Spotkania fanów w Szczecinie

Pomysły na spotkania fanów, imprezy MJówkowe, zloty, opisy przeżyć po nich, zaproszenia na imprezy itp.
Awatar użytkownika
Kama

Post autor: Kama »

poisonivy pisze:I jeszcze informacja z ostatniej chwili….

SPOTKANIE

…jutro 25.11 (dla niektórych bardzo ciężka data…5 miesięcy) o godzinie 19:30 spotykamy się pod „naszym drzewem”.
nie przypadkowa data, damy radę i właśnie też dlatego jutro spotkanie i dlatego, że liczymy na to, że ostatnia plotka się potwierdzi :) i wszyscy będziemy szczęśliwi

Aga bądź gotowa o 19:00
Ewelina bądź gotowa o 19:10
Obrazek
"You are not alone I am here with you Though we're far apart You're always in my heart"
Zawsze będziesz w sercu mym...
Awatar użytkownika
invincible2803

Post autor: invincible2803 »

Eta pisze:Niestety nie mogę jutro przyjść, ale sercem będę z Wami.
Mam zajęcia, więc niestety także nie mogę przyjść. Podpisuję się pod tym, co napisała Eta, będę z Wami całym serduchem;*
Obrazek
Awatar użytkownika
poisonivy

Post autor: poisonivy »

Kochani,

niestety mam kiepskie wieści….Otóż 3-go grudnia, czyli w dniu kiedy TII jest na dużym ekranie po raz ostatni seans jest emitowany tylko w Multikinie i tylko na godzinę 21:50! W Heliosie w ogóle nie grają. :surrender:

Czy wszyscy potwierdzają obecność?
Ja zarezerwuję ok. 18 biletów, najwyżej nie wszystkie odbierzemy ale mam nadzieję, że ta felerna godzina niczego nie zmieni….

Pozdrawiam Was.
The world got even darker it was possible [*]
Awatar użytkownika
invincible2803

Post autor: invincible2803 »

Ja obstaję przy swoim;D Od Michaela nic mnie nie odciągnie! Będę w kinie na pewno:)

Pozdrawiam;*
Obrazek
Awatar użytkownika
Kama

potwierdzam rezerwację na 4 bilety w tym jeden ulgowy
Obrazek
"You are not alone I am here with you Though we're far apart You're always in my heart"
Awatar użytkownika
Eta

Post autor: Eta »

Billie Jean z 14 listopada: http://www.mediafire.com/?dnhn3joyjzg Mam nadzieję, że mi się udało zamieścić dobrze filmik, bo robiłam to pierwszy raz.
[*][*][*] na zawsze w moim sercu
Awatar użytkownika
dj maro

Post autor: dj maro »

potwierdzam rezerwację na 1 normalny;) do zobaczenia :mj:
Annie Are You Ok
So, Annie Are You Ok
Are You Ok, Annie ....
Awatar użytkownika
Kama

dzisiaj pełen spontan
dla wszystkich chętnych
28.11.09 wybieramy się na "jedno" piwo do Free Blues Club
spotykamy się o 21:00 przed wejściem

o 21 zaczyna się koncert kapeli LORD-OF THE MUSIC

Formacja "LORD" w swoim repertuarze wykonuje ponad 20 największych przebojów grupy QUEEN z lat 1975-1991

po koncercie zagra chyba nasz ulubiony dj cycu no chyba, że się pozmieniało i stała ekipa piątkowa i sobotnia już nie gra musimy to sprawdzić
w zapowiedziach jest:
"Dr Funk You słynie ze swych nietypowych sposobów przywracanie osób do życia, dlatego w soboty zastosuje terapię elektrowstrząsową w oparciu o takie gatunki jak funk, soul, reggae i disco."

zapraszamy
nasza ekipa zwiadowcza stawi się w komplecie o 21 :dance:
Obrazek
Annie84

Post autor: Annie84 »

No to zasmuciła mnie wiadomość o gdzinie seansu "This is it",niestety nie będę mogła z wami być z tego względu że nie będę miała czym wrócić do mojego miasta,tak więc będę myślami ...trzymajcie się cieplutko:)
Żebym tylko głos Twój słyszala ,nie zgubimy się...
Awatar użytkownika
dj maro

Post autor: dj maro »

Hehe.
Wychodzi na to ze jesteśmy sami na tymk seansie:) wnioskuję po podglądzie sali.
I wszystko jasne;)
Annie Are You Ok
So, Annie Are You Ok
Are You Ok, Annie ....
Olica

Post autor: Olica »

Już niedługo święta i ja przyjadę do Szczecina, bardzo chętnie was poznam, w końcu nie wypada nie znac fanów ze swojego rodzinnego miasta ;P Mam nadzieję, że przed samymi świętami bądź w przerwie światecznej, znajdziecie jeden wolny dzień od obżarstwa na spotkanie .........
Awatar użytkownika
ROXIMJ

Post autor: ROXIMJ »

No to było jedno piwo :smiech: Cycu grał mniej więcej pod Nas także dobrzeee było:D I to Give In To Me i In The Closet Kama teeeż było dobre ;-) ;-) I striptiz Cyca, którego nie pamiętam nenene Imprezka przednia ;-) Acha i ślad na czole Kamy :smiech: Nie zdradzę od czego :smiech: Więcej opowieści przy nastepnym spotkaniu nenene Buziaki, nie mogę się już doczekać :happy:
Obrazek

L.O.V.E.*
Awatar użytkownika
Kama

ojjjjjjjjjjjjjj tak potwierdzam to wszystko prawda i ja wszystko chyba pamiętam :dance: :dance: :dance:

impreza była niesamowita wielki szacun dla dj Cyca chłopak szybko się uczy i sam od siebie zaczął grać dużo Mika sam podsuwał mi album z płytami Mika i kazał wybierać co chcemy, żeby puścił.
Wniosek jest taki Cycu już teraz będzie grał jak my chcemy :mj: a ten jego glonojad - Roxi
a co do Give In To Me i In The Closet:lal::lal::lal: na prawdę Speechless japrosic
było gorąco było ahhh........... tak jak zawsze mówił Mike o swoim tańcu na scenie :lal::lal::lal::lal:

Roxi dałyśmy radę
to był niezapomniany wieczór Mike dziękuję Ci za wczoraj
wiem, że nasza impreza będzie jeszcze lepsza i nie mogę się doczekać mrrrrrr :lal:

no to wio :smiech:
Obrazek
Awatar użytkownika
ROXIMJ

Post autor: ROXIMJ »

Nie mogę buhahahahahaha glonojad :smiech: :smiech: :smiech: Umieram :smiech: Ale jak już mówiłam- całkiem ten glonojad przyjemny :smiech: :smiech: :smiech:
Obrazek

L.O.V.E.*
Awatar użytkownika
Kama

kurcze najgorsze jest to, że na prawdę coraz bardziej boli mnie noga i nie mogę chodzić nadwyrężyłam mięsień glupija
ehhhh Give In To Me / In The Closet ehhhhh to było piękne

teraz widzimy się dopiero w kinie :-/
Roxi pamiętaj o sali :dance:
Obrazek
ODPOWIEDZ