Czego chcielibyście się dowiedzieć o Michaelu?

O Michaelu rozmowy luźne.

Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia

Awatar użytkownika
Sybirra

Post autor: Sybirra »

Jakie jest pokrewieństwo Michaela z zespołem T3?
Obrazek
Awatar użytkownika
anialim

Post autor: anialim »

Sybirra pisze:Jakie jest pokrewieństwo Michela z zespołem T3?
3T, czyli Taj, Taryll i TJ są synami Tito - Michael jest ich wujkiem:)
Awatar użytkownika
Sybirra

Post autor: Sybirra »

Dziękuję za odpowiedź:)

Teraz patrząc na te zdjęcia zastanawiam się co to ma być? Bratankowie to jednak bliska rodzina. Co te zdjęcia miały znaczyć? Mam jeszcze pytanie: może ktoś wie co to za sesja?

Obrazek Obrazek
This is Michael Jackson posing for a totally traditional and normal family pic with his nephew
Obrazek
Awatar użytkownika
moni

Post autor: moni »

o co chodziło z tymi cukierkami na sali sądowej ? widziałam zdjęcia jak Mykee je wyciągał ze słoiczka i pałaszował :)))
Being crazy is a lonely road, but I've got only one life to live.
Awatar użytkownika
KLA12

Post autor: KLA12 »

http://www.youtube.com/watch?v=OV4LgB0ZsoA&feature=fvw

czy to śpiewa Michael i Jannet????
"Dziękuję wszystkim ludziom na świecie,
którzy są zawsze
o dziesięć procent życzliwsi,
niż potrzeba.
To właśnie dzięki nim
toczy się życie na świecie. "
Justine1304

Post autor: Justine1304 »

Czy wiecie może, w przybliżeniu, jakie charakter miało każde z rodzeństwa Michael'a?
Obrazek
Awatar użytkownika
Baby Jane

Post autor: Baby Jane »

Ja wiem tylko, że Latoya jest pedantyczna, a reszta wydaje się byc sympatyczna, szczególnie lubię Janet. Podobno Michael miał powiedziec o jednym swoim bracie, chyba o Jackiem, że jest podrywaczem, że Janet to chłopczyca, a ktoś tam jest uparty. Nie wiem dokładnie czy dobrze wszystko powtórzyłam.
Awatar użytkownika
A-g-A

Post autor: A-g-A »

W PHM Michael mówi o tym, że Janet tak samo jak on uwielbia dobrze się bawić i że są do siebie bardzo podobni. ;-)
Obrazek
Run, Forrest! RUN!
Awatar użytkownika
Julyja_*MJ*

Post autor: Julyja_*MJ* »

Czy ktoś może wie czy Michael robił coś ważnego dnia 12.02.1997?? ;-) ;-)
Obrazek
http://www.acdc.shost.pl/Forum/index.php Polecam ! ; )

God give rock and roll to you
Justine1304

Post autor: Justine1304 »

A może znacie stronę gdzie jest napisane o każdym z Jacksonów? Szczerze to tak mało informacji, że mnie to nie satysfakcjonuje. Janet to praktycznie bliźniaczka MJ'a więc nie jest to takie trudne. Jednak chciałabym się dowiedzieć o nich więcej.
Obrazek
Awatar użytkownika
M.J.[*]

Post autor: M.J.[*] »

ja chciałabym się dowiedzieć coś na temat zdania które zamieszczone w gazecie MACHINA (wydanie specjalne)
''wszyscy zastanawiają się ,czy z Michael wszystko w porządtku ,kiedy trafia do szpitala po ataku paniki'' str.77
głupio mi ale nic o tym nie wiem.
Obrazek
''CHCIAŁEŚ SAM ZBAWIĆ ŚWIAT.ŚMIALI SIĘ Z TWOICH RAD ale wiem,że spełni się Twój sen.Bo sen Twój to lepszy świat.''
Tylko kto powie mi jak żyć i dokąd iść ?
Awatar użytkownika
blackvarnish

