Nowe zasady?

Wszystkie dyskusje o forum, tu można szukać pomocy gdy ktoś nie może się połapać co i jak, pisać wszystkie żale i radości związane z forum, uwagi do moderatorów i do mnie (admina).

Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, kaem, @neta, anialim, Mariurzka, Mafia

Czy popierasz poniższą propozycję o Nowej zasadzie?

Czas głosowania minął pn, 30 sty 2006, 17:25

Tak
9
64%
Nie
4
29%
Nie wiem
1
7%

Liczba głosów: 14

Awatar użytkownika
M.Dż.*
V.I.P.

Post autor: M.Dż.* »

W kilku punktach, bo nie widzę potrzeby rozwijać tematu za bardzo:

- ankieta zaoferowana przez Mike'a nie jest pełna i nie daje możliwości w pełni wypowiedzenia swojej opinii na ten temat (gdyby sprawa była biała albo czarna, pewnie dawno byśmy się z tym uporali)- nie sądzę zatem, aby Administrator wziął tę ankietę na serio pod uwagę, choć mogę się mylić- to tylko moja subiektywna opinia

- chamstwo jest chamstwem i zawsze nim pozostanie, bez względu na to, czy ktoś będzie się z nim obnosił na publicznym forum, czy na priva

- nie sądzę, aby Administrator chciał zaglądać do prywatnych skrzynek po to, aby "nacieszyć się" widokiem dziecinnych bluźnierstw

- Chłopaki, ile Wy macie lat?! Załatwcie tę sprawę po męsku, a nie męczycie wszystkich na forum.
Nie znacie rozwiązania? Podpowiem Wam trzy z możliwych- na pewno poskutkują:
1.) Umówcie się na tzw. "solówę". Któryś (albo i obaj) straci kilka zębów, ale przynajmniej poziom hormonów Wam zejdzie do bezpiecznego poziomu.
2.) Pozwijcie się nawzajem do sądu- stracicie sporo czasu i siły, efekt j.w.
3.) Zacznijcie się zachowywać, jak dorośli ludzie, którymi podobno jesteście.
"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
Awatar użytkownika
Majkel
Site Admin

Post autor: Majkel »

M.Dż.* pisze:nie sądzę zatem, aby Administrator wziął tę ankietę na serio pod uwagę, choć mogę się mylić- to tylko moja subiektywna opinia
nawet nie patrzyłem na wyniki :> dopiero teraz to zrobiłem
M.Dż.* pisze:- chamstwo jest chamstwem i zawsze nim pozostanie, bez względu na to, czy ktoś będzie się z nim obnosił na publicznym forum, czy na priva
tyle, że nie będzięmy się za ludźmi uganiać, że ten owego obraził na GG, a ten na emailu... a ten na PRV
ale życzę sobie by takie sprawy załatwiać całkowicie poza forum!
M.Dż.* pisze:- Chłopaki, ile Wy macie lat?! Załatwcie tę sprawę po męsku, a nie męczycie wszystkich na forum.
obydwaj jesteście konfliktowi i specyficzni...
MrPiter lubi się czepiać, a Mike prezentować, choć sam przyznaje nieraz, że nie ma zbytnio powodu i się później burzy po złośliwych uwagach MrPitera...
M.Dż.* pisze:Któryś (albo i obaj) straci kilka zębów
o matkoooo
Obrazek

temat uważam za zamknięty.
...
Awatar użytkownika
Mike

Post autor: Mike »

Pomyśałem, też o ankiecie, xle ja zrobiłęm przyznaje, nie jest ona, zbytnio konkretna, powinna być inna, FAKT i przepraszam za błąd. jednak, uważam, że powinno być jakieś ostrzeżenie, a po nie dotrzymaniu regulaminiu zablokowanie na kilka dni. A co do moich sprzeczek, to mi sie one już znudziły, i mam nadzije, że nastepna nie wybuchnie. japrosic choć Life Is Brutal.
"LIES RUN SPRINTS, BUT THE TRUTH RUNS MARATHONS"- Michael Jackson
Obrazek
http://www.youtube.com/user/ktossomeone
Awatar użytkownika
mrpiter

Post autor: mrpiter »

WOW! Widzę, że mamy już wprowadzony system ostrzeżeń :D Teraz trzeba się trzymać na baczność. Skończyły się żarty ;-)
MrPiter - TYLKO WIDZEW RTS
Awatar użytkownika
Majkel
Site Admin

Post autor: Majkel »

mrpiter pisze:WOW! Widzę, że mamy już wprowadzony system ostrzeżeń :D Teraz trzeba się trzymać na baczność. Skończyły się żarty ;-)
Jeszcze oficjalnie nie jest wprowadzony, dlatego o nim nie informowałem. Na razie działa nieoficjalnie, bo jest tylko na podstawowym stylu graficznym. Buszmen nie dostał ostrzeżenia, to tylko próba.
Automatycznie przy 3 ostrzeżeniu jest ban.
...
Awatar użytkownika
Mike

Post autor: Mike »

Majkel pisze:
mrpiter pisze:WOW! Widzę, że mamy już wprowadzony system ostrzeżeń :D Teraz trzeba się trzymać na baczność. Skończyły się żarty ;-)
Jeszcze oficjalnie nie jest wprowadzony, dlatego o nim nie informowałem. Na razie działa nieoficjalnie, bo jest tylko na podstawowym stylu graficznym. Buszmen nie dostał ostrzeżenia, to tylko próba.
Automatycznie przy 3 ostrzeżeniu jest ban.
To SUPER!
"LIES RUN SPRINTS, BUT THE TRUTH RUNS MARATHONS"- Michael Jackson
Obrazek
http://www.youtube.com/user/ktossomeone
whoisit1

Post autor: whoisit1 »

<usunięte przez moderatora>
Awatar użytkownika
M.Dż.*
V.I.P.

Post autor: M.Dż.* »

whoisit1, potraktuj ten post jako OSTATNIE ostrzeżenie w moim wykonaniu.
Jeszcze raz kogoś tu obrazisz- dostaniesz kolejne ostrzeżenie, a co za tym idzie- bana.

P.S. I nie spamuj więcej mojej skrzynki.
"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
ODPOWIEDZ