Bo jakoś tak dziwnie brzmi logicznie-składniowo... wolę zapytać :\
a jeśli żart/ironia to wstaw jakąś emotkę aby można było się połapać

Majkel może jakoś źle to napisałam... Ale to nie są żarty..Majkel pisze:SylwuniA, ta wypowiedź to żart, ironia, czy na poważnie?
Bo jakoś tak dziwnie brzmi logicznie-składniowo... wolę zapytać :\
a jeśli żart/ironia to wstaw jakąś emotkę aby można było się połapać
Ja nie lubię oglądać całujących się publicznie ludzi bez znaczenia czy hetero czy homo. Niby całowanie się jest czymś normalnym, ale dla mnie jest to prywatna sprawa, zawsze nie wiem jak się zachować kiedy to widzę. Siedzę np. w parku albo w autobusie a naprzeciwko ktoś się całuje, głupio jest mi się na tych ludzi patrzeć, ale odwracać głowę żeby nie patrzeć też głupio. Jestem za tym, żeby nie robić takich rzeczy publicznie.SylwuniA pisze:żebym np na ulicy nie zobaczyła całujących się facetów!!
kapralek pisze:Pragnę odejśc z tego forum i wykasowac wszystkie swoje dane. Przyczyna jest taka, że po moich postach - które już w większości pokasowałem - dostałem odpowiedzi, które godzą we mnie i moją wiedzę.
Wiesz kapralku....Majkel może Ci nie odpowiadać i masz do tego prawo aby sie z nim nie zgadzac i pisac mu to na forum,ale nie zapominaj ze ten dentysta jak go nazwałeś z protezą byłby niczym bez swoich pacjentów.A tak właśnie funkcjonuje nasze forum.Forum byłoby niczym bez kazdego z nas.Więc jeślinas polubiłeś iszanujesz to zostań z nami i budujmy dalej wspólnie to co budujemy.Gdyby tak kilka osób teraz stad odeszło przestało pisać co by to było.Juz nas sporo osób opuściło.....Siadeh(ile razy sie z nia kłóciełem),mimo to zawsze miała cos do powiedzenia i czułem szacunek do jej osoby mimo że były między nami spiecia.Schmittko.....ostatnio z nim gadałem na gg(macie pozdrowienia),wytłumaczył mi po czesci dlaczego etraz sie mnie udziela....mimo to dałem mu linka do forum aby o nas nie zapomniał.Forum bardzo sie zmieniło,duzo starciło,duzo zyskało,mamy wiele nowych młodych ludzi których staramy sie uczyc Michaela.To trudne ale tak to wszystko funkcjonuje.Wiem że na forum jest sporo osób innej oreintacji.Czy jestescie homo,bi,czy tez transseksualistami pamietajcie ze ja was kocham przedewszytskim za to ze jestescie ludzmi a nie z ato jaka macie orientacje.Gdyby nasz idol przeczytał to co na naszym forum zostało napisane przez maro18 pewnie nigdy wiecej juz by tutaj nie zagoscił.Jeśli chodzi o maro18 to życze mu aby nigdy nie posiadł zadnje władzy poniewaz doczekamy się obozów koncentracyjnych(drugi Oświęcim) dla gejów i innych orientacji.Ja w zadnym badz wypadku nie chce bronic ludzi innych orioentacji,ale chce bronić człowieka i człowieczych mysli i zachowań.I ustrzez nas Boże w życiu od takiej nienawisci i perfidii jaka miałem okazje przeczytac tu na forum.kapralek pisze:Puki mnie jeszcze nie wywalili. dzięki za słowa otuchy. nie jest łatwo odchodzić z miejsca, z którym bardzo chciałem się zżyć. Bolesne, nie powiem. Dzięki i ściski!
Z tą moją mądrością to bym nie przesadzałaXscape pisze:Często zastanawiałem sie zasypiając nad tym jak bardzo żałuje że mieszkasz dość daleko odemnie ,a żałuje bo wiem że byłabyś wspaniała przyjaciółką.Mądrą,lojalną,wierną
Cóż był to o wiele dłuższy post ale jakims cudem przy wysyłaniu cos namąciłem i wiele madrosci przepadło.Uważam ze na forum nie powinnismy akceptować przejawów ogromnej nienawiści.Według moich odczuć wiele osób mogłoby zaskarazyc maro18 o jego faszystowskie poglądy a przedewszystkim o grożenie śmiercią.Mmimo iz jest to tylko forum to padaja tu za mocne słowa.Dzieki Bogu miałem okazje poznac już osobe maro18 i to mi wystarczy.Nigdy w zyciu nie spotkam sie z fanami mja na zadnej imprezie gdzie choc jedna z osób zdolna by była <cenzura moderatorstwa>.Wybaczcie,hitlera juz mielismy i oby nigdy drugiego.W kazdym badz razie jestem niezwykle poruszony nienawiscia tego młodego człowieka.Byłby świetnym sługą szatana.Xscape pisze:Wiesz kapralku....Majkel może Ci nie odpowiadać i masz do tego prawo aby sie z nim nie zgadzac i pisac mu to na forum,ale nie zapominaj ze ten dentysta jak go nazwałeś z protezą byłby niczym bez swoich pacjentów.A tak właśnie funkcjonuje nasze forum.Forum byłoby niczym bez kazdego z nas.Więc jeślinas polubiłeś iszanujesz to zostań z nami i budujmy dalej wspólnie to co budujemy.Gdyby tak kilka osób teraz stad odeszło przestało pisać co by to było.Juz nas sporo osób opuściło.....Siadeh(ile