Amerykanski show telewizyjny Access Hollywood uznal Michaela Jacksona za gwiazde,ktora byla bohaterem najwiekszej liczby newsow w 2005 roku. Mimo faktu,ze muzyk wyprwadzil się do Bahrajnu, wciąż pojawia się w opracowaniach wiadomosci w Stanach ,bijac na glowe nawet Brada Pitta, Jennifer Aniston i Angeline Jolie.
Oto lista stworzona przez magazyn Access Hollywood :
1. Michael Jackson
2. Eva Longoria
3. Britney Spears
4. Tom Cruise
5. Jessica Simpson
6. Donald Trump
7. Martha Stewart
8. Jennifer Lopez
9. Jennifer Aniston and Oprah Winfrey
10. Angelina Jolie.
Zrodlo : http://uk.news.yahoo.com/07012006/364/m ... maker.html
(thewiz)
News 7.01.2005 / MJ najczestszym bohaterem newsow w 2005 r.
-
Fakt faktem Jackson jest najpopularniejsza osobą na świecie ,niezwykle irytuje ludzi swoim zachowaniem,i odbija się to w newsach.Fakt faktem iz jest to w 90% procentach niechulubne i mało zaszczytne pierwsze miejsce..90% o ciągłych kłopotach 5% o wygranej sprawie i nastepne 5% o wyimaginowanej w dalszym ciągu charytatywce.Szczerze powiem że rzygać mi się chce od takich newsów.Co to wnosi do mojego zycia....nic.Dosłownie i w przenośni nic.Oczywiscie z całym szacunkiem dla mjptnews bo takei newsy niektórych jarają ale na Boga.....ki chu....obchodzi mnie weterynarz michaela.Czy nie byłoby cudownie jakby michael podkrecił sobie loczka na głowie ,nagrał się na taśme z przesłaniem dla fanów że za tydzien wystapi podczas specjalnego charytatywnego koncertu i tam zaprezentuje nową piosenke??Czy to nie cudowne by było.Tak mało potrzeba nam do szczescia w dzisiejszych
trudnych majkelowych czasach ale nawet to "mało" w żaden sposób nie zostaje zaspokojone.Stagnacja,letarg i cholera wie co jeszcze.Wybaczie moje chwilowe zfrustrowanie.
ps-pytanie z innej beczki do Yolci.Co dokładnie axel rose miał nqpisane na koszulce z wizerunkiem chrystusa ....fuck your idol czy cos takiego.Jeśli wiesz to wytłumacz mi jakie to miało przesłanie.hihih
trudnych majkelowych czasach ale nawet to "mało" w żaden sposób nie zostaje zaspokojone.Stagnacja,letarg i cholera wie co jeszcze.Wybaczie moje chwilowe zfrustrowanie.
ps-pytanie z innej beczki do Yolci.Co dokładnie axel rose miał nqpisane na koszulce z wizerunkiem chrystusa ....fuck your idol czy cos takiego.Jeśli wiesz to wytłumacz mi jakie to miało przesłanie.hihih
Coś niecoś napisałam na tej stronce. Następnym razem o takie rzeczy pytaj w Slashowo/GN'Rosesowym temacie, po to jestXscape pisze:ps-pytanie z innej beczki do Yolci.Co dokładnie axel rose miał nqpisane na koszulce z wizerunkiem chrystusa ....fuck your idol czy cos takiego.Jeśli wiesz to wytłumacz mi jakie to miało przesłanie.hihih

Tak jest panie komendancie.SUNrise pisze:Coś niecoś napisałam na tej stronce. Następnym razem o takie rzeczy pytaj w Slashowo/GN'Rosesowym temacie, po to jestXscape pisze:ps-pytanie z innej beczki do Yolci.Co dokładnie axel rose miał nqpisane na koszulce z wizerunkiem chrystusa ....fuck your idol czy cos takiego.Jeśli wiesz to wytłumacz mi jakie to miało przesłanie.hihih