Wszystkie dyskusje o forum, tu można szukać pomocy gdy ktoś nie może się połapać co i jak, pisać wszystkie żale i radości związane z forum, uwagi do moderatorów i do mnie (admina).
Nie no stronka powiedzmy ze fajna tylko niewiem dlaczego otwieraja mi sie tylko Newsy a reszta nie chce :( moze mi ktos poradzic co mam zrobic?? zeby dzialalo ??
ghoust pisze:Nie no stronka powiedzmy ze fajna tylko niewiem dlaczego otwieraja mi sie tylko Newsy a reszta nie chce :( moze mi ktos poradzic co mam zrobic?? zeby dzialalo ??
Nic nie możesz zrobić,
bo narazie tyle tylko działa
- Tu to Cię nawet rozumiem, bo wystarczy popatrzeć na wymianę zdań wcześniej... Ja trace zapał średnio raz na tydzień, po czym ludzie dodają mi tego zapału... A co? A czekam stary na całość, bo ta strona jest pierwszą na jaką wszedłem, gdy po raz pierwszy wpisałem w wyszukiwarkę /Michael Jackson/... Tak tak... Mam sentyment do tej strony...
Cyt.poza tym jest sesja :>
- He he znam ten ból bo sam studiuję:)
Cyt. zresztą po co, skoro i tak się nie podoba?
- A i tu się nie zrozumieliśmy do końca:) Owszem... Nigdy nie podobała mi się grafika tej strony (wcześniej i teraz), ale dla mnie tu liczyło się to, co ta strona oferowała - a było tego wiele... Ale powiem Ci tak:) Olej wszystkich krytykantów (łącznie ze mną) i rób swoje... GO MAJKEL!!!
dziękuję wszystkim, będzie, zabiorę się... właśnie robią się zmiany techniczne, a dalej ruszy pewnie już z kopyta treść, a jest jej sporo więcej niż było wcześniej.
A czas obecny... zima mnie zabija, pierwszy raz w życiu mam coś takiego... zdaignozowałem depresję zimową... nic tylko bym był w łóżku, na nic ochoty ani sił... dno :(
O I takiej informacji od Ciebie oczekiwałem do "jasnej cholerki"... Pozdrowionka i wytrwałości... Depresja jest do wyleczenia, ale sam musisz na nią znaleźć środek