razy sie z nia kłóciełem),mimo to zawsze miała cos do powiedzenia i czułem szacunek do jej osoby mimo że były między nami spiecia.Schmittko.....ostatnio z nim gadałem na gg(macie pozdrowienia),wytłumaczył mi po czesci dlaczego etraz sie mnie udziela....mimo to dałem mu linka do forum aby o nas nie zapomniał.Forum bardzo sie zmieniło,duzo starciło,duzo zyskało,mamy wiele nowych młodych ludzi których staramy sie uczyc Michaela.To trudne ale tak to wszystko funkcjonuje.Wiem że na forum jest sporo osób innej oreintacji.Czy jestescie homo,bi,czy tez transseksualistami pamietajcie ze ja was kocham przedewszytskim za to ze jestescie ludzmi a nie z ato jaka macie orientacje.Gdyby nasz idol przeczytał to co na naszym forum zostało napisane przez maro18 pewnie nigdy wiecej juz by tutaj nie zagoscił.Jeśli chodzi o maro18 to życze mu aby nigdy nie posiadł zadnje władzy poniewaz doczekamy się obozów koncentracyjnych(drugi Oświęcim) dla gejów i innych orientacji.Ja w zadnym badz wypadku nie chce bronic ludzi innych orioentacji,ale chce bronić człowieka i człowieczych mysli i zachowań.I ustrzez nas Boże w życiu od takiej nienawisci i perfidii jaka miałem okazje przeczytac tu na forum.kapralek pisze:Puki mnie jeszcze nie wywalili. dzięki za słowa otuchy. nie jest łatwo odchodzić z miejsca, z którym bardzo chciałem się zżyć. Bolesne, nie powiem. Dzięki i ściski!
Szczerze pisząc nie obchodzi mnie jak Majkel i inni moderatorzy czuja sie z własnym sumieniem oraz czy jakos ciekawie sie tutaj wypowiedza poniewaz zauważyłem ze padło kilka zarzutów w strone majkela(nie wiem czy słusznie czy nie),ale mimo wszystko trzeba zabrac głos w tej sprawie.Faszyści Wypad Z Baru Piwa Nie Ma.......!!!!!!!!!!
dość męczący...kaem pisze:Łomatko. Znów się Rafałowi dostaje. Rafał, Ty masz chyba jakiś dar...
Wykasowanie wszystkich postów Kapralka, np. w tym temacie, burzy nagle logiczny ciąg dyskusji, bo niby do czego później odnoszą się posty? do próżni?kapralek pisze:Prosiłem go dziś na gg aby wykasował mój nick. Przecież mam prawo odejść w zapomnienie, odpowiedział: "hmmm.... czym to spowodowane? Mozesz usunac swoje dane, ktore chcesz, ale nie bede raczej usuwac Twoich postow i konta... jak nie chcesz mozesz po prostu nie wchodzic na forum. Pozdrawiam."
To już ccałkowita ignoracja i chamstwo.
- jestem niedojrzały? a po czymże to oceniłeś?kapralek pisze:powinien reprezentować swoją osobą stanowisko osoby dojrzałej, wykształconej, wyrozumiałej, umiejącej rozróżnić fakty od plotek itp.
obiecuję po skończeniu tych studiów pójść na psychologię (a miałem studiować psychologię...), a później na pedagogikę, a dalej na biologię...kapralek pisze:Ale się pomyliłe. Adnmin, czyli Majkel nie ma podstawowej wiedzy psychologicznej, pedagogicznej, jak więc ma to forum wyglądać?
Bliżej nieokreślona władza, grupa trzymająca władzę, określenie coraz bardziej abstrakcyjne. Ostatnio modne na forum.kaem pisze:Kto to jest Góra?
gwoli wyjaśnień... forum ani to co tu robię, ani jakotacy uzytkownicy (poza moimi przyjaciółmi, którzy tu też są) nie są mi potrzebni bynajmniej bym się czuł kimś, czy też nie przychodzę się tu dowartościowywać.Xscape pisze:nie zapominaj ze ten dentysta jak go nazwałeś z protezą byłby niczym bez swoich pacjentów.
no ale jak ktoś się uprze to koniec...kaem pisze:Majkel (ani nikt inny) nie ma tutaj władzy takiej, by Jego zdanie było zdaniem całego forum.
dla mnie również, jak także umniejszanie mojej osobie, ale nic się nie zdołałem dowiedzieć w tych kwestiachkaem pisze:Wciąż jednak Twoje motywy są dla mnie niejasne.
usunąć - źle; zostawić - źle...kaem pisze:Co do wypowiedzi Maro18... Miałem osobisty dylemat, czy je usunąć czy nie. Od jakiegoś czasu podnoszą się głosy na forum, że moderatorzy za bardzo ingerują.
Winien, nie winien... nawet według mnie złe słowo tutaj. Ja jedynie wypowiedziałem się, że są 2 powody - wrodzony, genetyczny (tak jak genetycznie wrodzony jest heteroseksualizm) lub 'nabyty', czyli przeżycia, doswiadczenia, otoczenie, lęki... wszystko co mogło kształtować psychikę, osobowość, mieć znaczący wpływ na nią. I jestem nadal przekonany do tego co powiedziałem teraz.kaem pisze:To dyskusja na temat czy gej jest sam sobie winien?
może warto zatem dać sobie spokój z tym tematem?Xscape pisze:Jeśli takie posty beda tolerowane na tym forum to ja równiez wolałbym podziekowac za uczestnictwo w tego typu przedstawieniu.Strasznie jestem roztrzepany po tej całej aferze.....