Nowe zasady?
Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, kaem, @neta, anialim, Mariurzka, Mafia
W kilku punktach, bo nie widzę potrzeby rozwijać tematu za bardzo:
- ankieta zaoferowana przez Mike'a nie jest pełna i nie daje możliwości w pełni wypowiedzenia swojej opinii na ten temat (gdyby sprawa była biała albo czarna, pewnie dawno byśmy się z tym uporali)- nie sądzę zatem, aby Administrator wziął tę ankietę na serio pod uwagę, choć mogę się mylić- to tylko moja subiektywna opinia
- chamstwo jest chamstwem i zawsze nim pozostanie, bez względu na to, czy ktoś będzie się z nim obnosił na publicznym forum, czy na priva
- nie sądzę, aby Administrator chciał zaglądać do prywatnych skrzynek po to, aby "nacieszyć się" widokiem dziecinnych bluźnierstw
- Chłopaki, ile Wy macie lat?! Załatwcie tę sprawę po męsku, a nie męczycie wszystkich na forum.
Nie znacie rozwiązania? Podpowiem Wam trzy z możliwych- na pewno poskutkują:
1.) Umówcie się na tzw. "solówę". Któryś (albo i obaj) straci kilka zębów, ale przynajmniej poziom hormonów Wam zejdzie do bezpiecznego poziomu.
2.) Pozwijcie się nawzajem do sądu- stracicie sporo czasu i siły, efekt j.w.
3.) Zacznijcie się zachowywać, jak dorośli ludzie, którymi podobno jesteście.
- ankieta zaoferowana przez Mike'a nie jest pełna i nie daje możliwości w pełni wypowiedzenia swojej opinii na ten temat (gdyby sprawa była biała albo czarna, pewnie dawno byśmy się z tym uporali)- nie sądzę zatem, aby Administrator wziął tę ankietę na serio pod uwagę, choć mogę się mylić- to tylko moja subiektywna opinia
- chamstwo jest chamstwem i zawsze nim pozostanie, bez względu na to, czy ktoś będzie się z nim obnosił na publicznym forum, czy na priva
- nie sądzę, aby Administrator chciał zaglądać do prywatnych skrzynek po to, aby "nacieszyć się" widokiem dziecinnych bluźnierstw
- Chłopaki, ile Wy macie lat?! Załatwcie tę sprawę po męsku, a nie męczycie wszystkich na forum.
Nie znacie rozwiązania? Podpowiem Wam trzy z możliwych- na pewno poskutkują:
1.) Umówcie się na tzw. "solówę". Któryś (albo i obaj) straci kilka zębów, ale przynajmniej poziom hormonów Wam zejdzie do bezpiecznego poziomu.
2.) Pozwijcie się nawzajem do sądu- stracicie sporo czasu i siły, efekt j.w.
3.) Zacznijcie się zachowywać, jak dorośli ludzie, którymi podobno jesteście.
"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
nawet nie patrzyłem na wyniki :> dopiero teraz to zrobiłemM.Dż.* pisze:nie sądzę zatem, aby Administrator wziął tę ankietę na serio pod uwagę, choć mogę się mylić- to tylko moja subiektywna opinia
tyle, że nie będzięmy się za ludźmi uganiać, że ten owego obraził na GG, a ten na emailu... a ten na PRVM.Dż.* pisze:- chamstwo jest chamstwem i zawsze nim pozostanie, bez względu na to, czy ktoś będzie się z nim obnosił na publicznym forum, czy na priva
ale życzę sobie by takie sprawy załatwiać całkowicie poza forum!
obydwaj jesteście konfliktowi i specyficzni...M.Dż.* pisze:- Chłopaki, ile Wy macie lat?! Załatwcie tę sprawę po męsku, a nie męczycie wszystkich na forum.
MrPiter lubi się czepiać, a Mike prezentować, choć sam przyznaje nieraz, że nie ma zbytnio powodu i się później burzy po złośliwych uwagach MrPitera...
o matkooooM.Dż.* pisze:Któryś (albo i obaj) straci kilka zębów
temat uważam za zamknięty.
...
Pomyśałem, też o ankiecie, xle ja zrobiłęm przyznaje, nie jest ona, zbytnio konkretna, powinna być inna, FAKT i przepraszam za błąd. jednak, uważam, że powinno być jakieś ostrzeżenie, a po nie dotrzymaniu regulaminiu zablokowanie na kilka dni. A co do moich sprzeczek, to mi sie one już znudziły, i mam nadzije, że nastepna nie wybuchnie. choć Life Is Brutal.
"LIES RUN SPRINTS, BUT THE TRUTH RUNS MARATHONS"- Michael Jackson
http://www.youtube.com/user/ktossomeone
Jeszcze oficjalnie nie jest wprowadzony, dlatego o nim nie informowałem. Na razie działa nieoficjalnie, bo jest tylko na podstawowym stylu graficznym. Buszmen nie dostał ostrzeżenia, to tylko próba.mrpiter pisze:WOW! Widzę, że mamy już wprowadzony system ostrzeżeń :D Teraz trzeba się trzymać na baczność. Skończyły się żarty
Automatycznie przy 3 ostrzeżeniu jest ban.
...
To SUPER!Majkel pisze:Jeszcze oficjalnie nie jest wprowadzony, dlatego o nim nie informowałem. Na razie działa nieoficjalnie, bo jest tylko na podstawowym stylu graficznym. Buszmen nie dostał ostrzeżenia, to tylko próba.mrpiter pisze:WOW! Widzę, że mamy już wprowadzony system ostrzeżeń :D Teraz trzeba się trzymać na baczność. Skończyły się żarty
Automatycznie przy 3 ostrzeżeniu jest ban.
"LIES RUN SPRINTS, BUT THE TRUTH RUNS MARATHONS"- Michael Jackson
whoisit1, potraktuj ten post jako OSTATNIE ostrzeżenie w moim wykonaniu.
Jeszcze raz kogoś tu obrazisz- dostaniesz kolejne ostrzeżenie, a co za tym idzie- bana.
P.S. I nie spamuj więcej mojej skrzynki.
Jeszcze raz kogoś tu obrazisz- dostaniesz kolejne ostrzeżenie, a co za tym idzie- bana.
P.S. I nie spamuj więcej mojej skrzynki.
"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight