Warszawa zaprasza na lokalne zloty
- billiejean89
- billiejean89
to super. ja proponuje najpierw before w jakims barze albo knajpce a potem ruszyć wszyscy razem na ta impreze poświęconą MJ-owi http://www.forum.mjpolishteam.pl/viewtopic.php?t=8853 co Wy na to?

a kiedy miałby być ten beforebilliejean89 pisze:to super. ja proponuje najpierw before w jakims barze albo knajpce a potem ruszyć wszyscy razem na ta impreze poświęconą MJ-owi http://www.forum.mjpolishteam.pl/viewtopic.php?t=8853 co Wy na to?

Z tego co widzę impreza w klubie zaczyna się mniej więcej w połowie musicalu.
- billiejean89
no w sumie racja :) nie pomyslalam o tym :) to moze zrobmy tak ze Ci ktorzy nie idą na thrillera albo Ci którzy ida 09.12(np. ja) zbierzemy się pod Sala Kongresową mniej wiecej o tej godzinie o której skończy się thriller, dołączymy się do ekip które przyjeżdzają z rożnych miast i wszyscy razem pójdziemy na ta impreze:)Mental pisze:a kiedy miałby być ten beforebilliejean89 pisze:to super. ja proponuje najpierw before w jakims barze albo knajpce a potem ruszyć wszyscy razem na ta impreze poświęconą MJ-owi http://www.forum.mjpolishteam.pl/viewtopic.php?t=8853 co Wy na to?![]()

billiejean89 pisze:no w sumie racja :) nie pomyslalam o tym :) to moze zrobmy tak ze Ci ktorzy nie idą na thrillera albo Ci którzy ida 09.12(np. ja) zbierzemy się pod Sala Kongresową mniej wiecej o tej godzinie o której skończy się thriller, dołączymy się do ekip które przyjeżdzają z rożnych miast i wszyscy razem pójdziemy na ta impreze:)Mental pisze:a kiedy miałby być ten beforebilliejean89 pisze:to super. ja proponuje najpierw before w jakims barze albo knajpce a potem ruszyć wszyscy razem na ta impreze poświęconą MJ-owi http://www.forum.mjpolishteam.pl/viewtopic.php?t=8853 co Wy na to?![]()
good idea :) czyli.. to by było circe przed 23? proponuje bardziej uscislić miejsce spotkania.. zeby nie było watpliwości i bez problemu sie odnaleźć, bo jak sie ludzie wysypia z tej kongresowej moze byc male zamieszanko..

jest złoto, jest impreza!
23 team ;]
moon_song pisze:Ja wprawdzie nie z Warszawy, ale bileciki są: Thriller 10.12. godz. 20:00 i Gospel 20.12. godz. 18:00. Gdzie ten klub? Jak tam dojechać?
Mam nadzieję, że nie jestem za stara na taką imprezę
Club Stereo ul. Nowy Świat 21, Warszawa
ogółem jest plan żeby spotkać sie po Thrillerze i ruszyć razem.

23 team ;]
- SZEŚĆSETBANIEK
rozumiem dziewczyny, ze wybieracie sie 10.12? zatem z chęcia dołączam do meetingu przed TL :)billiejean89 pisze:a ktore masz miejsce? :) ja mam w rzędzie 15 :)Olica pisze:Ja też :)
Olica i E2 nawet jesli nie mamy miejsc obok siebie to proponuje spotkanie przed TL. Musical zaczyna się o 20 to może miałybyście czas spotkac sie np ok 18 :) skoro mamy isc na impreze 10.12 to mozemy sie lepiej poznac :) Jak to widzicie?
dobrzi to super , że bedzie wiecej osob :)
odnosnie ekpiy-dzis zwerbowalam kolejna osobę :)

23 team ;]
- Tamaryszek
To może i ja zadeklaruję wstępnie swoją obecność. ;)
Na 80% pojawię się na imprezie, a propozycja wcześniejszego meetingu przy kawie brzmi całkiem nieźle.
EDIT: Z powodu dodatkowych zajęć nie mogłam uczestniczyć w spotkaniu, ale na imprezie pojawię się na pewno! Napisałam już w tej sprawie do Solange. Do zobaczenia!
Na 80% pojawię się na imprezie, a propozycja wcześniejszego meetingu przy kawie brzmi całkiem nieźle.

EDIT: Z powodu dodatkowych zajęć nie mogłam uczestniczyć w spotkaniu, ale na imprezie pojawię się na pewno! Napisałam już w tej sprawie do Solange. Do zobaczenia!
Ostatnio zmieniony czw, 10 gru 2009, 18:20 przez Tamaryszek, łącznie zmieniany 1 raz.
Czyli tak:
środa: Olica, billiejean89, E2
ew. czwartek: dobrzi z koleżankami, Solange (środa maybe baby)
niezdeklarowani: Tamaryszek, SZEŚĆSETBANIEK, skrzynia58, Mental, badsusie ...
Za wszelkie pominięcia serdecznie przepraszamy
Who else boys and girls?
W sprawie czwartku proszę uderzać do mnie na PW :)
środa: Olica, billiejean89, E2
ew. czwartek: dobrzi z koleżankami, Solange (środa maybe baby)
niezdeklarowani: Tamaryszek, SZEŚĆSETBANIEK, skrzynia58, Mental, badsusie ...
Za wszelkie pominięcia serdecznie przepraszamy

Who else boys and girls?

W sprawie czwartku proszę uderzać do mnie na PW :)
Ostatnio zmieniony śr, 09 gru 2009, 9:34 przez Solange, łącznie zmieniany 1 raz.

Fill my heart with song and let me sing for ever more. You are all I long for all I worship and adore. In other words, please be true. In other words I...
Unforgettable, that's what you are.