Gra Moonwalker
- JoannaTempest
Kilka wskazówek do gry
5 -> wrzucenie żetonu
spacja -> kopniecie
ctrl -> rzucanie kapeluszem
ctrl (długo przytrzymać) -> taniec
otwarcie drzwi -> stanąć przed i nacisnąć strzałke w gore
moonwalk -> spacja + strzalki lewo/prawo, nacisnac razem
wejscie na schody -> isc do przodu i nacisnac jednoczesnie strzalke w gore
opuszczenie drabiny -> wystrzelic do gory, czyli nacisnac strzalke gorna + spacje
shift-> skok
mozna jeszcze zjechac po poreczy jak sie schodzi po schodach trzeba nacisnac ctrl
PS. Czy ktoś wie,jak otworzyć okno w tej grze????
5 -> wrzucenie żetonu
spacja -> kopniecie
ctrl -> rzucanie kapeluszem
ctrl (długo przytrzymać) -> taniec
otwarcie drzwi -> stanąć przed i nacisnąć strzałke w gore
moonwalk -> spacja + strzalki lewo/prawo, nacisnac razem
wejscie na schody -> isc do przodu i nacisnac jednoczesnie strzalke w gore
opuszczenie drabiny -> wystrzelic do gory, czyli nacisnac strzalke gorna + spacje
shift-> skok
mozna jeszcze zjechac po poreczy jak sie schodzi po schodach trzeba nacisnac ctrl
PS. Czy ktoś wie,jak otworzyć okno w tej grze????

This is it...
Ta gra jest niesamowita. Jak fajnie zrobili MJa i jego styl taneczny padam ze smiechu z Moonwalka i jak sie lapie za krocze, albo jak tanczy z psami hah.. Nawet SC udalo mi sie zatanczyc z tymi ludzmi .
Zarazilam nią sasiada , mimo ze on gra w inne ale raz dwa trzy przeszedl juz kilka rundek. Trening czyni mistrza. Mi też się uda, mimo ze mnie boli jak ginie.. ajj..
Dzieki za upload..
Zarazilam nią sasiada , mimo ze on gra w inne ale raz dwa trzy przeszedl juz kilka rundek. Trening czyni mistrza. Mi też się uda, mimo ze mnie boli jak ginie.. ajj..
Dzieki za upload..
JUSTICE 4 MICHAEL!!
Janet Translate -> http://janettranslate.tnb.pl
JJPT -> www.jjpolishteam.fora.pl
Janet Translate -> http://janettranslate.tnb.pl
JJPT -> www.jjpolishteam.fora.pl
- Dama Kameliowa
Włącz "File->Save State As..." i tam nazwij swój zapis.Dama Kameliowa pisze: Może mi ktoś powiedzieć, jak ją zasejwować? Przeszłam do trzeciej rundy, i na nic-bo nie umiałam zapisać =P
Potem jak chcesz włączyć zapis włącz "File->Load State As..." i tam odszukaj swój zapis.
Co do tematu:
Gra super. Mój brat powiedział że "wreszcie mam swoją grę" XD.
EDIT:
Mam prośbę

-
Cocking pisze:cytuję siebie z innego wątku:
Cocking pisze:a ja nie moge znalezc ostatniej dziewczynki w 3 rundzie smooth criminal, sprawdzalem wszystko co mozliwe i chyba jest jakas niewidzialna
Musisz sprawdzić okna ;) postępujesz tak jak z drzwiami - stajesz na przeciwko i naciskasz strzałkę w górę .
(O ile masz te pliki...) pamiętam, że czasami jak uruchamiałam przez Moonwalker to kontrolki były dziwnie poustawiane, nie było sterowania strzałkami. Spróbuj uruchomić przez plik wsadowy, wtedy działa wszystko normalnie

One sweet night I knew I would see
A stranger who'd be my friend
http://www.mjshouse.com/~pateli/index.htm
-