Spotkania fanów w Poznaniu
-
kino - dziś (piątek, 27 listopada 2009), godz 23:00, chyba ktoś idzie (szukac w wątku)
kino - sb i nd 12:15 po południu - nie ustalone, moze pójdzimey w niedziele, moze nie
wyjście - jutro, w sobotę (28 listopad 2009) godz 20:30. el miraż. trzeba zająć lożę - zadanie do najwcześniej przybyłych. reszta dociera.
se podsumowałam.
:)
kino - sb i nd 12:15 po południu - nie ustalone, moze pójdzimey w niedziele, moze nie
wyjście - jutro, w sobotę (28 listopad 2009) godz 20:30. el miraż. trzeba zająć lożę - zadanie do najwcześniej przybyłych. reszta dociera.
se podsumowałam.
:)
Primum non nocere.
- MichaelsAngel
-
MJ_Angel nie podoba mi się twoje pasywne podejście odnośnie moich płyt.Sorry że poruszam ten temat na forum ale już mnie k....ca bierze jak widzę twoje olewackie podejście do sprawy.
W raźie czego mam w zanadrzu jeszcze bardziej bezczelny przypadek do ujawnienia na forum publicznym.Jeśli się nie umie uszanować czyjejś rzeczy to znaczy że brak Wam wrażliwości i nie powinniście wogóle tego robić.Mam już dosyć tych nieodpowiedzialnych akcji w waszym wydaniu.

Mogę się z kimś jutro umówić na ratajach i oddać te płyty, nie miałam możliwości zrobić tego wcześniej.
'W świecie pełnym nienawiści ciągle musimy mieć nadzieję. W świecie pełnym zła, wciąż musimy być pełni otuchy. W świecie pełnym rozpaczy, nadal musimy mieć odwagę, by marzyć. W świecie zanurzonym w nieufności, my ciągle musimy mieć siłę, by wierzyć.'
Jeanny przepraszam Cię najmocniej ale nawet gdybym je miała to nie miałabym kiedy Ci ich oddać bo nie mam możliwości spotkania się z Tobą w najbliższym czasie ;-( ja z Martyną sie umówię i je odbiorę. I w sumie niepotrzebnie wywlekasz to na forum bo wystarczyło wysłać sms-a, nie wszyscy muszą znosić nasze kolejne kłutnie.
Przepraszam z góry jeszcze raz za zaistniałą sytuację. Do końca tygodnia dostarczę Ci te płyty, obiecuję
Przepraszam z góry jeszcze raz za zaistniałą sytuację. Do końca tygodnia dostarczę Ci te płyty, obiecuję

MJ_Angel spróbuj się postawić w mojej sytuacji.Nieważne.Mam nadzieję że jeszcze w starym roku je dostanę.Wczoraj odebrałam nikona
Koleżanka Weronika miała napisać tutaj o propozycji spotkania wigilijnego które miałoby się odbyć 16 grudnia prawdopodobnie w klubie ZAK przy ulicy Szyperskiej.Oczywiście temat organizacji jest otawrty.
Może napiszcie jak się na takie spotkanie zapartujecie,kto byłby chętny przyjść i wogóle.
P.S.W końcu znalazłam forum o U2.

Koleżanka Weronika miała napisać tutaj o propozycji spotkania wigilijnego które miałoby się odbyć 16 grudnia prawdopodobnie w klubie ZAK przy ulicy Szyperskiej.Oczywiście temat organizacji jest otawrty.

Może napiszcie jak się na takie spotkanie zapartujecie,kto byłby chętny przyjść i wogóle.
P.S.W końcu znalazłam forum o U2.

motywacja to podstawa :)
16 grudzień 2009, środa spotykamy się na kilka chwil, w świątecznych nastrojach, w staropolskim otoczeniu klubu Zak na ul.Szyperskiej (www.klubzak.pl). W ten wieczór spróbujmy znaleźć trochę spokoju, dystansu, wybaczyć innym i sobie. Skoncentrujmy się zrozumieniu siebie nawzajem, wysłuchaniu i próbie zgody. Skoro wiecie o Waszym idolu wszystko - na pewno zauważyliście jak często podkreślał wagę wzajemnego szacunku, wrażliwości na problemy innych, o mocy naprawy, wskrzeszania dobra. W środę podajemy sobie ręcę :). Każdy jest man in the mirror.
Spotkanie ma charakter składkowy - przyniesie proszę jakiś smakołyk :). Czy godzina 18:00 Wam odpowiada? Będzie to spotkanie bardzo stacjonarne i dużo spokojniejsze niż zazwyczaj po to, aby każdy z nas mógł przeżyć czwartek w jako-takim komforcie :).
piszcie prosze, przychodźcie.
W
16 grudzień 2009, środa spotykamy się na kilka chwil, w świątecznych nastrojach, w staropolskim otoczeniu klubu Zak na ul.Szyperskiej (www.klubzak.pl). W ten wieczór spróbujmy znaleźć trochę spokoju, dystansu, wybaczyć innym i sobie. Skoncentrujmy się zrozumieniu siebie nawzajem, wysłuchaniu i próbie zgody. Skoro wiecie o Waszym idolu wszystko - na pewno zauważyliście jak często podkreślał wagę wzajemnego szacunku, wrażliwości na problemy innych, o mocy naprawy, wskrzeszania dobra. W środę podajemy sobie ręcę :). Każdy jest man in the mirror.
Spotkanie ma charakter składkowy - przyniesie proszę jakiś smakołyk :). Czy godzina 18:00 Wam odpowiada? Będzie to spotkanie bardzo stacjonarne i dużo spokojniejsze niż zazwyczaj po to, aby każdy z nas mógł przeżyć czwartek w jako-takim komforcie :).
piszcie prosze, przychodźcie.
W
Primum non nocere.
Jako czarna owca naszego poznańskiego teamu zacznę tym że być z Wami nie mogę niestety.No chyba że nie przedłużą mi umowy-to wtedy będę miała bardzo dużo czasu.Wolałabym jednak żeby tak się nie stało. 

Właśnie na tym forum byłam.Fajnie tam się ludzie integruja.weronika_poznan pisze:piszcie jaka godzina Wam pasuje to wypośrodkujemy
ps. link do forum U2. http://u2forums.com/