Post autor: blackvarnish »

M.J.[*] pisze:ja chciałabym się dowiedzieć coś na temat zdania które zamieszczone w gazecie MACHINA (wydanie specjalne)
Ja też właśnie mam pytanie co to MACHINY.
na stronie 76 pisze: "...Również w tym roku(1979) Michael łamie sobie nos w czasie prób tanecznych i przechodzi pierwszą z wielu operacji plastycznych"

To prawda, że MJ złamał wtedy nos? :-/
This is the world we live in
And these are the hands we're given
Use them and let's start trying
To make it a place worth living in.

Last.fm
Awatar użytkownika
Baby Jane

o ataku paniki nic nie wiem również, wiem, że na pewno raz trafił do szpitala z powodu przemęczenia (odwodnienie) szybko z niego wyszedł. wiem, że to prawda, że złamał sobie nos.
Awatar użytkownika
cicha

Post autor: cicha »

Baby Jane pisze:o ataku paniki nic nie wiem również, wiem, że na pewno raz trafił do szpitala z powodu przemęczenia (odwodnienie) szybko z niego wyszedł.
A czy ktoś pamięta to wydarzenie?
RTL Exclusiv - Michael Jackson "Collapse in New York" (1995)
http://www.youtube.com/watch?v=aQBtjciqVoM

Apparently Michael got Heart Attack at 37 years old and had too little water in the body could also be the stress ...

small translation of the more .. Today Michael Jackson in explosives heart infarct to PR gag. Tonight comb the message Michael Jackson is broke down on a stage in New York for the rehearsals to a television show. Today in the course of the day ran this news in the world and down Rauf Frank Kohl & Sofia Operman & Barbara Cook's summary of the events in these ambulances will dare "Jacko" in wind hurry to the hospital there. Only a few minutes after he on a stage of a theater Brodway "broke it. Will he brought into the emergency room. They have him in the venture are pushed together with the police quickly drove off the road, they have also blocked. I've heard that he has been one weeks sick this is certainly not a publicity gimmick. These two medics treat Jackson as the first. When they called it hot "Jacko" had had a heart attack. Doctors all over the world are confident "Michael Jackson" has his body fell reasonably. Dr. Jorg Tingelhoff lacked such knows what he knows with "Jackson's body happened. Doctor says, often with a Hypo (Unterzukerung) The man ate too little and too little drunk then the added stress and excitement to such a stage, the work can be all things to come together and then the fact that dramatic action is developed. As "Michael's sister Janet Jackson from his dramatic collapse learns immediately hurries into the hospital wants to be with her brother. During his get his fans at New York Time he Skyre by illuminating - writing the latest information about his condition really should be "Michael" a music award given. Unfortunately as is "Michael" is not with us we have to know the extent he has been hospitalized. I wishes him a speedy recovery from us all and take up his prize "Jackson's career is marked by disease in Singapore in 1993 had to cancel a concert in an open stage, he said the symptoms are the same as true this time. Soon after a hospital stay in a London hospital spezial "Jacko is full of pain & send Aufputscht tablets must be cured in its searches. "Jackson" is often extremely sensitive, he wears a mask against the face of angst because of prior air pollution. Recently only true Jackson Germany he seemed quite cheerful, he's visited the "Phantasialand" (Recreation Park, near Cologne in Germany) who is happy as he plays here with his health.

Britta Schmittke....
B. Olewicz (...) co tak cenne jest, że ta nienazwana myśl rysą jest na szkle? (...)
E. Bodo To nie ty...
Awatar użytkownika
Baby Jane

nie chciałam pisac o ataku serca bo nie wiem czy to akurat na 100% prawda na pewno słyszłam o odwodnieniu... bo atak serca to poważniejsza sprawa, a M.J'a wypuścili dośc szybko z tego szpitala.
ODPOWIEDZ