Michael żyje [spekulacje]
Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia
http://www.youtube.com/watch?v=pdDymH1R ... re=related
o tym piszą tutaj. Jakoś nie mogę uwierzyć że to nie był Mike. Choć najbardziej przemawia do mnie jego dłoń. Na 8:32 porównanie dłoni, patrząc na linie papilarne ewidentnie widać że to nie to samo. Kiedyś interesowałam się tymi rzeczami i pamiętem, że linie nie mogą się całkowicie zmienić, czasem mogą przybrać odrobinkę inny kształt ale znikanie linii lub pojawianie się nowych jest niemożliwe. No chyba, że ktoś ma na to jakieś wytłumaczenie
o tym piszą tutaj. Jakoś nie mogę uwierzyć że to nie był Mike. Choć najbardziej przemawia do mnie jego dłoń. Na 8:32 porównanie dłoni, patrząc na linie papilarne ewidentnie widać że to nie to samo. Kiedyś interesowałam się tymi rzeczami i pamiętem, że linie nie mogą się całkowicie zmienić, czasem mogą przybrać odrobinkę inny kształt ale znikanie linii lub pojawianie się nowych jest niemożliwe. No chyba, że ktoś ma na to jakieś wytłumaczenie
-
Popatrzcie na tą dłoń :
Ja nie mówię,ze na 100% na konferencji był sobowtór,równie dobrze był to Michael i dlatego tak dziwnie się zachowywał(podkreślanie słowa,,Curtain call'',te uśmieszki,itd),ale ta ręką jakaś taka dziwna,hmm ....Jakby rękawiczka?!Chociaż z drugiej strony może po prostu tak mu się zestarzała...
Ja nie mówię,ze na 100% na konferencji był sobowtór,równie dobrze był to Michael i dlatego tak dziwnie się zachowywał(podkreślanie słowa,,Curtain call'',te uśmieszki,itd),ale ta ręką jakaś taka dziwna,hmm ....Jakby rękawiczka?!Chociaż z drugiej strony może po prostu tak mu się zestarzała...
,,Just call my name and I'll be there '' ... So I call You - MICHAEL !!
Yes,I'm Believer :) L.O.V.E
PT <3
... POT jest HOT :D
Yes,I'm Believer :) L.O.V.E
PT <3
... POT jest HOT :D
sienka dzieki za link. Obejrzałam kilka razy. Jak dla mnie to nie Mj. Tym bardziej jak zobaczyłam to porównanie kiedy przemawiał odbierając nagrodę. To była wypowiedź godna wielkiego człowieka. melodyjnośc jego głosu oraz wielka haryzma. Na konferencji? Nic podobnego. Mogłbyć to wpływ leków? w CZERWCU był równiez pod wpływem leków a jakoś przemowa do tancerzy i pracowników na TII była typowa dla Naszego MJa.
Zgadzam się z Tobą.Ta wasza rozmowa zaczyna już być niedorzeczna na początku temat by jeszcze ciekawy a teraz zaczyna tworzyć jakieś szalone tezy szkoda ze jak była konferencja to nikt nie zobaczył ze nie niby Majkel:P tylko wszyscy pisali jak cudownie wygląda i jak rewelacyjnie ubrany
Wasze tezy jakoby był to sobowtór są niedorzeczne. To Michael!
A dłoń wygląda jakby była długo pod wodą- może Michael brał długą kąpiel przed konferencją. Nie ma co szukać dowodów na Konferencjii.
http://przeslodzonaherbata.blog.onet.pl
Dopiero zaczynam, ale...
Nie lubi słów: błogosławiony owoc żywota twego
Amelia Poulain
Dopiero zaczynam, ale...
Nie lubi słów: błogosławiony owoc żywota twego
Amelia Poulain
Tak apropos MJHD : http://mjhdconspiracy.blogspot.com/2009 ... -mjhd.html na tej stronie wyczytałam,że podobno(używam słowa podobno,gdyż jest to temat spekulacje i niczego na pewno brać nie można) MJHD powstała 25 czerwca,ale jako że serwer jest z Australii,wtedy było tam 15 godzin wcześniej niż w L.A,ktoś zadzwonił do właścicieli serweru upewnić się czy data jest czasu lokalnego i mu potwierdzili,wtedy w L.A. był 24 czerwca.
