Spotkania fanów w Poznaniu

Pomysły na spotkania fanów, imprezy MJówkowe, zloty, opisy przeżyć po nich, zaproszenia na imprezy itp.
weronika_poznan

Post autor: weronika_poznan »

kino - dziś (piątek, 27 listopada 2009), godz 23:00, chyba ktoś idzie (szukac w wątku)
kino - sb i nd 12:15 po południu - nie ustalone, moze pójdzimey w niedziele, moze nie

wyjście - jutro, w sobotę (28 listopad 2009) godz 20:30. el miraż. trzeba zająć lożę - zadanie do najwcześniej przybyłych. reszta dociera.

se podsumowałam.
:)
Primum non nocere.
Awatar użytkownika
Jeanny100

Post autor: Jeanny100 »

JA mam zamiar się pojawić prosiłabym tylko o to żeby ktos z Was dał mi cynka około godziny 21.00 że faktycznie się spotkaliście.Mój numer 783696093. ;-)
Obrazek

Post autor: MJ_AdHd »

Ja byłam pewna że będę, ale niestety nie będzie mnie dzisiaj :surrender:
Mam nadzieję, że jutro do tego kina pozwolą mi iść bo idziecie ktoś wkońcu jutro nie ?
You're thinkin' of
Being my brother
It don't matter if you're
Black or white <3
Awatar użytkownika
MichaelsAngel

Post autor: MichaelsAngel »

Kto wogole bedzie? :P Ja bede w klubie juz o 20.30 cos kolo tego :) Do zobaczenia :)
Awatar użytkownika
MJ_Angel

Post autor: MJ_Angel »

i jak spotkanie? :)
Obrazek
weronika_poznan

wiem, że michaelsangel + jedna osoba.

A GDZIE RESZTA?
Primum non nocere.
Awatar użytkownika
Jeanny100

MJ_Angel nie podoba mi się twoje pasywne podejście odnośnie moich płyt.Sorry że poruszam ten temat na forum ale już mnie k....ca bierze jak widzę twoje olewackie podejście do sprawy. :zly: W raźie czego mam w zanadrzu jeszcze bardziej bezczelny przypadek do ujawnienia na forum publicznym.Jeśli się nie umie uszanować czyjejś rzeczy to znaczy że brak Wam wrażliwości i nie powinniście wogóle tego robić.Mam już dosyć tych nieodpowiedzialnych akcji w waszym wydaniu.
Obrazek

Post autor: martynafan »

Mogę się z kimś jutro umówić na ratajach i oddać te płyty, nie miałam możliwości zrobić tego wcześniej.
'W świecie pełnym nienawiści ciągle musimy mieć nadzieję. W świecie pełnym zła, wciąż musimy być pełni otuchy. W świecie pełnym rozpaczy, nadal musimy mieć odwagę, by marzyć. W świecie zanurzonym w nieufności, my ciągle musimy mieć siłę, by wierzyć.'
Awatar użytkownika
MJ_Angel

Post autor: MJ_Angel »

Jeanny przepraszam Cię najmocniej ale nawet gdybym je miała to nie miałabym kiedy Ci ich oddać bo nie mam możliwości spotkania się z Tobą w najbliższym czasie ;-( ja z Martyną sie umówię i je odbiorę. I w sumie niepotrzebnie wywlekasz to na forum bo wystarczyło wysłać sms-a, nie wszyscy muszą znosić nasze kolejne kłutnie.
Przepraszam z góry jeszcze raz za zaistniałą sytuację. Do końca tygodnia dostarczę Ci te płyty, obiecuję ;-)
Obrazek
Awatar użytkownika
Jeanny100

MJ_Angel spróbuj się postawić w mojej sytuacji.Nieważne.Mam nadzieję że jeszcze w starym roku je dostanę.Wczoraj odebrałam nikona :lal:

Koleżanka Weronika miała napisać tutaj o propozycji spotkania wigilijnego które miałoby się odbyć 16 grudnia prawdopodobnie w klubie ZAK przy ulicy Szyperskiej.Oczywiście temat organizacji jest otawrty. nenene
Może napiszcie jak się na takie spotkanie zapartujecie,kto byłby chętny przyjść i wogóle.

P.S.W końcu znalazłam forum o U2.
Obrazek

motywacja to podstawa :)

16 grudzień 2009, środa spotykamy się na kilka chwil, w świątecznych nastrojach, w staropolskim otoczeniu klubu Zak na ul.Szyperskiej (www.klubzak.pl). W ten wieczór spróbujmy znaleźć trochę spokoju, dystansu, wybaczyć innym i sobie. Skoncentrujmy się zrozumieniu siebie nawzajem, wysłuchaniu i próbie zgody. Skoro wiecie o Waszym idolu wszystko - na pewno zauważyliście jak często podkreślał wagę wzajemnego szacunku, wrażliwości na problemy innych, o mocy naprawy, wskrzeszania dobra. W środę podajemy sobie ręcę :). Każdy jest man in the mirror.

Spotkanie ma charakter składkowy - przyniesie proszę jakiś smakołyk :). Czy godzina 18:00 Wam odpowiada? Będzie to spotkanie bardzo stacjonarne i dużo spokojniejsze niż zazwyczaj po to, aby każdy z nas mógł przeżyć czwartek w jako-takim komforcie :).

piszcie prosze, przychodźcie.
W
Primum non nocere.
Awatar użytkownika
Jeanny100

Jako czarna owca naszego poznańskiego teamu zacznę tym że być z Wami nie mogę niestety.No chyba że nie przedłużą mi umowy-to wtedy będę miała bardzo dużo czasu.Wolałabym jednak żeby tak się nie stało. :ziew:
Obrazek

piszcie jaka godzina Wam pasuje to wypośrodkujemy

ps. link do forum U2. http://u2forums.com/
Primum non nocere.
Awatar użytkownika
Jeanny100

weronika_poznan pisze:piszcie jaka godzina Wam pasuje to wypośrodkujemy

ps. link do forum U2. http://u2forums.com/
Właśnie na tym forum byłam.Fajnie tam się ludzie integruja.
Obrazek

Post autor: wuZetka »

Cześć :) bardzo miły pomysł z tym spotkaniem. Chętnie wezmę udział tylko jak z godziną to teraz nie jestem w stanie powiedzieć, gdyż mam w ten dzień jeszcze zajęcia. Napiszę wszystko jak będę wiedziała - może skrócą nam to jakoś ;) Pozdrawiam i do zobaczenia.
"Czasy są ciężkie dla marzycieli. "
ODPOWIEDZ