MJ na koncercie Janet? / Pocałunek MJa z Lisą na MTV VMA '94
Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia
-
MJ na koncercie Janet? / Pocałunek MJa z Lisą na MTV VMA '94
Cześć!
Czy wiecie może czy MJ był kiedyś na jakimś koncercie Janet? Wydaje mi się, że był, ale nie wiem gdzie i kiedy? Czy ktoś ma informacje na ten temat?
Captain_Eo1958
Czy wiecie może czy MJ był kiedyś na jakimś koncercie Janet? Wydaje mi się, że był, ale nie wiem gdzie i kiedy? Czy ktoś ma informacje na ten temat?
Captain_Eo1958
- starafanka
:)
przepraszam że sie podpinam pod twój wątek ale mam pytanie podobnego pokroju i nie widze sensu zakladac nowego,chodzi mi o to czy był jakis koncert badz teledysk MJ w ktorym występowała LIsa marie Presley??
kiedys natknłęma sie na fotke Mj całujacego Lise a w ręku miał mikrofon,nie wiem ejdnak skąd owo zdjęcie pochodziło... moze wiecie? może jakies linki macie...? z góry thanx :*
------------------------------------------
KC MJ:*
kiedys natknłęma sie na fotke Mj całujacego Lise a w ręku miał mikrofon,nie wiem ejdnak skąd owo zdjęcie pochodziło... moze wiecie? może jakies linki macie...? z góry thanx :*
------------------------------------------
There's something I have to say to you...Just touch me...
Re: :)
You are not alonestarafanka pisze:teledysk MJ w ktorym występowała LIsa marie Presley??
8 września 1994 podczas MTV Video Music Awards w Nowym Jorkukiedys natknłęma sie na fotke Mj całujacego Lise a w ręku miał mikrofon,nie wiem ejdnak skąd owo zdjęcie pochodziło...
- starafanka
dziekuje,a masz moze jakis link do tej uroczystosci z 1994??SUNrise pisze:You are not alonestarafanka pisze:teledysk MJ w ktorym występowała LIsa marie Presley??
8 września 1994 podczas MTV Video Music Awards w Nowym Jorkukiedys natknłęma sie na fotke Mj całujacego Lise a w ręku miał mikrofon,nie wiem ejdnak skąd owo zdjęcie pochodziło...
http://rapidshare.de/files/7150685/1995 ... a.avi.htmlstarafanka pisze:dziekuje,a masz moze jakis link do tej uroczystosci z 1994??
Nazwa pliku jest niepoprawna, chodzi oczywiście o 94r.
- starafanka
http://rapidshare.de/files/7150685/1995 ... a.avi.html
dziękuję :* włąsnie o to rzecz jasna chodziło ... szkoda tylko że 2-minutówka ;(
pozdrawiam
-----------------------------
KC MJ:)
dziękuję :* włąsnie o to rzecz jasna chodziło ... szkoda tylko że 2-minutówka ;(
pozdrawiam
-----------------------------
KC MJ:)
- starafanka
:)
hmmmmmmm,pierwsze słysze,ale nie sądze żeby o to chodziło, ogladałas ten fragment ? pocałunek wygląda bardzo,bardzo naturalnie i aż mi ciarki przeszły :D kurdee,ale tej Lisie zazdroszcze bo MJ to zajebisty facet:D:D
a tak notobene to chetnie sie dowiem ktory to sztyczny pocałunek był??
pozdrawiam cieplutko;)
-------------------------------
a tak notobene to chetnie sie dowiem ktory to sztyczny pocałunek był??
pozdrawiam cieplutko;)
-------------------------------
Ja nie wiem pod jakim względem Michael to taki zajebisty facet. Pod względem całowania? Chyba tego nie sprawdziłaś.starafanka pisze:kurdee,ale tej Lisie zazdroszcze bo MJ to zajebisty facet:D:D
Ja myślę, że to ten był sztuczny. Nie w tym sensie sztuczny, że się nie całowali naprawdę, ale sztuczny, bo trudno żeby pocałunek przed setką publiczności i milionami ludzi przed TV był prawdziwy, w dodatku wcześniej zaplanowany i "wykonany", żeby udowodnić "coś" ludziom. Sądzę, że nie mieli w tym momencie czasu, żeby myśleć o swoich uczuciach, tylko... "o Boże, tyle ludzi się na nas patrzy"...a tak notobene to chetnie sie dowiem ktory to sztyczny pocałunek był??
No pewnie, też tak myśle (dzieki za wiadomość) Jestem właśnie ciekawa jak wyglądał ten pocałunek ale niestety nie moge zobaczyć ponieważ mam problemy z odtwarzaniemSUNrise pisze:Ja myślę, że to ten był sztuczny. Nie w tym sensie sztuczny, że się nie całowali naprawdę, ale sztuczny, bo trudno żeby pocałunek przed setką publiczności i milionami ludzi przed TV był prawdziwy, w dodatku wcześniej zaplanowany i "wykonany", żeby udowodnić "coś" ludziom. Sądzę, że nie mieli w tym momencie czasu, żeby myśleć o swoich uczuciach, tylko... "o Boże, tyle ludzi się na nas patrzy"...
Michaela zawsze się wszystkiego czepiają- nawet że źle się całuje (a co ich to obchodzi)
- starafanka
jej,o gustach się podobno nie dyskutuje...:)SUNrise pisze:Ja nie wiem pod jakim względem Michael to taki zajebisty facet. Pod względem całowania? Chyba tego nie sprawdziłaś.starafanka pisze:kurdee,ale tej Lisie zazdroszcze bo MJ to zajebisty facet:D:D
nie sprawdziłam,ale chetnie bym to zrobiła:D
nie bierz tak wszystkiego dosłownie;)
pozdrawiam
----------------------------
MJ był na koncercie Janet.
MJ był na 2 koncertach Janet.to było w 1993 roku.W USA.widziałam relacje. Krzyczał że chej! nawet wszedł na scene żeby śpiewać ,,,scream".
to było niezłe.
<treść usunięta przez moderatora>
Pank: Nie możemy udostępniać plików wydanych oficjalnie, które są łatwo dostępne! Ile można Tobie powtarzać?
to było niezłe.
<treść usunięta przez moderatora>
Pank: Nie możemy udostępniać plików wydanych oficjalnie, które są łatwo dostępne! Ile można Tobie powtarzać?
MJ jest cool.
Re: MJ był na koncercie Janet.
Twoje informacje wydają sie fałszywe. Nie słyszałem o piosence wykonywanej na żywo przez Michaela i Janet. Premiera piosenki Scream odbyła się w 1995 roku. Nie mogli razem wykonać tej piosenki w 1993 roku.Agusza pisze:MJ był na 2 koncertach Janet.to było w 1993 roku.W USA.widziałam relacje. Krzyczał że chej! nawet wszedł na scene żeby śpiewać ,,,scream".
to było niezłe.
-