Ja również ostatnio kilka razy oglądnęłam konferencję z marca, ale nie zaciekawiło mnie przypuszczenie, że wtedy w Londynie, to nie mógł być Michael, a jego sobowtór. Zainteresowało mnie natomiast, co innego...
MJ wypowiada te słowa. Z pewnym brakiem pewności, na chwilę zawiesza głos, ale jednak słyszymy: "I just want to say that these will be my final shows in London. When I say this is it, this really means this is it", dodaje: "Because, I'm..." i koniec. Dokończenie zdania zastępuje śmiechem.
Jasne, ilu jest ludzi na tyle sposobów można interpretować ten śmiech, np. mógł zaśmiać się słysząc od fanów jakieś okrzyki, ale ja myślę, że jest oznaką czego innego...
Tak jakby śmiał się z tego, co zamierza, co planuje...
Śmieje się, opiera o mównicę i spuszcza głowę w dół, tak jakby... nie wiem, nie chciał sam do końca uwierzyć, że to robi? (cały czas oczywiście zakładamy, że Michael żyje). Potem łapie się za serce i bezgłośnie, o ile się nie myle mówi "I love you". Cały czas podkreśla, że to koniec, ostatni występ.
Kurde, intryguje mnie to.
MJ wypowiada te słowa. Z pewnym brakiem pewności, na chwilę zawiesza głos, ale jednak słyszymy: "I just want to say that these will be my final shows in London. When I say this is it, this really means this is it", dodaje: "Because, I'm..." i koniec. Dokończenie zdania zastępuje śmiechem.
Jasne, ilu jest ludzi na tyle sposobów można interpretować ten śmiech, np. mógł zaśmiać się słysząc od fanów jakieś okrzyki, ale ja myślę, że jest oznaką czego innego...
Tak jakby śmiał się z tego, co zamierza, co planuje...
Śmieje się, opiera o mównicę i spuszcza głowę w dół, tak jakby... nie wiem, nie chciał sam do końca uwierzyć, że to robi? (cały czas oczywiście zakładamy, że Michael żyje). Potem łapie się za serce i bezgłośnie, o ile się nie myle mówi "I love you". Cały czas podkreśla, że to koniec, ostatni występ.
Kurde, intryguje mnie to.
Run, Forrest! RUN!
Zamknęli MJHD ... http://www.michaeljacksonhoaxdeath.com/home/index.html
podejrzane.
edit; a rzeczywiście, przepraszam- nie zauważyłam.
Wydaje mi się, że te wszystkie dziwne konta na twitterze, podszywające się pod Michaela itp, to powstają tylko dla podgrzania atmosfery- nic więcej.
Wcześniej na youtubie założone było konto 'Applehead Joe', zostało usunięte. Na tym profilu http://www.youtube.com/watch?v=XdQIiGdZLMs ktoś umieścił filmiki, które podobno znajdowały się na tamtym koncie.
podejrzane.
edit; a rzeczywiście, przepraszam- nie zauważyłam.
Wydaje mi się, że te wszystkie dziwne konta na twitterze, podszywające się pod Michaela itp, to powstają tylko dla podgrzania atmosfery- nic więcej.
Wcześniej na youtubie założone było konto 'Applehead Joe', zostało usunięte. Na tym profilu http://www.youtube.com/watch?v=XdQIiGdZLMs ktoś umieścił filmiki, które podobno znajdowały się na tamtym koncie.
Ostatnio zmieniony śr, 02 gru 2009, 20:10 przez Susie., łącznie zmieniany 2 razy.
