Dobra małe info dla fanów którzy idą na 17:00 a potem wybierają się na after party do CLUB STEREO spotkajmy się o 20:00 przed kongresową i pójdźmy do jakiegoś pubiku na male zapoznawcze piwko a potem do STEREO na impreze MJową prowadzoną przez DJ ERWINA ,żeby tam nie usnął samotnie taka luźna propozycja ktoś będzie chętny to niech się dołączy już grupka chętnych się zebrała więc zapraszamy do klubu planujemy gdzieś tak 22 ,więc Erwinku będzie dobrze długo nie będziesz musiał czekać na pierwszych imprezowiczów
MICHAEL -na zawsze pozostaniesz w moim sercu - Przyjacielu
Ludzie, czy jakaś sensowna ekipa będzie na 17.00 w czwartek, bo szarpnęłam się na bilety i teraz zaczynam żałować, że nie na 20.00. Pocieszcie mnie, please, że nie będzie tam sztywno jak na violetcie villas, bo niestety nie da się już przebukować biletów. Wybiera się ktoś, kto nie będzie siedział na kanapie i klaskał w łapki, tylko szalał, spiewał itp itd?
Remember the beautiful future promise of tomorrow...
bj pisze:Ludzie, czy jakaś sensowna ekipa będzie na 17.00 w czwartek, bo szarpnęłam się na bilety i teraz zaczynam żałować, że nie na 20.00. Pocieszcie mnie, please, że nie będzie tam sztywno jak na violetcie villas, bo niestety nie da się już przebukować biletów. Wybiera się ktoś, kto nie będzie siedział na kanapie i klaskał w łapki, tylko szalał, spiewał itp itd?
HEJ!!! Ja się wybieram na 17-tą. Spokojnie, może nie będzie tak źle? A o której będziesz przed Kongresową?
In the promise of
Another tomorrow
I'll never let you part
For you're always in my heart.
roberto pisze:Dobra małe info dla fanów którzy idą na 17:00 a potem wybierają się na after party do CLUB STEREO spotkajmy się o 20:00 przed kongresową i pójdźmy do jakiegoś pubiku na male zapoznawcze piwko a potem do STEREO na impreze MJową prowadzoną przez DJ ERWINA ,żeby tam nie usnął samotnie taka luźna propozycja ktoś będzie chętny to niech się dołączy już grupka chętnych się zebrała więc zapraszamy do klubu planujemy gdzieś tak 22 ,więc Erwinku będzie dobrze długo nie będziesz musiał czekać na pierwszych imprezowiczów
Dobry plan tylko , że ja bym była w centrum tak o 21.30-21.40 :) zaczekalibyście co :) będę biegła ile sił w nogach
W sprawie czwartkowego biforka poprzedzającego Thriller Live o 20 zapraszam do mnie na priv. :)
Fill my heart with song and let me sing for ever more. You are all I long for all I worship and adore. In other words, please be true. In other words I... Unforgettable, that's what you are.