Zorganizujmy potężnegoFLASHMOBA na rocznice w czerwcu!!!!
- DirtyDiana13
Jakimś problem z tym? Marne to są Twoje NIErealistyczne wizje. Może i nie było najlepiej bo nie każdy 'występujący' jest tancerzem (chociaż ja osobiście wolałabym mniejszą grupkę, ale z ludźmi którzy naprawdę potrafią tańczyć). Uważam że było całkiem przyzwoicie. I w Wawie i w Krakowie.berta1978 pisze:i nasz warszawski wyszedł marnie, fajnie by było gdyby udało się zrobić flashmoba w czerwcu, na kilka tysięcy ludzi.
A patrząc realnie to ja jakoś nie widzę tysiąca polaków tańczących np. thrillera. Może kiedyś, ale teraz nie.
Co do FM to fakt. Tego nie powinno się nazywać flash mobem. Chyba że nie byłoby prób, tylko każdy na spontan z filmiku jakiegoś się wyuczy, przyjdzie i zatańczy. Np. na spontan zatańczyliśmy w parę osób Thrillera na patelni podczas nagrywania do zwiastunu. To był fail wiadomo, ale zawsze coś.
Bo gdy zabraknie wśród nas miłości,
Kto powie jak naprawdę trzeba żyć ?
Kto powie jak naprawdę trzeba żyć ?
Wydaje mi się że jeśli byłoby dużo prób i ludzie by to potraktowli całkiem serio to nauczyli by się(nawet jeśli zawodowymi tancerzami nie są), tylko to jest masa pracy nad tym.derozje pisze:Jakimś problem z tym? Marne to są Twoje NIErealistyczne wizje. Może i nie było najlepiej bo nie każdy 'występujący' jest tancerzem (chociaż ja osobiście wolałabym mniejszą grupkę, ale z ludźmi którzy naprawdę potrafią tańczyć). Uważam że było całkiem przyzwoicie. I w Wawie i w Krakowie.
A patrząc realnie to ja jakoś nie widzę tysiąca polaków tańczących np. thrillera. Może kiedyś, ale teraz nie.
- DirtyDiana13
A które umiesz? Też jestem za SC lub DangerousDirtyDiana13 pisze:Nie jestem zawodowym tancerzem ale w domu często tańczę z nudów i dzięki temu umiem już kilka układów ( :
Ja zgadzam się na Smooth Criminal , ale trzeba wybrać miasto do którego każdemu będzie łatwo dojechać..

Ja mam małe doświadczenie w tańcu( kiedyś przez rok towarzyski, ale taki podstawowy). Teraz brałam udział w FM w Krakowie i Thrill the world. O dziwo jak myślałam przy Beat it że koniec świata nie naucze się, tak teraz chcę więcej

- DirtyDiana13
- DirtyDiana1983
- DirtyDiana13
DD1983 może ta twoja Bydgoszcz ??
Mi by pasowało lepiej niż jakaś Warszawa ale wątpię żeby ktokolwiek z wielkiego miasta raczył się dojechać
Mi by pasowało lepiej niż jakaś Warszawa ale wątpię żeby ktokolwiek z wielkiego miasta raczył się dojechać

Ostatnio zmieniony wt, 08 gru 2009, 20:38 przez DirtyDiana13, łącznie zmieniany 1 raz.

Wawa moze być każdemu blisko bo w srodku polski. Moja grupa chce coś przygotować w Krakowie, ale nie wiem czy nasza organizatorka wyrazi zgodę na zrobienie tego na taką skalę. Bo fajnie by było tyle ludzi zgromadzić w jednym miejscu, a nie w paru miastach małe grupki.
Ostatnio zmieniony wt, 08 gru 2009, 20:40 przez Gusia_19, łącznie zmieniany 1 raz.
- DirtyDiana1983