Informacje o śmierci MJ też znikały. Nie chodzi raczej o usuwanie dokładnie informacji o tym, że MJ żyje. to trochę odrębna sprawa. inną sprawą jest to, że jego śmierc łączy się z pewną sektą, którą Michael ma zamiar najwyraźniej zdemaskowac. to groźni ludzie, który zagrażają światu. dlatego MJ upozorował śmierc, żeby uciec przed nimi, z resztą wiele razy sam mówił o walce z systemem oraz, że zagraża mu niebezbieczeństwo. "umiercenie się" a potem powrót to świteny sposób na pokazanie ludziom, jak łatwo można ich zmanipulowac i jak łatwo jest zmusic opinię publiczną do wierzenia bezkrytycznie w to co zobaczą w wiadomościach, a to może byc wcale nie prawda. Jeśli Michael wróci i wskaże światu prawdziwy obraz rzeczywistości, pokaże jak ludzie są zmanipulowani, wykorzystywani oraz jak planowane są wojny, konflikty, choroby itp to będzie moim zdaniem bohaterem. dlatego tu raczej chodzi o to, żeby usunąc fakty, w których MJ pozorując swoją śmierc wskazywał jednoznacznie na istnienie tej organizacji oraz likwidowane są miejsca, gdzie ludzie sie w tym połapali. to wcale nie takie trudne, wszystko składa się w całośc.
A czy ktoś mógłby mi w prosty sposób wyjaśnić, na czym miała polegać rola tych dwóch panów z niemieckiej TV, którzy zmontowali słynnego fake'a i dzień później się do tego przyznali? Hoax twierdzi, że oni pomogli Mike'owi zniknąć, tak? Ale co, dlaczego i kiedy to nie wiem. Jeśli ktoś wie, proszę o info.
Ludzie z RTL twierdzili, że to oni nagrali ten film, w którym pojawia sie Michael po śmierci, wysiada on z wozu koronera, zdaje się. Jako dowód zaprezentowali wideo z "making off". i te sceny z making off róźnią się od filmu, który oglądaliśmy oryginalnie, co wskazuje, że to nie jest żadne "making off" od tego filmu co krążył po internecie, ale kopia. różnią się m.in odległością w jakiej stoi furgonetka względem ściany, pomieszczenie jest inne, ochroniasz podaje inną rękę itp.pozostaje pytanie, dlaczego ci ludzie z RTL usiłowali udowodnic, że film jest fałszywy?
1. wideo było prawdziwe i RTL pomogło Michaelowi w ukryciu tego, ponieważ nie było to planowane
2. wszystko było z góry zaplanowane, żeby wprowadzic więcej zamętu i wątpliwości (to chyba najlepsze rozwiązanie, ponieważ RTL popełniło zbyt wiele ewidentnych błędów) jednocześnie to jest na tyle genialne, że sprawa jest nierozwiązana, każdy sądzi co innego, ale jednak nie zostało do końca udowodnione, że wideo jest fałszywe. więc genialnośc polega na tym, jakby to był plan, który mówi: sam wyciągnij wnioski, sam powiedz w co wierzysz!
3. RTL chciało zdobyc większą popularnośc.
pewnie są jeszcze inne wyjścia, może któreś z tych jest prawdziwe. MJ ma wielu niemieckich przyjaciół z tej telewizji a także niemieckiej gazety "Bravo".
edit:
http://www.youtube.com/watch?v=W_kDmpb7 ... re=related
tu chyba będzie cos na ten temat. w ogóle polecam całą serię tych filmów. dla tych co coś kumają angielski...
1. wideo było prawdziwe i RTL pomogło Michaelowi w ukryciu tego, ponieważ nie było to planowane
2. wszystko było z góry zaplanowane, żeby wprowadzic więcej zamętu i wątpliwości (to chyba najlepsze rozwiązanie, ponieważ RTL popełniło zbyt wiele ewidentnych błędów) jednocześnie to jest na tyle genialne, że sprawa jest nierozwiązana, każdy sądzi co innego, ale jednak nie zostało do końca udowodnione, że wideo jest fałszywe. więc genialnośc polega na tym, jakby to był plan, który mówi: sam wyciągnij wnioski, sam powiedz w co wierzysz!
3. RTL chciało zdobyc większą popularnośc.
pewnie są jeszcze inne wyjścia, może któreś z tych jest prawdziwe. MJ ma wielu niemieckich przyjaciół z tej telewizji a także niemieckiej gazety "Bravo".
edit:
http://www.youtube.com/watch?v=W_kDmpb7 ... re=related
tu chyba będzie cos na ten temat. w ogóle polecam całą serię tych filmów. dla tych co coś kumają angielski...
-