Co robił Michael w dniu gdy się urodziłeś?
Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia
W dniu 1 Marca 1994 Michael nagrywał kolejną niesamowitą piosenkę ( lub kręcił teledysk) na album HIStory.
A Parę dni wcześniej "zawarł pozasądową ugodę ze stroną skarżącą, wypłacając nieznaną sumę, szacowaną na 20 mln dolarów, co uchroniło go od oficjalnego postawienia zarzutów"
Dodatkowo gdzieś w tym czasie poślubił Lisę Marie. ^^
A Parę dni wcześniej "zawarł pozasądową ugodę ze stroną skarżącą, wypłacając nieznaną sumę, szacowaną na 20 mln dolarów, co uchroniło go od oficjalnego postawienia zarzutów"
Dodatkowo gdzieś w tym czasie poślubił Lisę Marie. ^^
- heavencanwait
- DirtyDiana13
Liriel 1994-05-26 Michael Jackson i Lisa Marie Presley wzięli ślub
Za to kiedy ja się urodziłam (01.11.1995)miała miejsce premiera piosenki ''Scream'' za którą Michael i Janet w 1995 roku otrzymali nagrodę MTV Video Music Awards
Dokładnie 1 listopada 1995 roku gdy w Polsce obchodzi się święto zmarłych to w USA w nocy obchodzi się '' Halloween'' A więc Michael pewnie śmigał za cukierkami
Za to kiedy ja się urodziłam (01.11.1995)miała miejsce premiera piosenki ''Scream'' za którą Michael i Janet w 1995 roku otrzymali nagrodę MTV Video Music Awards
Dokładnie 1 listopada 1995 roku gdy w Polsce obchodzi się święto zmarłych to w USA w nocy obchodzi się '' Halloween'' A więc Michael pewnie śmigał za cukierkami
- Julyja_*MJ*
Dwa dni po moich narodzinach MJ wybrał się do szpitala:
June 18, 1993: Michael pays a visit to a hospital in Washington. He spends several hours with the young patients and plays chess with some of them.
Ktoś może jeszcze coś wie o czerwcu 1993?
Tu znajdziecie dużo dat z zakresu działalności charytatywnej MJa::
http://www.facebook.com/topic.php?uid=1 ... 121d731e2d
June 18, 1993: Michael pays a visit to a hospital in Washington. He spends several hours with the young patients and plays chess with some of them.
Ktoś może jeszcze coś wie o czerwcu 1993?
Tu znajdziecie dużo dat z zakresu działalności charytatywnej MJa::
http://www.facebook.com/topic.php?uid=1 ... 121d731e2d
Urodzona 13 kwietnia 1992. (nie popisałam się, bo konkretnie nic nie znalazłam) jedynie:
23 kwietnia- premiera teledysku In the Closet, który był kręcony 12 marca (tego samego dnia odbyło się spotkanie Michaela ze zwycięzcami "My dinner with Michael Jackson")
15 kwietnia Michael był na okładce Bravo.
23 kwietnia- premiera teledysku In the Closet, który był kręcony 12 marca (tego samego dnia odbyło się spotkanie Michaela ze zwycięzcami "My dinner with Michael Jackson")
15 kwietnia Michael był na okładce Bravo.
http://przeslodzonaherbata.blog.onet.pl
Dopiero zaczynam, ale...
Nie lubi słów: błogosławiony owoc żywota twego
Amelia Poulain
Dopiero zaczynam, ale...
Nie lubi słów: błogosławiony owoc żywota twego
Amelia Poulain
- MadziaLenka
- AgusiafanMJ