w Exeter w 2002 roku

między innymi dlatego powinniśmy łączyć się w modlitwie (nazwijcie to jak chcecie: modlitwa, połączenie serc, medytacja).

http://www.youtube.com/watch?v=s-u2Deni ... r_embedded#
Awatar użytkownika
Weronika22

Post autor: Weronika22 »

Ja świeczkę palilam 29 sierpnia. Super wtedy było ;-) Ale już o tym gdzieś pisałam i nie będę się powtarzać. Warto dla Michaela i się nie wstydzić nenene
Awatar użytkownika
bj

Weronika22 pisze:Ja świeczkę palilam 29 sierpnia. Super wtedy było ;-) Ale już o tym gdzieś pisałam i nie będę się powtarzać. Warto dla Michaela i się nie wstydzić nenene
Jasne! A w ogóle co to znaczy "wstydzić" się pomodlic za kogoś? Przecież za babcie nie wstydzimy się modlić. Tym bardziej nie powinniśmy za MJ. Ja wstawiam świeczuszkę w okno, żeby wszyscy widzieli, no i Michael też...
Awatar użytkownika
tancerz

Post autor: tancerz »

Weronika22 pisze:Super wtedy było
A co takiego było w tym SUPER ? Bo chyba nie czaję tego slangu.. dla mnie słowo super oznacza coś fajnego, szczęśliwego itd...
http://michalkrawiec.iportfolio.pl/
NASZ PIERWSZY TANIEC NA WESELU :)
http://www.youtube.com/watch?v=cEQN4965I4A
It's all for love L.O.V.E
Awatar użytkownika
Weronika22

Post autor: Weronika22 »

A co takiego było w tym SUPER ? Bo chyba nie czaję tego slangu.. dla mnie słowo super oznacza coś fajnego, szczęśliwego itd..
dokładnie szczęśliwego. Opisywałam już to gdzieś ale napiszę jeszcze raz.
Więc miałam wogóle nie palić żadnej świeczki żeby mnie nie wyśmiali, ale ostatecznie zapaliłam na balkonie. I wtedy poczulam się tak jakoś dziwinie...magicznie tak jakby On coś do mnie mówił, popatrzyłam w gwiazdy i coś jakbym tam dostrzegła...jakby Jego oczy. I jakiś głos...wiem że to głupie i dziwnie brzmi, ale potem takie szcęście mnie ogarnęło że przez 2 dni nie mogłam dojśc do swojego "normalnego" stanu ;-)
ODPOWIEDZ