Thriller live czyli Warszawa (2009)

Pomysły na spotkania fanów, imprezy MJówkowe, zloty, opisy przeżyć po nich, zaproszenia na imprezy itp.
roberto

Post autor: roberto »

Dobra małe info dla fanów którzy idą na 17:00 a potem wybierają się na after party do CLUB STEREO :dance: spotkajmy się o 20:00 przed kongresową i pójdźmy do jakiegoś pubiku na male zapoznawcze piwko a potem do STEREO na impreze MJową prowadzoną przez DJ ERWINA ,żeby tam nie usnął samotnie nenene taka luźna propozycja ktoś będzie chętny to niech się dołączy już grupka chętnych się zebrała więc zapraszamy :diabel: do klubu planujemy gdzieś tak 22 ,więc Erwinku będzie dobrze długo nie będziesz musiał czekać na pierwszych imprezowiczów :party:
MICHAEL -na zawsze pozostaniesz w moim sercu - Przyjacielu
Awatar użytkownika
bj

17.00

Post autor: bj »

Ludzie, czy jakaś sensowna ekipa będzie na 17.00 w czwartek, bo szarpnęłam się na bilety i teraz zaczynam żałować, że nie na 20.00. Pocieszcie mnie, please, że nie będzie tam sztywno jak na violetcie villas, bo niestety nie da się już przebukować biletów. Wybiera się ktoś, kto nie będzie siedział na kanapie i klaskał w łapki, tylko szalał, spiewał itp itd?
Remember the beautiful future promise of tomorrow...
Awatar użytkownika
MsMoon

Post autor: MsMoon »

bj pisze:Ludzie, czy jakaś sensowna ekipa będzie na 17.00 w czwartek, bo szarpnęłam się na bilety i teraz zaczynam żałować, że nie na 20.00. Pocieszcie mnie, please, że nie będzie tam sztywno jak na violetcie villas, bo niestety nie da się już przebukować biletów. Wybiera się ktoś, kto nie będzie siedział na kanapie i klaskał w łapki, tylko szalał, spiewał itp itd?
HEJ!!! Ja się wybieram na 17-tą. Spokojnie, może nie będzie tak źle? A o której będziesz przed Kongresową?
In the promise of
Another tomorrow
I'll never let you part
For you're always in my heart.
Awatar użytkownika
billiejean89

Post autor: billiejean89 »

roberto pisze:Dobra małe info dla fanów którzy idą na 17:00 a potem wybierają się na after party do CLUB STEREO :dance: spotkajmy się o 20:00 przed kongresową i pójdźmy do jakiegoś pubiku na male zapoznawcze piwko a potem do STEREO na impreze MJową prowadzoną przez DJ ERWINA ,żeby tam nie usnął samotnie nenene taka luźna propozycja ktoś będzie chętny to niech się dołączy już grupka chętnych się zebrała więc zapraszamy :diabel: do klubu planujemy gdzieś tak 22 ,więc Erwinku będzie dobrze długo nie będziesz musiał czekać na pierwszych imprezowiczów :party:
Dobry plan tylko , że ja bym była w centrum tak o 21.30-21.40 :) zaczekalibyście co :) będę biegła ile sił w nogach :mj:
Obrazek
Awatar użytkownika
Blanka-s

Post autor: Blanka-s »

ja tez bede :-)do milego
I'll never let you part,
For you're always in my heart.
roberto

Post autor: roberto »

billiejean89 pisze:Dobry plan tylko , że ja bym była w centrum tak o 21.30-21.40 :) zaczekalibyście co :) będę biegła ile sił w nogach
ok spoko będziemy czekać ,ale pamiętaj do klubu wczodzimy 22 oki? pozdrawiam :party:
MICHAEL -na zawsze pozostaniesz w moim sercu - Przyjacielu
Awatar użytkownika
pedros82

Post autor: pedros82 »

a ja wybieram się na 17 z 6 osobową ekipą.... część już raz się bawiła na Thrillerze w Poznaniu i nie siedziała :P

:mj:
Awatar użytkownika
a_gador

Post autor: a_gador »

No chyba raczej trudno będzie usiedzieć na miejscu. Ja, asiek i endka też idziemy na 17-tą we czwartek.
"Zbierz księżyc wiadrem z powierzchni wody. Zbieraj, aż nie będzie widać księżyca na powierzchni." Yoko Ono
www.forumgim6.cba.pl
Obrazek
Awatar użytkownika
bj

Post autor: bj »

a_gador pisze:No chyba raczej trudno będzie usiedzieć na miejscu. Ja, asiek i endka też idziemy na 17-tą we czwartek.
A które miejsca macie?
Remember the beautiful future promise of tomorrow...
Awatar użytkownika
asiek

Post autor: asiek »

bj pisze:
a_gador pisze:No chyba raczej trudno będzie usiedzieć na miejscu. Ja, asiek i endka też idziemy na 17-tą we czwartek.
A które miejsca macie?
ja mam
Sektor: Parter Wejście IV
Rząd: 3
Miejsce: 022a
A żyć możesz tylko dzięki temu, za co mógłbyś umrzeć.

Obrazek
Awatar użytkownika
Solange

Post autor: Solange »

W sprawie czwartkowego biforka poprzedzającego Thriller Live o 20 zapraszam do mnie na priv. :)
Obrazek
Fill my heart with song and let me sing for ever more. You are all I long for all I worship and adore. In other words, please be true. In other words I...
Unforgettable, that's what you are.
Awatar użytkownika
dobrzi

BILET DO SPRZEDANIA!

Post autor: dobrzi »

Bilet na jutrzejszego TL na godz. 20, 70 zl. Zainteresowani- priv!
Obrazek Obrazek

jest złoto, jest impreza!
23 team ;]
Awatar użytkownika
a_gador

Post autor: a_gador »

bj pisze:
A które miejsca macie?
Rząd 2 Miejsce 23a
Awatar użytkownika
endka

Post autor: endka »

Parter
Rząd 16
Miejsce 16,17

:happy:

czy ktoś może z Was siedzi koło mnie?jeśli tak- współczuję
-będę śpiewać i tupać nóżką :D nenene
"Don't say UH-OH! Vampires do NOT say UH-OH!"
Awatar użytkownika
billiejean89

Post autor: billiejean89 »

własnie wróciłam z Thrillera. Wrażenia nie do opisania. To trzeba zobaczyc :)
Obrazek
ODPOWIEDZ