another part of me - kontakt?

W tym dziale 'Michael Jackson Polish Team Forum' możesz się przedstawić pozostałym MJówkom (czyli fanom z MJPT). Dział przeznaczony przede wszystkim dla nowoprzybyłych osób. Swoją przygodę z forum zacznij od tego działu, napisz o sobie, swoim fanowaniu... co uznasz za odpowiednie.
anotherpartofme

another part of me - kontakt?

Post autor: anotherpartofme »

Cześć, nie wiem od czego mam zacząć, bardzo się denerwuję, jakbym przemawiała przed ogromną publicznością. Może zacznę od tego, że.. przeglądam tą stronę od bardzo dawna, lecz jakoś nigdy nie pomyślałam o tym aby się tutaj zarejstrować, a więc założyłam konto na MJPT z powodu iż, nie mam z kim porozmawiać na temat Michael'a Jacksona..
Jestem z Nim od kilku lat, od czasu gdy zobaczyłam w telewizji jego teledysk ''Thriller'' to była końcówka lat 90' i zabawne jest to, że na początku nie zainteresowała mnie jego muzyka, lecz sam teledysk, którego w sumie nie można nazwać teledyskiem, a krótkim filmem, tak więc ''Thriller'' zrobił na mnie ogromne wrażenie, ponieważ od dziecka kochałam potwory, zombie, wycie wilków. Dopiero po jakimś czasie odkryłam muzykę, te dźwięki, których wcześniej nie słyszałam, to nie był POP jaki znałam, to było coś całkiem innego, jakby z innego świata.
Zastnawiałam się w szkole podstawowej, nad swoją innością, która była spowodowana przez reakcje moich kolegów, którzy wręcz mi dokuczali z powodu mojej miłości do Michaela, z powodu, że chciałam się do niego upodobnić, nie wiem czy wy tak samo mieliście, że próbowaliście kopiować jego ruchy, ubranie, wszystko co się dało.. Mimo tego, że mieszkałam wtedy w dużym mieście nie spotkałam nikogo tak samo zafascynowanego jego osobą, muzyką, jak Ja. Teraz w sumie jest podobnie, nie mam osoby która na poważnie by chciała porozmawiać na jego temat. Każdy już z mojej rodziny, znajomych jest znudzony moją manią, dlatego piszę tutaj, ponieważ wierzę, że uda mi się z kimś złapać nawet wirtualny kontakt. Czytałam wiele także o waszych uczuciach po śmierci Jacksona, i w sumie to co napiszę to będzie już wam znane, gdyż wstrząsnęła mną ta wiadomość. Byłam wtedy akurat na wsi u babci, spałam na strychu, i słuchałam jak zawsze gdy nie mogę zasnąć Jacksona, ale gdy wyładował mi się odtwarzacz włączyłąm radiową TRÓJKĘ i usłyszałam w wiadomościach, że Michaela przewieźli do szpitala, strasznie przyspieszyło mi tętno.. i już wiedziałam, że ta noc nie będzie przespana, czekałam cały czas na jakieś informacje, i po kilku godzinach usłyszałam tą okropną wiadomość o której nawet nie pomyślałam, przez całe swoje życie, że mogłabym ją usłyszeć, mimo tego, że śmierć jest częścią naszego życia, ale nie ON.. ale w sumie dlaczego nie ON? Chryste! Gdy usłyszałam to z głośników tego starego radioodbiornika to.. Nie opiszę wam tego, ponieważ sami dobrze wiecie co czułam.

Mam nadzieję, że uda mi się nawiązać z kimś kontakt, Pozdrawiam!
can't you see...? You're just another part of me...
Diana92KRK

Post autor: Diana92KRK »

Właściwie moja 'przygoda' z tym forum zaczęła się tak samo jak Twoja ;) Po raz pierwszy zainteresowało mnie to forum jakoś z 2006 na 2007 rok .. ;)
Ale teraz gdy jakoś zapragnęłam bardziej poznać MJ'ówki zalogowałam się :)

Tak więc na dzień dzisiejszy .. Zostaje mi na razie życzyć Ci po prostu dobrej zabawy w Naszym gronie ;) :mj:
Michael, If I Can Have You Only In My Dreams ..
I Want To Sleep Forever .. ;*
Awatar użytkownika
Sairon

Post autor: Sairon »

anotherpartofme pisze:Nie opiszę wam tego, ponieważ sami dobrze wiecie co czułam
Wiemy, wiemy ;))
Witam i życzę miłej zabawy.
:mj:
Awatar użytkownika
DirtyDiana13

Post autor: DirtyDiana13 »

Hej ;-)
Obrazek
Awatar użytkownika
endka

Post autor: endka »

witamy:)
"Don't say UH-OH! Vampires do NOT say UH-OH!"
Awatar użytkownika
angelamw

Post autor: angelamw »

Witaj na forum ;-)
Obrazek
Whatever Happens, Don't Let Go Of My Hand...
Awatar użytkownika
Sybirra

Post autor: Sybirra »

Witaj;))
Miłego postowania:D
Obrazek
Awatar użytkownika
Susie.

Post autor: Susie. »

Witam serdecznie ;-)
Jestem pewna, że tutaj znajdziesz bardzo dużo sympatycznych osób, z którymi można pogadać o Michaelu ; ]
Obrazek
Viola.

Post autor: Viola. »

Witaj :)
Awatar użytkownika
insomniaof

Post autor: insomniaof »

Miło mi cię poznać
Obrazek
last.fm
"Cause Billie Jean is waiting there for you"
Awatar użytkownika
fanka_14

Post autor: fanka_14 »

Witam na forum. Miłego postowania. Pozdrawiam.
''Another day has gone
I'm still all alone
How could this be
You're not here with me
You never said goodbye...''
Awatar użytkownika
Jeanny100

Post autor: Jeanny100 »

Witamy w MJowej rodzince.Na pewno uda Ci się załapać z kimś kontakt ponieważ przez to forum nawiązują się cały czas bliskie kontakty między fanami.Może na początek wejdz do wątku spotkania fanów?
Obrazek

Post autor: ~~ToMi~~ »

Chociażby ze mną można porozmawiać na te tematy co chcesz ;-)
Jestem otwarty na nowe znajomości ;-) ;-)
Awatar użytkownika
Amnezjanin12

Post autor: Amnezjanin12 »

Witam... Bardzo chętnie porozmawiam z tobą na tematy O Michaelu, ponieważ tak jak ty ,nie mam z kim o tym gadać, nikt w moim otoczeniu nie słucha i nie interesuje się Królem. A tak do tego upodabniania się to uczę się tańczyć jak MJ... :mj:
ODPOWIEDZ